Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά στην ομάδα, πρόσφατα έκανα αγορά από Bangood με Paypal και το ποσό στο site ήταν 370 δολλάρια που σημαίνει με την τωρινή ισοτιμία 329 περίπου ευρώ. Το θέμα μου είναι ότι μέσω Paypal απ ότι έχω καταλάβει τόσο καιρό που χρησιμοποιώ έχει τη δική του ισοτιμία που είναι παραπάνω από αυτήν της τράπεζας. Έτσι αντί για 329 πλήρωσα 340 ευρώ μέσω Paypal, και σκέφτομαι ότι συμβαίνει αυτό για να κρατάει προμήθεια και η Paypal. Οπότε ας μου πει κάποιος τι συμβαίνει με τις ισοτιμίες και την αγορά μέσω Paypal και ποιός θα ήταν ο βέλτιστος τρόπος να αγοράσω το ίδιο προϊόν στα 329 ευρώ (πιθανολογώ να πληρώσω απευθείας μέσω τράπεζας...);;;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, teotsigourakos είπε

Γειά χαρά στην ομάδα, πρόσφατα έκανα αγορά από Bangood με Paypal και το ποσό στο site ήταν 370 δολλάρια που σημαίνει με την τωρινή ισοτιμία 329 περίπου ευρώ. Το θέμα μου είναι ότι μέσω Paypal απ ότι έχω καταλάβει τόσο καιρό που χρησιμοποιώ έχει τη δική του ισοτιμία που είναι παραπάνω από αυτήν της τράπεζας. Έτσι αντί για 329 πλήρωσα 340 ευρώ μέσω Paypal, και σκέφτομαι ότι συμβαίνει αυτό για να κρατάει προμήθεια και η Paypal. Οπότε ας μου πει κάποιος τι συμβαίνει με τις ισοτιμίες και την αγορά μέσω Paypal και ποιός θα ήταν ο βέλτιστος τρόπος να αγοράσω το ίδιο προϊόν στα 329 ευρώ (πιθανολογώ να πληρώσω απευθείας μέσω τράπεζας...);;;

Μπορείς στις ρυθμίσεις του Paypal να δηλώσεις να γίνεται η μετατροπή απο την κάρτα σου (δηλαδή την τράπεζα σου) και όχι απο το ίδιο το paypal. Πάλι πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά είναι λιγότερο απο το Paypal. Ο μοναδικός τρόπος για να γλιτώσεις την προμήθεια της ισοτιμίας είναι να έχεις κάρτα με το νόμισμα που πληρώνεις. Θα μπορούσες βέβαια να χρησιμοποιήσεις revolut που είναι περίπου το ίδιο πράγμα.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zx1234r είπε

Μπορείς στις ρυθμίσεις του Paypal να δηλώσεις να γίνεται η μετατροπή απο την κάρτα σου (δηλαδή την τράπεζα σου) και όχι απο το ίδιο το paypal. Πάλι πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά είναι λιγότερο απο το Paypal. Ο μοναδικός τρόπος για να γλιτώσεις την προμήθεια της ισοτιμίας είναι να έχεις κάρτα με το νόμισμα που πληρώνεις. Θα μπορούσες βέβαια να χρησιμοποιήσεις revolut που είναι περίπου το ίδιο πράγμα.

Αν πληρώσω δηλαδή απευθείας μέσω της πιστωτικής; Τι παραπάνω θα χρεωθώ;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, teotsigourakos είπε

Αν πληρώσω δηλαδή απευθείας μέσω της πιστωτικής; Τι παραπάνω θα χρεωθώ;

Μετατροπή συναλλάγματος. Ρώτα την τράπεζα σου.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, teotsigourakos είπε

Κατ' αρχήν το bangood απ' ότι ξέρω δέχεται πληρωμή σε ευρώ οπότε εκεί δεν θα έχεις θέμα. Απλά το μόνο που θα κάνεις είναι να αλλάξεις το νόμισμα στο λογαριασμό σου όπως σου είπαν.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kristina123 είπε

γεια σας!εκανα αγορα με paypal ενα πραγματακι αξιας 1ευρω απο wish και δεν ειχα μεσα στην paypal θα υπαρξει προβλημα λετε?

Δηλαδή πλήρωσες ή όχι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή πλήρωσες ή όχι;

ναι και για καποιο λογο το paypal δεν μ ειπε ξες δεν εχεις στο paypal αρα δεν μπορεις να συνεχισεις αρα χρωσταω υπαρχει κινδυνος για κατι?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σου πηρε απο την κάρτα που έχεις συνδέσει.Δεν σε ρωτάει αφού έχεις δώσει το ΟΚ.

oxi den ekana sundesh kapoias kartas dinw lefta sto tameio kai moy ta bazei

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...