poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 54 minutes ago, panos- said: Απλώς και η Cosmote δεν έχει προβλέψει στο backbone της να υπάρχει μια επάρκεια για τέτοιες περιπτώσεις; Δεν γίνεται δηλαδή τα δεδομένα να λειτουργούσαν κανονικά και να μην μπορούσαμε 2 ώρες να βγάλουμε κλήση. δυο διαφορετικα πραγματα.ειναι πολυ πιο πολυπλοκο απο ενα backbone και υπαρχουν hops. πολλα μπορει να πιταρουν δεν ειναι μονο το backbone.
tigergreg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Κανονικα σαν συνειδητοποιημενοι πολιτες με παιδεια οταν γινεται σεισμος, καταποντισμος, πλημυρα, πυρκαγια πρεπει να κλεινουμε τα κινητα και να μην ακουμπαμε τα σταθερα. Μονο σηματα καπνου σαν τους απατσι και σηματα μορς.... Κακως καταργηθηκαν οι τηλεγραφοι..... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 44 λεπτά πριν, fredd0 είπε 11/9, Βοστωνη και Λονδινο 10000% ισχυουν, ηταν εκει αντιστοιχα γονεις μου, αδερφος μου και εγω. Εγω δε για μιση ωρα δεν εβγαινε με τιποτα γραμμη, μου ερχονταν απλα μηνυματα sms για αποτυχημενη εισερχομενη κληση Η Βοστώνη έχει το 1/10 του πληθυσμού της Αθήνας το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα υπάρχουν χαλαρά 5Μ άνθρωποι αν βάλουμε μόνιμους κατοίκους και τουρίστες.
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δηλαδη ειναι λογικο να πεφτουν και Ηρακλειο απο τη χρηση προς Αθηνα ;
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, guzel είπε To ότι έχουν μπει όλοι οι μηχανικοί δικτυου στο insomnia και θεωρούν το φαινόμενο φυσιολογικό με ξεπερνά. Εχει πολυ δρομο η Ελλαδα σε πολλα αλλα πραγματα(κυριως νοοτροπιας)για να φτασει να συγκριθει με τα καλα υποδειγματα του εξωτερικου που προβλεπουν για πολλα πραγματα παραπανω απο τα δικτυα τηλεφωνιας. Καποιοι μαλλον ξεχνατε σε τι κατασταση βρισκεται οικονομικα αλλα και απο νοοτροπιας η Ελλαδα,για να συγκριθει με αλλες μεγαλες χωρες του εξωτερικου. Προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα. Μου θυμιζει φαση περυσι με την τεραστια πυρκαγια που οι αλλοι ειχαν βγει απο τα αυτοκινητα τους και εβγαζαν φωτογραφιες τις φωτιες και τα αμαξια τους εμποδιζαν τα πυροσβεστικα οχηματα να πανε στην φωτια. Η φυσικα που ολοι στο Internet ειναι εναντια αυτων που πετανε σκουπιδια στις παραλιες,αλλα ολως τυχαιως καθε χρονο μεσα στα σκουπιδια οι παραλιες. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από Fulgore 3 1
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Εχει πολυ δρομο η Ελλαδα σε πολλα αλλα πραγματα(κυριως νοοτροπιας)για να φτασει να συγκριθει με τα καλα υποδειγματα του εξωτερικου που προβλεπουν για πολλα πραγματα παραπανω απο τα δικτυα τηλεφωνιας. Καποιοι μαλλον ξεχνατε σε τι κατασταση βρισκεται οικονομικα αλλα και απο νοοτροπιας η Ελλαδα,για να συγκριθει με αλλες μεγαλες χωρες του εξωτερικου. Προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα. Μου θυμιζει φαση περυσι με την τεραστια πυρκαγια που οι αλλοι ειχαν βγει απο τα αυτοκινητα τους και εβγαζαν φωτογραφιες τις φωτιες και τα αμαξια τους εμποδιζαν τα πυροσβεστικα οχηματα να πανε στην φωτια. Καλά όλα αυτά απλά συνήθως η αλλαγή νοοτροπίας ξεκινάει από πάνω προς τα κάτω. Οταν πολυεθνικές που έξω είναι "πολιτισμένοι" , εδώ είναι καραγυφταριό σε τιμές και ποιότητα λίγο δύσκολο να ζητάς τα ρέστα από τον καταναλωτή.
nightwalker1990 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Επειδή δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια ας πω και εγώ το story μου, είμαι στο metropolitan hospital πάω σε ένα τμήμα να παραδώσω κάποια υλικά στην προισταμένη και ξαφνικά βλέπω το κτήριο σε 4D όλοι να τρέχουν πανικόβλητοι και εγώ επειδή καθόμουν όλος τυχαίος κάτω απο την κάσα της πόρτας δεν κουνήθηκα όχι επειδή ένιωσα ασφάλεια αλλά επειδή είδα ότι σταμάτησε.. όλοι βγήκαν έξω τρέχωντας και παίρνανε τηλ να δουν αν είναι καλά οι δικοί τους... Στην προσπάθειά μου λοιπόν δεν έπιανα σήμα ούτε δεδομένα για πάνω απο 1 ώρα... έχω την εξής απορία όμως... κάποιοι επικοινώνησαν μαζί μου και έχουμε το ίδιο δίκτυο... εγώ για ποιον λόγο δεν έπιανα γραμμή??
kifinas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Το λέει πάντως το κράτος. Xρησιμοποιείστε το σταθερό ή κινητό τηλέφωνό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις, γιατί προκαλείται υπερφόρτωση των τηλεφωνικών δικτύων. https://www.civilprotection.gr/el/προστασία-από-σεισμούς
banned_acc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Στην Κρήτη πάντως δεν είχαμε σεισμό! Οπότε εγώ ορθώς χρησιμοποίησα το κινητό μου ή λάθος;
kifinas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εσύ καλά έκανες και δεν σου είπε κανείς γιατί πήρες τηλέφωνο. Ότι δεν δούλευε όμως και αιτία ήταν ο σεισμός αλλού δεν είναι απαραίτητα ντροπή και αίσχος. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από kifinas
banned_acc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, kifinas είπε Εσύ καλά έκανες και δεν σου είπε κανείς γιατί πήρες τηλέφωνο. Ότι δεν δούλευε όμως και αιτία ήταν ο σεισμός αλλού δεν είναι απαραίτητα ντροπή και αίσχος. είναι δυνατόν να γίνεται σεισμός στην αθηνα 5.1 και εγώ στην Κρήτη να χρειάζομαι ασθενοφόρο και να μη μπορώ να το καλέσω ; Αν για εσένα δεν είναι ντροπή και αίσχος τότε τι είναι ? 1
kifinas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάλεσες στο 166 και δεν βγήκε; Φαντάζομαι πως όχι. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σημερινό πραγματικό περιστατικό για να βελτιωθούν. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από kifinas
banned_acc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, kifinas είπε Κάλεσες στο 166 και δεν βγήκε; Φαντάζομαι πως όχι. Φυσικά.
kifinas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Χρειάστηκες δηλαδή να καλέσεις ασθενοφόρο, δεν μπορούσες, έκανες τον κόπο να ανοίξεις το νήμα και δεν το ανέφερες; Sorry αλλά τώρα πάω για μπύρες.
prometheas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 58 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Η αλήθεια είναι ότι το δίκτυο δεν γίνεται με λογικό κόστος να σηκώσει δεκάδες χιλιάδες κλήσεις ταυτόχρονα όταν η μέση χρήση είναι περίπου το 20% συνήθως. Βέβαια , μην τρελαινόμαστε με το τηλεπικοινωνιακό ολιγοπώλιο , είναι ΓΝΩΣΤΟ και ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ότι έχουμε τις ποιο ακριβές και κακές τηλεπικοινωνιες στην ευρώπη των 27 μακράν. Βουλγαρίες - Αλβανίες - Ρουμανιες μας θεωρουν ακριβή μπανανία. Τώρα με τις δωρεάν ευρωπαικές κλήσεις υπάρχουν συμβόλαια στην Βουλγαρία που με 15ευρώ έχεις παροχές που έχει ένα συμβόλαιο εδώ των 70 και 80ευρώ. Ακόμη και Αγγλια , Ελβετία όπου οι πάροχοι δίνουν 8πλάσιους μισθούς από Ελλάδα στους εξειδικευμένους τεχνικούς τους είναι φθηνότεροι. Εχεις δίκιο. Πάντως το κόστος μισθοδοσίας δεν ειναι το βασικό πρόβλημα των παρόχων στην Ελλάδα (ούτε καν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις