IceMC Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό έντονη παρουσία σε διάφορες περιοχές της Αττικής, μαγαζιά τύπου Κουλουράδες, Koulour Koulour, κτλ. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από τις συγκεκριμένες αλυσίδες γιατί κατ'αρχήν δεν είμαι φαν του κουλουριού. Αλλά με ένα γρήγορο ψάξιμο, είδα ότι έχουν διάφορες πατέντες τύπου κουλούρι γεμιστό με τυρί, κουλούρι με πραλίνα φουντουκιού, κτλ. Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω σήμερα, γιατί είχε βγει μια κοπέλα με ένα δίσκο που δούλευε στους Κουλουράδες της Αγίας Παρασκευής (εκεί που είναι η αφετηρία για το λεωφορείο για Αγίους Αναργύρους) και μοίραζε σε διερχόμενους περαστικούς ή σε όσους περίμεναν στην στάση κομμάτια από κουλούρι...ΟΚ τσάμπα ήταν, γιατί όχι; Δεν ήταν και άσχημο, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Αλλά γιατί τόσος ντόρος όμως, και ξεφυτρώνουν τέτοιου είδους μαγαζιά; Θαρρώ πως είναι μια μόδα σαν τα μπεργκεράδικα (που από κει που υπήρχαν μόνο τα Goody's και τα McDonald's, ξαφνικά άρχισαν να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια διάφορα μπεργκεράδικα) που θα σβήσει μετά από μερικά χρόνια. Ίσως όμως ήρθε για να μείνει. Τεσπά, ποια είναι η άποψη σας για αυτά τα μαγαζιά; Τα έχετε χρησιμοποιήσει; 1
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 6 minutes ago, IceMC said: Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό έντονη παρουσία σε διάφορες περιοχές της Αττικής, μαγαζιά τύπου Κουλουράδες, Koulour Koulour, κτλ. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από τις συγκεκριμένες αλυσίδες γιατί κατ'αρχήν δεν είμαι φαν του κουλουριού. Αλλά με ένα γρήγορο ψάξιμο, είδα ότι έχουν διάφορες πατέντες τύπου κουλούρι γεμιστό με τυρί, κουλούρι με πραλίνα φουντουκιού, κτλ. Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω σήμερα, γιατί είχε βγει μια κοπέλα με ένα δίσκο που δούλευε στους Κουλουράδες της Αγίας Παρασκευής (εκεί που είναι η αφετηρία για το λεωφορείο για Αγίους Αναργύρους) και μοίραζε σε διερχόμενους περαστικούς ή σε όσους περίμεναν στην στάση κομμάτια από κουλούρι...ΟΚ τσάμπα ήταν, γιατί όχι; Δεν ήταν και άσχημο, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Αλλά γιατί τόσος ντόρος όμως, και ξεφυτρώνουν τέτοιου είδους μαγαζιά; Θαρρώ πως είναι μια μόδα σαν τα μπεργκεράδικα (που από κει που υπήρχαν μόνο τα Goody's και τα McDonald's, ξαφνικά άρχισαν να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια διάφορα μπεργκεράδικα) που θα σβήσει μετά από μερικά χρόνια. Ίσως όμως ήρθε για να μείνει. Τεσπά, ποια είναι η άποψη σας για αυτά τα μαγαζιά; Τα έχετε χρησιμοποιήσει; κατι που πολυς κοσμος δεν καταλαβαινει.δεν ειναι υποχρεωτικο να κανεις κατι για να μεινει για παντα.το να ακολουθησεις την ταση εστω και για λιγο καιρο για να βγαλεις χρηματα δεν ειναι κακο.αρπαζεις την ευκαιρεια και σε λιγα χρονια βλεπεις.το ιδιο και με τα νανου.ηρθαν στην αρχη πανικος.τωρα εχουν λιγοτερη κινηση αλλα πουλανε ακομα. φτιαξε κατι ας πουλησει σαν τρελο βλεπε spinners βγαλε τα λεφτα σου και συνεχισε. το ιδιο εγινε και με αυτα που αγοραζαν χρυσο.εβγαλαν τα πολλα λεφτα και σιγα σιγα εξαφανιστηκαν αρκετα.τα λεφτα τους τα βγαλαν. 14
mrkra Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, poulinos είπε το ιδιο εγινε και με αυτα που αγοραζαν χρυσο.εβγαλαν τα πολλα λεφτα και σιγα σιγα εξαφανιστηκαν αρκετα.τα λεφτα τους τα βγαλαν. η απλά δεν έμεινε πλεον μαντήλι να κλάψουμε στις τσέπες 😝(φτωχοποιηση) 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Και όλος ο ντόρος γίνεται για το απλο κουλούρι Θεσσαλονίκης που είναι και φρεσκοτατο Ενω αν πας στο φούρνο να πάρεις Θεσσαλονίκης, μόνο Θεσσαλονίκης δεν είναι ασε που μπορεί να είναι και χθεσινό ή προχθεσινό, πας να το φας και σου φεύγουν τα δόντια. 1
Backpacker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Επαρχία υπάρχουν σχεδόν σε κάθε πόλη 1-2 παραδοσιακά κουλουρτζίδικα που πάνε πολλές δεκαετίες πίσω. Αυτά ειναι μόδες στην Αθήνα κυρίως. Σέρρες πχ υπάρχει πρώτον ο Βλαχόπουλος (ίσως το καλυτερο κουλουρι πανελλαδικα) και ο Γρηγοριάδης. Λέσβο ο Κίμωνας που κάνει και κουλούρι και τρομερό τυροκούλουρο. Κάθε πόλη στην επαρχία έχει τέτοιους φούρνους. 2 1
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 On 20/07/2019 at 11:42, mrkra said: η απλά δεν έμεινε πλεον μαντήλι να κλάψουμε στις τσέπες 😝(φτωχοποιηση) οι λογοι που μπορει να μειωθηκαν ειναι δυο. α.το να εδωσαν οσοι ηταν να δωσουν τον χρυσο οποτε πλεον ελαχιστοι δινουν αρα δεν υπαρχει λογος να ειναι τοσα καταστηματα. β.το να ειδαμε αναπτυξη τοσα χρονια και να μην χρειαζεται να πουλησουν σε καθε περιπτωση καποιοι εβγαλαν χοντρα λεφτα μαλλον και ο ριχαρδος μεσα:P και παρομοιο και με τα μικελ.στην αρχη τρελο κοσμο τωρα νορμαλ κοσμο.το ιδιο με Starbucks>στην αρχη ολα πιτα μετα εκλειναν ενα ενα.το βασικο ειναι να κανεις την σωστη κινηση την καταλληλη στιγμη.και το bitcoin πατωσε αλλα καποιοι εβγαλαν λεφτα. 1
tigergreg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 35 λεπτά πριν, poulinos είπε .και το bitcoin πατωσε αλλα καποιοι εβγαλαν λεφτα. Οχι και πατωσε.....στα 10,600 δολλαρια σημερα!!!! Οσο για τον ριχαρδο ναι μεν εβγαλε μυρια αλλα τα ειδε ολα οταν μπηκε τζαμπα φυλακη απο εμμονικους και ασχετους..... 2
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 14 minutes ago, tigergreg said: Οχι και πατωσε.....στα 10,600 δολλαρια σημερα!!!! Οσο για τον ριχαρδο ναι μεν εβγαλε μυρια αλλα τα ειδε ολα οταν μπηκε τζαμπα φυλακη απο εμμονικους και ασχετους..... δεν το εχω κοιταξει ποσο εχει φτασει το bitcoin απλα ηταν ενα παραδειγμα.φαντασου οτι ο αλλος μπορει να ειχε αγορασει με 1000 ευρω στις αρχες ενω τωρα ο αλλος να αγορασε καθυστερημενα στις 9000 ευρω.και οι 2 εχουν κερδος αλλα ο πρωτος επαιξε καλα το παιχνιδι. τυχαιο το παραδειγμα. U get my point. καλα ναι δυστυχως καποιοι την πατανε γιατι πολλες φορες εκαναν τα λεφτα με μαυρες μεθοδους Πχ ριχαρδος αλλα γενικως με την πωληση χρυσου πρεπει να βγηκαν καλα φραγκα.πολλοι πρεπει να πατησαν πανω στην αναγκη του αλλου για μετρητα και να τα πηραν για μια φετα ψωμι. αλλοι πατησαν σε ευκαιριες και αγορασαν αμαξια μεγαλου κυβισμου για το τιποτα ή σπιτια για το τιποτα και παει λεγοντας. 1
pontez2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά, αυτο δεν ειναι κουλούρι. Ειναι κάτι άλλο. Οταν ο άλλος πουλάει κάτι που μοιάζει με κουλουρι και μέσα μονο αρνι ή γουρουνοπούλα δεν έχουν βάλει ακόμα.... Αυτά έχουν γινει μοδα σε κάτι καμάκια γυμναστηρίων*** (ανδρικά και θυλικά) ή σε κάτι ψευτοδίαιτες στελεχών πολυεθνικών, που σου λέει θα πάρω ένα κουλούρι με τυροκαυτερή, ζαμπόν, φέτα και ελιά και μετά θα πιω και μια κοκα κόλα λάιτ για να αδυνατίσω...Και βρωμοκοπάει το γραφείο από τη τυρίλα του εν δυναμει κουλουριού. Φάε κουκλίτσε/α μου ένα σουβλάκι και άσε τα κουλούρια ***καμάκι γυμναστηρίου = Κάνω οτι γυμνάζομαι και στη πραγματικότητα ειμαι εκεί για να βγω ραντεβού με καναν/καμια γυμνασμένο/η. Καταλήγω να τρωω σουβλάκια με έτερον ήμιση που έχει την ιδια τακτική με εμένα Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από pontez2 1
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 minute ago, pontez2 said: Παιδιά, αυτο δεν ειναι κουλούρι. Ειναι κάτι άλλο. Οταν ο άλλος πουλάει κάτι που μοιάζει με κουλουρι και μέσα μονο αρνι ή γουρουνοπούλα δεν έχουν βάλει ακόμα.... Αυτά έχουν γινει μοδα σε κάτι καμάκια γυμναστηρίων (ανδρικά και θυλικά) ή σε κάτι ψευτοδίαιτες στελεχών πολυεθνικών, που σου λέει θα πάρω ένα κουλούρι με τυροκαυτερή, ζαμπόν, φέτα και ελιά και μετά θα πιω και μια κοκα κόλα λάιτ για να αδυνατίσω...Και βρωμοκοπάει το γραφείο από τη τυρίλα του εν δυναμει κουλουριού. Φάε κουκλίτσε/α μου ένα σουβλάκι και άσε τα κουλούρια to κουλουρι ειναι σαν την κρεπα.υπαρχει σε απλη εκδοση και σε μη απλη.οπως και η βαφλα.δεν ειναι κακο οτι υπαρχουν κουλουρια με τυρι και δεν ξερω τι αλλο.προσωπικα εχω φαει τυροκολουρο εχω φαει και με σταφιδα και μαρεσει που υπαρχει ποικιλια. τωρα για το δευτερο με την διαιτα αυτο ισχυει παντου. παρε για παραδειγμα την σαλατα.παιρνει ο αλλος σαλατα του σεφ με 10 κιλα σως πανω που εχει απειρες θερμιδες λογω μαγιονεζας και σου λεει κανω διατροφη και διαιτα.στην πραξη καλυτερα να ετρωγε ενα burger χωρις σως αλλα μονο με Ketchup ή ενα σουβλακι με τζατζικι.πιο λιγες θερμιδες θα ετρωγε και πιο πολυ θα το χαιροταν.δεν αξιζει να δινεις καν σημασια για αυτα.κατα τα αλλα οπως ειπες coca zero :). 1
tigergreg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Πραγματι σαν το πιτογυρο δεν υπαρχει. Ειδικα αν ειναι απο οδο αθηνας με πολυ κρεμυδι και μαιντανο..... Το ρευομαι για το επομενο 12ωρο λεμε.... 2
kallair Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Προσωπικα προτιμω να παρω το κουλουρι απο το φουρνο κ να βαλω ταχινι με κακαο.. κουλουραδες και λοιπους ποτε δεν μου γεμισαν το ματι.. πηρε τις προαλλες ο αδερφος μου μια βλακεια που ηταν μια σκατουλα σε μεγεθος, 2 ευρώ... με 2 ευρωπουλα ρε αδερφε τρως ολοκληρο πεινιρλι 2 φορες το μεγεθος της ππριας που πηρες... 1
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 4 minutes ago, kallair said: Προσωπικα προτιμω να παρω το κουλουρι απο το φουρνο κ να βαλω ταχινι με κακαο.. κουλουραδες και λοιπους ποτε δεν μου γεμισαν το ματι.. πηρε τις προαλλες ο αδερφος μου μια βλακεια που ηταν μια σκατουλα σε μεγεθος, 2 ευρώ... με 2 ευρωπουλα ρε αδερφε τρως ολοκληρο πεινιρλι 2 φορες το μεγεθος της ππριας που πηρες... δυστυχως αυτο ισχυει παντου.δες κρεπες δες βαφλες δεν frozen yogurt κτλ.τα πουλανε πανακριβα.βεβαια εφοσον υπαρχουν ατομα που τα αγοραζουν ....... ειναι για αυτους που βαριουνται να φτιαξουν το οτιδηποτε. 1
mary Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κουλουρι γεμιστο με οτι θες μεσα, ακομα και σαν σαντουιτς εφτιαχνε εδω και πολλάααααααα χρονια ο Κοκκινος φουρνος στη Ροτοντα. Μιλαμε απο εποχες φοιτητριας το ξερω. Αυτη τη μοδα δεν την αντελήφθην προχτες που εκανα μια βολτα κέντρο. Ισως απο Αθηνα τωρα ξεκινησε και πιασει. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από mary 1
merkon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Κουλουρι γεμιστο με γαλοπουλα - ζαμπον και φιλαδελφεια, ο,τι καλυτερο! Κριμα που δεν ειμαι Ελλαδα πλεον, ηταν το καλυτερο δεκατιανο! Off the record, αλλα κατι σοβαρο απο αποψη επιχειρησης δε βλεπω να εχει ανοιξει στην Ελλαδα, τα μονα που δουλευουν και ανοιγουν δεξια και αριστερα τα τελευταια χρονια ειναι τα καθε λογης φαγαδικα και καφετεριες, εστιαση, προχερα γευματα. Καμια βαρια βιομηχανια θα ερθει μπας και δουμε καθολου αναπτυξη σε αυτη την χωρα ή μπα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα