Silverage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Είχα κάνει αίτηση στην wind για 200άρι internet και σήμερα ήταν η μέρα που θα ενεργοποιούταν σύμφωνα με τα sms που μου είχαν στείλει. Όταν επέστρεψα απο την δουλειά το μεσημέρι είδα στο speedport της cosmote (δεν μου έχει έρθει ακόμα το router της wind) ότι πιάνει vdsl2 αλλά το λαμπάκι του internet είναι σβηστό . Πήρα τηλέφωνο στην wind και αυτή που το σήκωσε μου είπε οτι βλέπει πώς δεν έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή ακόμα. Ισχύει αυτό ή μου λέει βλακείες; Δεν θα έπρεπε να μην συγχρονίζει καθόλου; Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από Silverage
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Τι ότι να 'ναι συγχρονισμός έιναι αυτός? 33Mbps upload? 35b δεν παίζει, είσαι ακόμα με 17a, πουτάνα όλα...
Silverage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν πιάνει 35b το speedport της cosmote οπότε λογικά πρέπει να πάει στο προηγούμενο. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από Silverage
spectaculator Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Υποθέτω πως κωδικούς πρόσβασης πήρες για να βάλεις στο router σωστά; Αν όχι, μην περιμένεις να δεις internet ούτε με θαύμα. Αυτοί μπορεί να νομίζουν πως έχεις δικό τους μηχανάκι με περασμένο κωδικό πρόσβασης από τη wind. Να τους το πεις.
infin1tyGR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ThReSh said: Τι ότι να 'ναι συγχρονισμός έιναι αυτός? 33Mbps upload? 35b δεν παίζει, είσαι ακόμα με 17a, πουτάνα όλα... Η Wind σε καμπίνες της σε κλειδώνει όσο πιάσεις και κόβει αλλιώς την ταχύτητα. Και σε 50άρα γραμμή π.χ. έχω δει να συγχρονίζει 100+ down, 30+ up, αλλά σου περιορίζει την ταχύτητα σε 50/5. Δεν έχω ιδέα γιατί να το κάνει αυτό όμως, και μου φαίνεται ότι θα είναι και πιο επιρρεπής η γραμμή στον θόρυβο, αφού το SNR margin θα είναι μικρότερο. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από infin1tyGR 1
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μίλησα ξανά με Wind σήμερα και μου λέει δεν έχει γίνει ενεργοποίηση ακόμα, θα μου έρθει καινούρια ημερομηνία στο κινητό, για τον εξοπλισμό δεν έχουν νέα πότε θα τον παραλάβω και όταν ζήτησα να μου δώσουν internet στο κινητό μου λέει δεν φταίμε εμείς που δεν έχετε υπηρεσίες, κανονικά μέχρι να ενεργοποιηθείτε πρέπει να έχετε και πρέπει να μιλήσετε με την cosmote γιαυτό. Με κοροϊδεύουν;
bill2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μπές εδω και δες σε πιο δικτυο ειναι ο αριθμός σου
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 38 λεπτά πριν, bill2015 είπε Μπές εδω και δες σε πιο δικτυο ειναι ο αριθμός σου ΟΤΕ λέει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 4 minutes ago, divo said: στον οτε εισαι ή στη wind? Με ποιο δικαίωμα θα μιλησεις με τον οτε εσυ? Σαν συνδρομιτης τους? Μαλλον θα σε κραξουνε... Από ΟΤΕ σε Wind και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η φορητότητα από ότι κατάλαβα. Άρα τυπικά είναι ακόμα συνδρομητής τους...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Just now, divo said: Η φορητοτητα θα ολοκληρωθει οταν θα παει τεχνικος να εγκαταστεισει το ρουτερ Άρα είναι ακόμα στον ΟΤΕ. Οπότε γιατί να φάει κράξιμο?
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Σήμερα πήγα στο κατάστημα που έκανα την αίτηση και άρχισα τις φωνές. Πήρανε απο εκεί το τεχνικό τμήμα και ο τύπος που μίλησα μου είπε να του δώσω τον σειριακό αριθμό του router που έχω και το μοντέλο και θα δουλέψει μέχρι να έρθει το δικό τους. Όταν θα πάω σπίτι θα τους πάρω να δώ τι θα γίνει. Απ'ότι καταλαβαίνω έχουν κλειδώσει τις γραμμές να δουλεύουν μόνο με δικό τους εξοπλισμό και πρέπει να δηλώσουν αν έχεις δικό σου. Για το router που περιμένω 18 μέρες, στο κατάστημα όταν έκανα την αίτηση μου είπε θα μου έρθει στο σπίτι. Προχθές στο τηλέφωνο που ρώτησα μου είπανε δεν βλέπουν τίποτα στο σύστημα και θα το προωθήσουν γιατί φαίνεται ότι δεν θα μου έρθει. Χθες που μίλησα με έναν τεχνικό μου είπε μεταξύ άλλων ότι θα το πάρω απο κατάστημα και στη συνέχεια με σύνδεσε με την εξυηρέτηση να τους ρωτήσω. Αυτοί μου είπανε ότι θα το προωθήσουν να μου έρθει σπίτι γιατί δεν μπορώ να το πάρω απο κατάστημα. Ό,τι να'ναι...
bill2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Εγω που έχω 50 vodafone αν βάλω router ote θα παίξει κανονικά εκτος αν η wind έχει άλλο σύστημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 O Silverage χρειάζεται modem/router με 35b Profile support όμως λόγω 200Mbps. Οπότε τα "απλά" VDSL modem/routers δεν του κάνουν...
bill2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Σωστά σόορυ τώρα το είδα νόμιζα ότι έβαλε 100 Σωστά υπομονή και θα δα δούμε τι θα γίνει
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 ΑΝ δουλέψει θα πιάνει 100 όπως στην φωτογραφία γιατί το speedport του οτε μέχρι τόσο πιάνει. Τουλάχιστον όμως μέχρι να παραλάβω το δικό τους να δουλεύει η γραμμή. Και φυσικά θα ζητήσω να μην χρεωθώ για αυτές τις μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα