Προς το περιεχόμενο

Wind Summer Unlimited GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα μιας και δε ξεκίνησε καλά η μέρα :D

Έχω εδώ και κάτι μήνες ένα simplefi 30gb το οποίο με έχει βολέψει αρκετά και παρατήρησα μια καλοκαιρινή προσφορά της wind με απεριόριστα δεδομένα για 10 μέρες με 10 ευρώ.

Στα ψιλά γράμματα (εννοείται) έγραφε πως ισχύει για 15gb και έπειτα με μειωμένη ταχύτητα. Αναλυτικά:

W Unlimited GB: Εφόσον καταναλώσεις το σύνολο των 15GB για χρήση εντός Ελλάδος, συνεχίζεις να απολαμβάνεις απεριόριστα Data με μειωμένη ταχύτητα έως 384Κbps

Είχα μέσα 2 γίγα περίπου στις 10 του μήνα και λέω ας το βάλω αφού 16 ανανεώνεται το συμβόλαιο.

Ενεργοποιώ το πρόγραμμα όλα ωραία όλα καλά χρησιμοποιώ καμιά 10ριά γίγα, ελέγχω mb και όλα καλά είχε χρησιμοποιήσει από τα 15 του προγράμματος Unlimited.

Ξαναέρχομαι δουλειά εχθές που τελείωνε το Unlimited και λεω να φάω τα mb να δω πόσο υποφερτή είναι η ταχύτητα κομμένη στα 384kbps.

Ενώ δεν είχε μείνει τζίφος μέσα αφήνω torrent να κατεβάζει κουτσά στραβά και βάζω ταινία. Εν το μεταξύ είχαν ανανεωθεί τα 30gb του simplefi και πάλι καλά δεν είχε ακουμπήσει mb. οπότε λέω να εξαντλήσω όσο μπορώ το Unlimited αφού σήμερα λήγει. Το ξεχνάω ο λακαμάς, ληγει και τρώω 8 γίγα απο τα 30 του προγράμματος (τα οποια ληγουν στις 16/8)

Λέω δε γαμ* θα ξανα ενεργοποιησω το Unlimited για αλλες 10 μερες. Το ενεργοποιώ εχθες, τρωω τα 15 γιγα και συνεχιζω μεχρι και σημερα το πρωι χωρις να τρωει mb. 

Και εκεί που έχω αφήσει τορεντάκι να κατεβάζει και ακούω online radio ξαφνικά κόβεται το νετ. Βλέπω μνμτα "έχετε καταναλώσει όλα σας τα δεδομένα (30γιγα του σιμπλιφαι)

Βρε γαμωτασδασκδ πέρνω τηλ γυναικα μπαινει mywind βάζει άλλα 15 γίγα επιπρόσθετης υπηρεσίας, μπαίνω ελέγχω όντως τα είχε φάει όλα και δεν έμπαινε κι όλας νετ ενώ η Unlimited είναι ενεργή.

Δεν συνδεόταν καν, μου είχαν κόψει το νετ.

Κατευθείαν τηλ. wind, 13800 και μετά απο 5 παλικαράιους που δεν ήξεραν τη τύφλα τους και 15 αναμονές για κουβέντες με προϊστάμενο με συνδέουν με έναν:

-Καλημέρα θέλω να μάθω κάποιες πληροφορίες σχετικά με μια επιπρόσθετη υπηρεσία στο simplefi μου.

-Ναι πείτε μου

-To wind unlimited summer είναι για απεριόριστα δεδομένα;

-Ναι μέχρι 15 γίγα όμως και μετά απεριόριστα με περιορισμένη ταχύτητα

-Ωραία, γιατί το ενεργοποίησα και μετά τα 15 γίγα αντί για περιορισμένη ταχύτητα κατανάλωσε τα mb του προγράμματος και τώρα δεν έχω ούτε internet με περιορισμένη, αναγκάστηκα να βάλω κι άλλο πακέτο

-Έτσι δουλεύουν όλα να ξέρετε πρώτα καταναλώνονται τα megabyte του προγράμματος και μετά της επιπρόσθετης υπηρεσίας

-γουατ?? μπορείς να μου το ξαναπείς αυτό μήπως δε κατάλαβα καλά;

-Μάλιστα,, μπμπμπμπλμ

-δηλαδή έχω κάποια γίγα που ληγουν τον άυγουστο  και κάποια που λήγουν σε 5 μέρες και θα μου καταναλώσει πρώτα αυτα που λήγουν τον αυγουστο;

-ναι ετσι δουλεουν και τα καρτοκινητα και τα συμβολαια

-δηλαδη εχω 1 γιγα που ληγει σε ενα μηνα και ενεργοποιώ την υπηρεσια για ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΑ δεδομένα που θα ληξουν σε 10 μερες και θα μου καταναλώσει πρώτα το 1 γιγα;

-ναι

-αφoύ άμα καταναλωθούν τα κύρια δεδομένα κλείνει και η σύνδεση

-ναι χωρίς δεδομένα δε λειτουργεί το απεριόριστο ακόμα και με περιορισμένη ταχύτητα

-εντάξει θα το πω και στην ΕΕΤΤ να μου πει τη γνώμη της

το αστείο ειναι πως κάθε μίνα ενεργοποιώ επιπρόσθετη υπηρεσία 15 γιγα και ΠΆΝΤΑ μα ΠΆΝΤΑ καταναλώνει πρώτα την επιπρόσθετη υπηρεσία και μετά τα κύρια mb

και ειναι η δεύτερη φορά που ενεργοποιώ τα Unlimited, την πρώτη όπως έγραψα λειτουργούσε κανονικότατα μέχρι να λήξει και να καταναλώσει τα κύρια δεδομένα.

καμία άποψη;; κανείς;

Screenshot_2.png

Δημοσ.

Γενικά αν δεν κάνω λάθος όντως πρώτα πρέπει αν καταναλωθούν τα δεδομένα από τα προγράμματα. 

Πάντως εσένα γενικά το πρόβλημα είναι ότι ούτε τα απεριόριστα δουλεύουν. Εκεί να επικεντρωθείς. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, overpower είπε

Γενικά αν δεν κάνω λάθος όντως πρώτα πρέπει αν καταναλωθούν τα δεδομένα από τα προγράμματα. 

Πάντως εσένα γενικά το πρόβλημα είναι ότι ούτε τα απεριόριστα δουλεύουν. Εκεί να επικεντρωθείς. 

Έχω και 3 καρτοκινητά(f2g, cu & whatsup) + τα whatsup κοπελας αδερφης και μάνας + κοσμοτε συμβολαιο δε δουλευει ετσι
στο φοιτιτικο της cu θυμαμαι το βραδυ ειχε unlimited με ενα 3μηνο πακετο ποτε δεν ετρωγε απο τα mb που ειχα ειδη

οσο φθηνη ειναι η wind σε data τοσα προβληματα μου εχουν δημιουργήσει σε εξυπ. πελατων (και ειναι η τριτη φορα που γινεται κατι σοβαρο με χρεωση)

το εχει δοκιμασει κανενας να με πει πως του δουλεψε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...