Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος το S9 και μου δίνεται η δυνατότητα να πάω σε καινούριο S8 + Ο μόνος λόγος που μπαίνω στην διαδικασία να ρωτήσω αν αξίζει είναι γιατί μου αρέσει η μεγαλύτερη οθόνη. Αξίζει από θέμα επιδόσεων ή ούτε καν ?
chios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Να έλεγες s9+ το καταλαβαίνω, σε s8+ δεν αξίζει να πας.
HateMe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 27 λεπτά πριν, kostiskampouris είπε Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος το S9 και μου δίνεται η δυνατότητα να πάω σε καινούριο S8 + Ο μόνος λόγος που μπαίνω στην διαδικασία να ρωτήσω αν αξίζει είναι γιατί μου αρέσει η μεγαλύτερη οθόνη. Αξίζει από θέμα επιδόσεων ή ούτε καν ? ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Το ξεχνάς όπως είσαι.
saruman123 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, kostiskampouris είπε Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος το S9 και μου δίνεται η δυνατότητα να πάω σε καινούριο S8 + Ο μόνος λόγος που μπαίνω στην διαδικασία να ρωτήσω αν αξίζει είναι γιατί μου αρέσει η μεγαλύτερη οθόνη. Αξίζει από θέμα επιδόσεων ή ούτε καν ? Γιατί σε τέτοια υποβάθμιση?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, saruman123 είπε Γιατί σε τέτοια υποβάθμιση? Χάζεψα λίγο τα χαρακτηριστικά στο skroutz και δεν κατάλαβα ότι θα είναι όντως υποβάθμιση και επειδή μ αρέσει πολύ η μεγαλύτερη οθόνη (ίσως και η μεγαλύτερη μπαταρία) μπήκα σε σκέψεις.
saruman123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, kostiskampouris είπε Χάζεψα λίγο τα χαρακτηριστικά στο skroutz και δεν κατάλαβα ότι θα είναι όντως υποβάθμιση και επειδή μ αρέσει πολύ η μεγαλύτερη οθόνη (ίσως και η μεγαλύτερη μπαταρία) μπήκα σε σκέψεις. Γιατί δεν κοιτάς P20 pro. Εκτός και αν δεν θες να φύγεις από την Samsung. Μετά κοιτάς σε 10αρη.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 55 λεπτά πριν, saruman123 είπε Γιατί δεν κοιτάς P20 pro. Εκτός και αν δεν θες να φύγεις από την Samsung. Μετά κοιτάς σε 10αρη. Το s8+ υπάρχει καινούριο στο σπίτι και κάθεται(το έδωσαν στην γυναίκα μου από την δουλειά της ).Δεν τίθεται το θέμα αγοράς ανταλλαγής κλπ.Απλα εχω 2 συσκευές s9 και s8+ και σκέφτομαι ποιο να κρατήσω και ποιο να δωσω στην γυναικα ...
dpolal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, kostiskampouris είπε Το s8+ υπάρχει καινούριο στο σπίτι και κάθεται(το έδωσαν στην γυναίκα μου από την δουλειά της ).Δεν τίθεται το θέμα αγοράς ανταλλαγής κλπ.Απλα εχω 2 συσκευές s9 και s8+ και σκέφτομαι ποιο να κρατήσω και ποιο να δωσω στην γυναικα ... Η απάντηση είναι εύκολη. Αφού τα έχεις ήδη στα χέρια σου δοκίμασε τα και τα 2 και κράτα όποιο σου αρέσει περισσότερο και εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου. Ότι και να γράψουμε εδώ οι υπόλοιποι δεν λέει κάτι. 1
saruman123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, kostiskampouris είπε Το s8+ υπάρχει καινούριο στο σπίτι και κάθεται(το έδωσαν στην γυναίκα μου από την δουλειά της ).Δεν τίθεται το θέμα αγοράς ανταλλαγής κλπ.Απλα εχω 2 συσκευές s9 και s8+ και σκέφτομαι ποιο να κρατήσω και ποιο να δωσω στην γυναικα ... Αυτά τα λένε από την αρχή. Νομίζω ότι όλοι καταλάβαμε ότι θα γίνει αγορά. Εν πάση περιπτώσει αυτό δεν αλλάζει κάτι. Το S9 κρατάς .
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν σαφής:/ Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
censOred Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 το καλύτερο να δώσεις στην γυναίκα.να κρατήσεις το s8+ εσύ..
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Είναι εντελώς υποκειμενικό. Εγώ πήγα σε S9 γιατί ήθελα πιο compact συσκευή. Ουσιαστικές διαφορές δεν θα καταλάβεις, πέραν της μεγαλύτερης αυτονομίας του S8+ (είναι αισθητή η διαφορά) και της λίγο καλύτερης κάμερας του S9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα