Mhlogiatros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 40 λεπτά πριν, guzel είπε Το να γίνεται σεισμός στην Αθήνα και να χάνεται το σήμα στην Κρητη είναι παγκόσμιο φαινομενο; Πραγματι γιατι δε μπορεις να καλεσεις ουτε τοπικα μεσα στο νησι . Πρεπει να κατεβαζουν τα δικτυα τους τελειως 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Xacti είπε Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι επίτηδες οι εταιρίες κλείνουν τα δίκτυα εκτός από τα τηλέφωνα πρώτης ανάγκης, ώστε να μην επιβαρύνεται το δίκτυο από άσκοπα τηλέφωνήματα. Δεν τα κλείνουν ακριβώς, επειδή τα κέντρα Δεν αντέχουν τέτοιο φόρτο κλησεων, βάζουν περιορισμούς, στις κλήσεις, δηλαδή να περνάει μία στις δέκα κλήσεις η μια στις εκατό κτλ κτλ ανάλογα Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από NikosKallithea
ekkli Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Ηράκλειο Κρήτης εδώ. Την ώρα του σεισμού μίλαγα τοπικά, σταθερό με σταθερό για δουλειά, από την ώρα που έγινε ο σεισμός και μετά, μαμήθηκε ο Δίας. Κατάφερα να τους βρω μετά από μισή ώρα και πάλι μετά από μισό λεπτό έπεσε η γραμμή. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό, δεν ξέρω αν έχει σχέση που είναι σχεδόν όλα voIP σήμερα, αλλά από την άλλη μεριά, αυτό που μου μετέφερε η οικογένεια από Αθήνα είναι ότι τα δεδομένα στα κινητά δουλεύανε μια χαρά και όλοι έτσι επικοινωνούσαν. Πως γίνεται αυτό; Κάποιος που να ξέρει;
Whargoul Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, guzel είπε Το 2019 και με τον σεισμό τον 5.1 η επικοινωνία με κινητό τηλέφωνο ήταν ανέφικτη σε όλη την χώρα. Το παρακάτω είναι προσπάθεια κλήσης 10 λεπτά μετά τον σεισμό με κινητό που βρίσκεται στην Κρήτη! Ντροπή και αίσχος και στις 3 εταιρείες κινητής της χώρας. Sorry που θα στο πώ έτσι ξερά, αλλά ντροπή και αίσχος είναι οι δικές σου πράξεις.... Μετά από ένα συμβάν, σεισμός, emergency, whatever, δεν καλείς τηλεφωνικός κανένα για 1 ώρα, ή μέχρι να περάσει το φαινόμενο, πόσο μάλλον σε ένα δεκάλεπτο. Προτεραιότητα έχουν τα σημαντικά περιστατικά, οι παγιδευμένοι, οι τραυματισμένοι που μπορεί να υπάρχουν, οι επικοινωνίες μεταξύ διασωστών. Στην χειρότερη εάν θέλεις να επικοινωνήσεις για να δείξεις ότι είσαι καλά, στέλνεις ένα μήνυμα SMS. 11 1
naimore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 σιγά, εγώ με δικαρτο η κοσμοτε μου έπεφτε συνέχεια, η wind βασταγε γερα 1
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Cosmote για 1 ωρα+ δεν έβγαινε γραμμη με τιποτα. SMS κανονικά πάντως. Συναδελφοι που ειχαν Wind & Voda εβλεπα να μιλανε κανονικα στα τηλεφωνα. 1
banned_acc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Whargoul είπε Sorry που θα στο πώ έτσι ξερά, αλλά ντροπή και αίσχος είναι οι δικές σου πράξεις.... Μετά από ένα συμβάν, σεισμός, emergency, whatever, δεν καλείς τηλεφωνικός κανένα για 1 ώρα, ή μέχρι να περάσει το φαινόμενο, πόσο μάλλον σε ένα δεκάλεπτο. Προτεραιότητα έχουν τα σημαντικά περιστατικά, οι παγιδευμένοι, οι τραυματισμένοι που μπορεί να υπάρχουν, οι επικοινωνίες μεταξύ διασωστών. Στην χειρότερη εάν θέλεις να επικοινωνήσεις για να δείξεις ότι είσαι καλά, στέλνεις ένα μήνυμα SMS. Ναι έχεις δίκιο. Έπρεπε να μυρίσω τα νυχια μου ότι έκανε στην Αθηνα σεισμό για να πάρω τηλέφωνο από την Κρήτη...Ότι να ναι 😂 1
prometheas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) H συζητηση μπορεί να ξεπεράσει τα 200 πόστς και άκρη δεν θα βγάλετε. Διαφορετικά δίκτυα, τεχνολογίες, backbone, IMS, IN συστήματα, διαστασιοποίηση κλπ Μπορεί το ραδιοδίκτυο να είναι καθαρό (οριακά) και να υπάρχει congestion στο backbone ή σε core συστήματα Πχ η ΙΝ πλατφόρμα για τα καρτοκινητά της Cosmote ειναι κάπως ξεπερασμένη τεχνολογικά ενώ της Vodafone και της Wind αρκετά πιο προηγμένες. Οπότε ένας συνδομητής καρτοκινητού Cosmote ακόμα και αν έβρισκε ελεύθερο κανάλι για να προχωρήσει το call setup μπορεί να έτρωγε πόρτα όταν η κλήση θα δρομολογούνταν στον ΙΝ Το ιντερνετ είναι άλλη ιστορία σε capacity και εναλλακτικές οδεύσεις. Αρκετά πιο resilient Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από prometheas 2
cubilone Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Εγώ Κορινθία, 4G σταθερό μετά το σεισμό (Wind).
basilis_k6 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Ειναι λιγο παραδοξο παντως 3 ωρες μετα να μην εχω ιντερνετ στο σπιτι. Κινητο μια επιανε μια οχι με κοσμοτε. Παντως με ενα κουνημα της πλακας και ολοι περνανε τηλεφωνο μεχρι και την γιαγια στο χωριο. Η διπλανη μου στην καφετερια παραλιγο να φυγει με τα ποδια για γλυφαδα να μαθει αν ειναι καλα το παιδι, μας τρελλανε ολους.
Whargoul Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, guzel είπε Ναι έχεις δίκιο. Έπρεπε να μυρίσω τα νυχια μου ότι έκανε στην Αθηνα σεισμό για να πάρω τηλέφωνο από την Κρήτη...Ότι να ναι 😂 Ε τότε αφού μετά έμαθες ότι έχει γίνει σεισμός στην Αθήνα προς τι το αίσχος και η ντροπή για τους παρόχους, υπερτονίζοντας τον σεισμό στο post σου και βάζοντας φωτός? Απλά για να κράξεις? Τo post σου θα έιχε νόημα εάν δεν είχες ιδέα για τον σεισμό και θεωρούσες ανεπίτρεπτο να πέφτει το σήμα έτσι στα καλά καθούμενα! 2
MariaLog Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 εγω μια χαρα καλεσα τους δικους μου και την αδερφη μου
k_w_t Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Ρε παιδια τιποτα δεν ειναι φτιαγμενο για να δουλευει στο μεγιστο. Νομιζετε οτι εαν ανοιξουν ολοι ταυτοχρονα τις βρυσες θα εχουμε νερο ? Οχι θα πεσει τρελά η πιεση. Εαν ανοιξουν ολοι θερμαντικα σωματα,θερμοσιφωνες,κλιματιστικα,φουρνους και γενικα οτι εχουν πανω απο 2000w θα αντεξει το δικτυο της ΔΕΔΔΗΕ ? Παλι οχι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις