Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

17.000 για μεταχειρησμενο?

Δεν είναι καπως βαρυ…?

Μεταχειρισμενο δε σημαίνει και σακαράκα, εννοείται πως 17,000 για μεταχειρισμένο δεν είναι de facto πολλά λεφτά. Για ένα αυτοκίνητο με τιμή καταλόγου 30,000 δε τα λες και πολλα...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Μεταχειρισμενο δε σημαίνει και σακαράκα, εννοείται πως 17,000 για μεταχειρισμένο δεν είναι de facto πολλά λεφτά. Για ένα αυτοκίνητο με τιμή καταλόγου 30,000 δε τα λες και πολλα...

Φυσικα ωστοσο εγω προσωπικα δεν θα τα εδινα και μου ακουγεται καπως το να δωσεις τοσα λεφτα που θα επαιρνες ολοκαινουριο αμαξι αξιοπρεπεστατο για ενα μεταχειρισμενο που αυριο μπορει να σου μεινει και να μην εχει εγγυηση.

Ωστοσο ξαναλεω οτι αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη και τιποτα παραπανω. Ουτε θελω να την κανω κλισμα σε κανεναν ουτε τιποτα. Πιο πολυ ηθελα να δω πως το σκεφτεται ο TS. Γιατι στο θεμα εγραφε για ολοκαινουριο αυτοκινητο των 18.000. Αρα δεν εψαχνε κατι που απο 30-40 να το παρει στα 17-18-19...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή προορίζεται στο να αντικαταστήσει ένα αυτοκίνητο 20 ετίας σαν μόνιμο, αν και χάζεψα κάτι μεταχειρισμένα a3 / a1 που τα έχω άχτι, θα κινηθώ σίγουρα σε κάτι καινούργιο δεδομένου ότι και οι απαιτήσεις μου δεν είναι τρομερές και καλύπτονται νομίζω από κάτι απλό και καινούργιο! Επίσης ελπίζω να τα καταφέρω στο παζάρεμα μήπως και κόψω κάτι από την τιμή. 😃 

Θα σας πω και απόψεις μόλις προλάβω να κλείσω μερικά test drive από όλα όσα είπαμε εδώ! 

50 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Για το 2λιτρο έλεγα 😛 τα αλλά παίζουν σε normal τιμές 11-15 απλά δεν έχουν τη μεγάλη οθόνη.

Στο ντεπόζιτο βάζεις απευθείας τα πενηντάευρα; 😂

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε κάτι παραπάνω και πάρε ένα σουιφτακι σπορ να τελειώνεις.ασε τα τρικυλινδα 1000ρια . Τωρα διακοπές  ανεβαίνω επαρχιακούς δρόμους σε βουνό με στροφές απίστευτες πάει τρένο.ας είναι 90 hp και αυτόματο.( Φυσικά έχω στις αναβάσεις το o/d στο off ) σαν καρτακι είναι.σκεψου το σπορ σουιφτ που έχει άλλες αναρτήσεις και 50 hp παραπάνω.( συν 7 χρόνια εγγύηση . ).19500 εβραίους και είναι Japan original.

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Bojack Horseman είπε

Επειδή προορίζεται στο να αντικαταστήσει ένα αυτοκίνητο 20 ετίας σαν μόνιμο, αν και χάζεψα κάτι μεταχειρισμένα a3 / a1 που τα έχω άχτι, θα κινηθώ σίγουρα σε κάτι καινούργιο δεδομένου ότι και οι απαιτήσεις μου δεν είναι τρομερές και καλύπτονται νομίζω από κάτι απλό και καινούργιο! Επίσης ελπίζω να τα καταφέρω στο παζάρεμα μήπως και κόψω κάτι από την τιμή. 😃 

Θα σας πω και απόψεις μόλις προλάβω να κλείσω μερικά test drive από όλα όσα είπαμε εδώ! 

Στο ντεπόζιτο βάζεις απευθείας τα πενηντάευρα; 😂

Για πετρέλαιο έλεγα καίει περίπου 7 λίτρα,  για 184 άλογα καλό είναι.  Αλλά ντάξμια βλακεία είπα και εγώ το βλέπω στο δρόμο και μου τρέχουν τα σάλια.  Βλακεία έκανα έπρεπε να το πάρω 😛

Δημοσ.

Το Fiesta 125άρι ST-Line που έχω κι εγώ στα 17.000 θα σε καλύψει πιστεύω. 

Και μόνο που έχει τα MIchelin pilot sport 4 αρκεί, βιδώνει στο δρόμο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...