tsakolis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα ! Θα ήθελα τα φώτα σας ! Εχω ένα MacBook Pro τ οποίο έχει γεμίσει φουλ ! Υπαρχει δυνατότητα εγκατάστασης των προγραμμάτων σε εξωτερικό δίσκο ;
Jiakometi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βέβαια υπάρχει..... Δυο τρεις ερωτήσεις όμως.... Για ποιό μηχάνημα μιλάμε ακριβώς ? Το 2015 που είχες αναφέρει σε προηγούμενο post ? Γιατί δεν κρατάς το λειτουργικό μόνο και τα προγράμματα στον εσωτερικό και να πας όλα τα data σε εξωτερικό ? Τέλος πάρε ένα image του δίσκου σου και βάλε το σε έναν εξωτερικό USB SSD ή ακόμη καλύτερα Thunderbolt SSD του μεγέθους που σε βολεύει και κάνε boot απευθείας από εκεί. Αν θυμάμαι καλά είχες Thunderbolt δίσκο. Αλήθεια με το iMac τι έκανες τελικά ? Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από Jiakometi
tsakolis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα ! Ναι του 2015 που χα ! Τελικα πήρα ένα pc και δουλεύω με Davinci και cubase αλλά και πολύ το κράτησα !😂 Ενω πάει τέλεια δεν το μπορώ ! Εχω συνηθίσει με mac Και θα το δωσω και θα πάρω mac ! Απλα πχ στο logic θέλω να κατεβάσω όλους τους ήχους πχ που δίνει και δεν έχω χώρο και ψάχνω να βρω λύση !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα