Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Πέρυσι είχα αγοράσει ένα WV Polo (1000άρι με 115 hp) καινούργιο το οποίο δυστυχώς μετά από 6 μήνες μου το κλέψανε (πήρα πίσω το φουλ ποσό από ασφαλιστική). Γενικά ακούω ότι τα βάζουν στο μάτι πολύ τα συγκεκριμένα οπότε σκέφτομαι να παω σε κάποια άλλη μάρκα. Το max budget είναι 18000€ και θα ήθελα να έχει τα παρακάτω:

1. Μικρό μέγεθος (κατηγορίας polo) 5θυρο
  2. Λογικά χιλιάρι κινητήρα όχι κάτω από 100 hp για να έχει κάποια δύναμη σε προσπεράσεις ή επικίνδυνες καταστάσεις 
  3. Μου αρέσουν πολύ οι αυτοματισμοί οπότε ιδανικά να έχει keyless entry, αυτόματους καθρέπτες και διάφορα καλούδια τέτοια (ο καθένας με τα βίτσια του =Ρ)
  4. Σίγουρα συστήματα όπως collision detection κτλ
  5. Το πιο σημαντικό, να είναι κάποιο μοντέλο που δεν το σηκώνουν τόσο

Με βάση τα παραπάνω έχω καταλήξει σε αυτά:

1. Ford Fiesta st-line 125 hp - Στο βασικό του έχει πολλά καλούδια και διαβάζω ότι είναι πολύ αξιόπιστο
  2. Seat Ibiza - Φαίνεται πολύ value for money στο configurator με πολλά έξτρα. Αλλά μοιράζεται πολλά ίδια κομμάτια με το polo νομίζω οπότε μήπως είναι για αυτό το λόγο στόχος για κλοπή;
  3. Skoda Fabia

Γενικά το αυτοκίνητο το έχω για τη πόλη και κανένα road trip που και που!

Τι λέτε; 😃

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panos_90 είπε

Από τις 3 επιλογές που προτείνεις πιο fun drive είναι το fiesta.  Για Audi A1 το έχεις σκεφτεί; 

Δεν φαντάζεσαι πόσο το λιγουρεύομαι, γιατί μου αρέσει και εμφανισιακά πάρα πολύ, αλλά ξεκινάει από 19000 και μαζί με ένα συναγερμό κτλ δεν βγαίνει το budget. Ίσως με λίγο παζάρεμα αν πήγαινα να το δω τέλος του μήνα, που θα είναι και ο πωλητής πιο πιεσμένος μπορεί να γινόταν κάτι. Θα το έκανα κέφι πάντως.

Δημοσ.

Αν βάζουν τα polo στο μάτι δεν φαντάζεσαι τι γίνεται με τα fiesta.

Γενικά όλα τα καινούρια είναι υποψήφια για κλοπή δυστυχώς κ στο λέω σαν παθών από yaris.

Για μένα πάρε οποίο σου αρέσει μιας κ στην Αθήνα μπορει να στο φάνε ακόμα κ yugo να έχεις.

Ασφάλεια κλοπής και θα είσαι εντάξει.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bill999r είπε

Αν βάζουν τα polo στο μάτι δεν φαντάζεσαι τι γίνεται με τα fiesta.

Γενικά όλα τα καινούρια είναι υποψήφια για κλοπή δυστυχώς κ στο λέω σαν παθών από yaris.

Για μένα πάρε οποίο σου αρέσει μιας κ στην Αθήνα μπορει να στο φάνε ακόμα κ yugo να έχεις.

Ασφάλεια κλοπής και θα είσαι εντάξει.

Α κυκλοφορεί και αυτό πολύ ε; Την είχα υπερπληρώσει την ασφάλεια με το Polo (μικτή με κλοπή κτλ) 900 ευρώ το χρόνο αλλά ευτυχώς που την έκανα και πήρα όλα τα λεφτά (τα είχα δώσει μετρητά) πίσω. Σίγουρα θα ξανακάνω. Είχες κάνει εσύ με το Yaris? Τι έγινε;

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου ήμουν τελείως εκτός πραγματικότητας και δεν είχα καν ασφάλεια κλοπής. 

Γενικά δεν φανταζομουν ποτέ ότι θα μου έπαιρναν το yaris ( από τα οποία βρωμάει ο τόπος) μέσα από την πυλωτη.

Τελικά δεν το ξαναβρήκα ποτέ αλλά από τότε ασχολήθηκα πολύ με το θέμα και τους τρόπους αποτροπής αλλά κ ποια μοντέλα προτιμούν.

Γενικά για τα Toyota υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως για best seller μοντέλα αλλά και για τα μεγαλύτερα Avensis κτλ.

Μεγάλο ποσοστό επίσης αναλογεί σε fiesta, corsa, i20-30 , scirocco με βασιλιά όλων τα smart.

Γενικά πάντως προτιμούν τα best seller κάθε εταιρίας.

Τώρα 900  χρόνο είναι σοβαρό πόσο οπότε έχεις δίκιο. Αλλά από την άλλη είναι το μόνο μέτρο που μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, bill999r είπε

Εγώ φίλε μου ήμουν τελείως εκτός πραγματικότητας και δεν είχα καν ασφάλεια κλοπής. 

Γενικά δεν φανταζομουν ποτέ ότι θα μου έπαιρναν το yaris ( από τα οποία βρωμάει ο τόπος) μέσα από την πυλωτη.

Τελικά δεν το ξαναβρήκα ποτέ αλλά από τότε ασχολήθηκα πολύ με το θέμα και τους τρόπους αποτροπής αλλά κ ποια μοντέλα προτιμούν.

Γενικά για τα Toyota υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως για best seller μοντέλα αλλά και για τα μεγαλύτερα Avensis κτλ.

Μεγάλο ποσοστό επίσης αναλογεί σε fiesta, corsa, i20-30 , scirocco με βασιλιά όλων τα smart.

Γενικά πάντως προτιμούν τα best seller κάθε εταιρίας.

Τώρα 900  χρόνο είναι σοβαρό πόσο οπότε έχεις δίκιο. Αλλά από την άλλη είναι το μόνο μέτρο που μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Πω πω. Κι εμένα από την πυλωτή το πήραν. Σήκωσαν τη καγκελόπορτα και δεν ξέρω τι κάνανε και δεν ακούστηκε καν συναγερμός. Το πήρανε και φύγανε. Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες! Έχεις ψάξει καθόλου για gps tracking device;

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Bojack Horseman είπε

Πω πω. Κι εμένα από την πυλωτή το πήραν. Σήκωσαν τη καγκελόπορτα και δεν ξέρω τι κάνανε και δεν ακούστηκε καν συναγερμός. Το πήρανε και φύγανε. Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες! Έχεις ψάξει καθόλου για gps tracking device;

μαλλον ειχες keyless entry

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα σύστημα δεν ειναι ικανό να αποτρέψει ένα "ψαγμένο" κλέφτη.

Ασφάλεια κλοπής (ολική και μερική) από σοβαρή ασφαλιστική εταρεία 

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dimos15 είπε

μαλλον ειχες keyless entry

Είχε συμβατικό κλείδωμα!

18 λεπτά πριν, prometheas είπε

Κανένα σύστημα δεν ειναι ικανό να αποτρέψει ένα "ψαγμνένο" κλέφτη.

Ασφάλεια κλοπής (ολική και μερική) από σοβαρή ασφαλιστική εταρεία 

Το είχα στην Allianz το polo.

Δημοσ.

στα ποσα χρονια δεν παιρνεις ουτε τα μισα απο τις ασφαλιστικες ; 

υγ - το φιεστα & τα μερσεντικα εχουν την τιμητικη τους τα τελευταια 3 χρονια οσον αφορα το κλεψιμο. ακολουθουν τα λεον.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mclein² είπε

στα ποσα χρονια δεν παιρνεις ουτε τα μισα απο τις ασφαλιστικες ; 

υγ - το φιεστα & τα μερσεντικα εχουν την τιμητικη τους τα τελευταια 3 χρονια οσον αφορα το κλεψιμο. ακολουθουν τα λεον.

Είχα βάλει διατήρηση αξίας στο συμβόλαιο, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου για πόσο καιρό ήταν δυστυχώς.

Ευχαριστώ για τη πληροφορία!

Επίσης μια άλλη ερώτηση, όταν λένε κεντρικό κλείδωμα στον εξοπλισμό δεν συμπεριλαμβάνεται ο συναγερμός, σωστά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bojack Horseman είπε

Έχεις ψάξει καθόλου για gps tracking device;

Είναι ανάλογα σε τι κλεφτη θα πέσεις. Όπως κ στην περίπτωση σου ο συναγερμός μου ούτε καν ενεργοποιήθηκε.

Οπότε για τέτοιους κλέφτες ένα τζαμμερ δεν είναι πρόβλημα για να αφοπλίσουν κ τα gps.

Αν πέσεις στους άλλους που τα παρατανε για 2-3 μέρες παρκαρισμενα μήπως κ κάποιος έχει gps τότε ίσως κ να φανεί χρήσιμο.

Τα καλύτερα μέτρα ασφαλείας είναι αυτά που δεν είναι προφανή

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bojack Horseman είπε

Είχε συμβατικό κλείδωμα!

Το είχα στην Allianz το polo.

Αν θες παντως να μην στο ξανακλεψουν μην παρεις keyless entry.

Εγω εχω ενα a3 του 2018 το οποιο εχει ηλεκτρικο χειροφρενο και ετσι ακομα και αν σου ανοιξουν την πορτα δεν μπορουν να σου παρουν το αμαξι.

Δες αν εχει και το golf ηλεκτρικο χειροφρενο.

2 λεπτά πριν, Bojack Horseman είπε

Είχα βάλει διατήρηση αξίας στο συμβόλαιο, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου για πόσο καιρό ήταν δυστυχώς.

Ευχαριστώ για τη πληροφορία!

Επίσης μια άλλη ερώτηση, όταν λένε κεντρικό κλείδωμα στον εξοπλισμό δεν συμπεριλαμβάνεται ο συναγερμός, σωστά;

Η διατηρηση αξιας στο δικο μου ειναι για 4 χρονια (Allianz)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...