dimos15 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, bill999r είπε Όλα παίρνουν μπροστά σε λιγότερο από 1 λεπτό. Συνδεεεις ένα λάπτοπ στη φυσά του εγκεφάλου,φλασαρεις τον εγκέφαλο κ φεύγεις σαν κύριος. Ο διακόπτης ρεύματος είναι η καλύτερη λύση Κο κλέφτης δεν θα κάτσει να ψάξει που μπορεί να τον έχεις κρύψει γτ δεν έχει τόσο χρόνο. Αυτο γινοταν παλια.. Στα καινουρια αυτοκινητα εχουν ξεχωριστο κρυπτογραφημενο εγκεφαλο για το immobilizer Εσυ ποιο yaris ειχες?
lightsout Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18.000€ γι' αυτή την κατηγορία? Με αυτά τα χρήματα πας σε Leon και με εξοπλισμό μάλιστα. Το θες για καθημερινή μετακίνηση εντός πόλης; Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από lightsout
Bojack Horseman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, lightsout είπε 18.000€ γι' αυτή την κατηγορία? Με αυτά τα χρήματα πας σε Leon και με εξοπλισμό μάλιστα. Το θες για καθημερινή μετακίνηση εντός πόλης; Το αντίστοιχο χιλιάρι με τα 115 λες; Τσεκάρω την έκδοση style. Έχει και ηλεκτρικό χειρόφρενο που ανέφερε και ο @dimos15. Πρακτικά ναι! Και για κάποιο ταξίδι.
lightsout Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Bojack Horseman είπε Το αντίστοιχο χιλιάρι με τα 115 λες; Τσεκάρω την έκδοση style. Έχει και ηλεκτρικό χειρόφρενο που ανέφερε και ο @dimos15. Πρακτικά ναι! Και για κάποιο ταξίδι. Στον διαμορφωτή του site, μου βγάζει 17.405€ την έκδοση style, με κινητήρα 1,5 και 130hp και επιπλέον 500€ το χρώμα.
Alex2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, paylidis είπε Σαν όγκος-χώρους είναι μεγαλύτερο. Κατά τα αλλά το θεωρώ ιδανικό για αυτά τα λεφτά. Μάλλον δεν το έχεις οδηγήσει
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Alex2020 είπε Μάλλον δεν το έχεις οδηγήσει Το arona? Το έχουμε στην οικογένεια 7 μήνες. Μια χαρά είναι. Γιατί το λες αυτό;
NOODLE Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 nissan micra?? 1.0L 100hp και 117 turbo ή toyota yaris απο εμένα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, Bojack Horseman είπε Καλησπέρα παιδιά! Πέρυσι είχα αγοράσει ένα WV Polo (1000άρι με 115 hp) καινούργιο το οποίο δυστυχώς μετά από 6 μήνες μου το κλέψανε (πήρα πίσω το φουλ ποσό από ασφαλιστική). Γενικά ακούω ότι τα βάζουν στο μάτι πολύ τα συγκεκριμένα οπότε σκέφτομαι να παω σε κάποια άλλη μάρκα. Το max budget είναι 18000€ και θα ήθελα να έχει τα παρακάτω: Μικρό μέγεθος (κατηγορίας polo) 5θυρο Λογικά χιλιάρι κινητήρα όχι κάτω από 100 hp για να έχει κάποια δύναμη σε προσπεράσεις ή επικίνδυνες καταστάσεις Μου αρέσουν πολύ οι αυτοματισμοί οπότε ιδανικά να έχει keyless entry, αυτόματους καθρέπτες και διάφορα καλούδια τέτοια (ο καθένας με τα βίτσια του =Ρ) Σίγουρα συστήματα όπως collision detection κτλ Το πιο σημαντικό, να είναι κάποιο μοντέλο που δεν το σηκώνουν τόσο Με βάση τα παραπάνω έχω καταλήξει σε αυτά: Ford Fiesta st-line 125 hp - Στο βασικό του έχει πολλά καλούδια και διαβάζω ότι είναι πολύ αξιόπιστο Seat Ibiza - Φαίνεται πολύ value for money στο configurator με πολλά έξτρα. Αλλά μοιράζεται πολλά ίδια κομμάτια με το polo νομίζω οπότε μήπως είναι για αυτό το λόγο στόχος για κλοπή; Skoda Fabia Γενικά το αυτοκίνητο το έχω για τη πόλη και κανένα road trip που και που! Τι λέτε; 😃 Αφού σου άρεσε το Polo γιατί δεν το παίρνεις ξανά;Με 18.000 κιόλας βάζεις ένα κάρο έξτρα πάνω. Όλα τα καινούρια αμάξια δίνουν στόχο,εδώ άκουσες ότι κλέβουν yaris.
Alex2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 41 λεπτά πριν, paylidis είπε Το arona? Το έχουμε στην οικογένεια 7 μήνες. Μια χαρά είναι. Γιατί το λες αυτό; Φίλε μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με 3 κυλίνδρους και ροπη 200 Με κακές αναρτήσεις και κακο στήσιμο στον δρόμο. Με μέτρια υλικά κατασκευής.
bill999r Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, dimos15 είπε Αυτο γινοταν παλια.. Στα καινουρια αυτοκινητα εχουν ξεχωριστο κρυπτογραφημενο εγκεφαλο για το immobilizer Εσυ ποιο yaris ειχες? Φίλε μου δυστυχώς όλα είναι ευάλωτα. Σου μιλάω για φλασαρισμα, δεν σου μιλάω για ξεκλείδωμα κτλ ώστε να έχει νόημα η οποία κρυπτογράφηση. Για μένα ασφάλεια κλοπής κ ρεύμα αντλίας ή οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί κάποιος που θα καθυστερήσει τον κλέφτη κ θα τον κάνει να το παρατήσει. Το δικό μου ήταν μοντέλο 2010.
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, Alex2020 είπε Φίλε μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με 3 κυλίνδρους και ροπη 200 Με κακές αναρτήσεις και κακο στήσιμο στον δρόμο. Με μέτρια υλικά κατασκευής. Γιατί το πόλο τι είναι; Ή τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν; 1000αρια τρικύλινδρα. Το arona είναι ένα troc και μάλιστα ελαφρως βελτιωμένο σε σημεία Για τις αναρτήσεις διαφωνω δεν είναι κακές για την κατηγορία του και σε πληροφορώ τα οδήγησα όλα τα crossover έως 20000 πριν το πάρει ο ενδιαφερόμενος.. Τα υλικά κατασκευής είναι ανάλογα της seat, ένα κλικ κάτω από γερμανικά και πολλά κλικ πάνω από Ασιατικους κουβάδες. All in all τα αξίζει τα λεφτά του.
Bojack Horseman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, NOODLE είπε nissan micra?? 1.0L 100hp και 117 turbo ή toyota yaris απο εμένα Δεν είχα δώσει πολύ σημασία στο Micra λόγω του design το οποίο δεν είναι πολύ του γούστου μου αλλά η έκδοση Techna έχει άπειρα πράγματα πάνω. Το βάζω στην λίστα, η οποία έχει ως εξής πλέον: Seat Ibiza (Μάλλον το FR με μερικά εξτραδάκια)1.0 115 hp Seat Leon - Δεν το είχα σκεφτεί αλλά με αρκετές περικοπές σε έξτρα (full led, κάμερα οπισθοπορείας, μικρο αυτοματισμούς κτλ) η έκδοση Style 1.5 130 hp Nissan Micra - Έκδοση Techna 1.0 117 hp 2 ώρες πριν, jmmys είπε Αφού σου άρεσε το Polo γιατί δεν το παίρνεις ξανά;Με 18.000 κιόλας βάζεις ένα κάρο έξτρα πάνω. Όλα τα καινούρια αμάξια δίνουν στόχο,εδώ άκουσες ότι κλέβουν yaris. Σκέφτηκα ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τουλάχιστον έχω τη δυνατότητα να δω και ένα άλλο αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση είναι η safe επιλογή μου αν δεν καταλήξω σε κάποιο άλλο. 1
NOODLE Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Bojack Horseman είπε Δεν είχα δώσει πολύ σημασία στο Micra λόγω του design το οποίο δεν είναι πολύ του γούστου μου αλλά η έκδοση Techna έχει άπειρα πράγματα πάνω. Το βάζω στην λίστα, η οποία έχει ως εξής πλέον: Seat Ibiza (Μάλλον το FR με μερικά εξτραδάκια)1.0 115 hp Seat Leon - Δεν το είχα σκεφτεί αλλά με αρκετές περικοπές σε έξτρα (full led, κάμερα οπισθοπορείας, μικρο αυτοματισμούς κτλ) η έκδοση Style 1.5 130 hp Nissan Micra - Έκδοση Techna 1.0 117 hp Σκέφτηκα ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τουλάχιστον έχω τη δυνατότητα να δω και ένα άλλο αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση είναι η safe επιλογή μου αν δεν καταλήξω σε κάποιο άλλο. καλα για την techna μιλάω και γω που είναι μουρλια! απειροι συνδιασμοί χρωμάτων. Επενδυση δερμα στο ταμπλο με ραφες κλπ κλπ edit: kia ceed 1.0 120hp? Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από NOODLE
desertman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το Techna μήπως έχει ταμπούρα στους πίσω τροχούς και χειροκίνητα παράθυρα πίσω; Το λέω γιατί κοστίζει 17000 ευρώ. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από desertman
Apostol. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, Bojack Horseman είπε Δεν είχα δώσει πολύ σημασία στο Micra λόγω του design το οποίο δεν είναι πολύ του γούστου μου αλλά η έκδοση Techna έχει άπειρα πράγματα πάνω. Το βάζω στην λίστα, η οποία έχει ως εξής πλέον: Seat Ibiza (Μάλλον το FR με μερικά εξτραδάκια)1.0 115 hp Seat Leon - Δεν το είχα σκεφτεί αλλά με αρκετές περικοπές σε έξτρα (full led, κάμερα οπισθοπορείας, μικρο αυτοματισμούς κτλ) η έκδοση Style 1.5 130 hp Nissan Micra - Έκδοση Techna 1.0 117 hp Σκέφτηκα ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τουλάχιστον έχω τη δυνατότητα να δω και ένα άλλο αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση είναι η safe επιλογή μου αν δεν καταλήξω σε κάποιο άλλο. Αποψη μου παλι, μην παρεις vw πηγαινε σε seat, ειναι τα ιδια και πιο φθηνα και κατα την αποψη μου πιο ομορφα, Κατι αλλο για το leon με τον 1.5 που εγραψες. Τρομερος κινητηρας καινουριος της vw. Ειναι ο EA211 TSI evo με προσεξε --- μεταβλητη γεωμετρια στην τουρμπινα ---, ο μονος κινητηρας στην αγορα με τετοια τεχνολογια (εκτος απο κατι porsche των 150.000) Ψαξτο λιγο για αυτον τον κινητηρα, και το leon τρομερο αυτοκινητο (το εχω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα