Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα ώστε αν μπορείτε να μου προτείνεται κάποια router τα οποία ανταποκρίνονται κατάλληλα σε gaming, διότι του παρόχου μου δείχνει να τα έχει παίξει και σε συνδυασμό με τη χαμηλή ταχύτητα τα πράγματα έχουν γίνει ανυπόφορα(υψηλό ping, χαμηλή ταχύτητα). Ενδειαφέρομαι για router το οποίo θα μπορεί να σου δίνει και τη δυνατότητα για bandwidth limit.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, georpapas είπε

Κατι κόντα στο 100αρικο? Έχω δει το tp link archer c9 στα 89 ευρω απο eshop απο email newsletter

Ναι έχει qos μπορείς να το δοκιμάσεις. Αλλά δεν ξέρω πως ανταποκρίνεται στο gaming. Ψάξε για review.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Ναι έχει qos μπορείς να το δοκιμάσεις. Αλλά δεν ξέρω πως ανταποκρίνεται στο gaming. Ψάξε για review.

Γενικά αν αλλάξω ρούτερ παίζει να δω διαφορά σε ταχύτητα ? Πχ να συγχρονιζει λίγο περισσότερο.... γτ στην εταιρεία που είμαι και στην περιόχη η κατάσταση που υπάρχει είναι τριτοκοσμική... ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν ένα ρούτερ 100ευρω και ένα ρούτερ 150 ευρώ έχουν τόσο μεγάλες διαφορές που να αξίζουν τα χρήματα καθώς η σύνδεση με το pc μου γίνεται καθαρά μέσω ethernet

Δημοσ.

Όχι το ακριβό ρούτερ θα σε βοηθήσει κυρίως στις ταχύτητες εντός του δικτύου σου , ασύρματα και ενσύρματα , και ίσως και στην απόσταση του ασύρματου. Στο πόσα συγχρονίζει η γραμμή σου σπάνια βοηθάει. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Όχι το ακριβό ρούτερ θα σε βοηθήσει κυρίως στις ταχύτητες εντός του δικτύου σου , ασύρματα και ενσύρματα , και ίσως και στην απόσταση του ασύρματου. Στο πόσα συγχρονίζει η γραμμή σου σπάνια βοηθάει. 

Για την ακρίβεια έχω μεγάλο θέμα με το που κατεβάζει κάποιος απο wifi ή και οχι απλα να ναι συνδεδεμένος. Τρελαίνεται στο ping, ασχέτως που το έχω με ethernet . Κανονικά οι συσκευές που είναι με ethernet δεν παίρνουν και το μεγαλύτερο bandwidth; λες το bandwidth limit σε συσκευες που χρησιμοποιούν το wifi να βοηθήσει;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georpapas είπε

Για την ακρίβεια έχω μεγάλο θέμα με το που κατεβάζει κάποιος απο wifi ή και οχι απλα να ναι συνδεδεμένος. Τρελαίνεται στο ping, ασχέτως που το έχω με ethernet . Κανονικά οι συσκευές που είναι με ethernet δεν παίρνουν και το μεγαλύτερο bandwidth; λες το bandwidth limit σε συσκευες που χρησιμοποιούν το wifi να βοηθήσει;

Στα οικιακά routers, το qos σπάνια έχω να δει να υλοποιείται σωστά. Θεωρητικά βάζεις τις συσκευές σε προτεραιότητα και εκείνη που έχει υψηλότερη προτεραιότητα πάει πάνω στη λίστα. Ακόμα και η τελευταία συσκευή όμως θα μπορεί να κατεβάσει και αναγκαστικά θα σε περιορίζει σε έναν βαθμό.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Στα οικιακά routers, το qos σπάνια έχω να δει να υλοποιείται σωστά. Θεωρητικά βάζεις τις συσκευές σε προτεραιότητα και εκείνη που έχει υψηλότερη προτεραιότητα πάει πάνω στη λίστα. Ακόμα και η τελευταία συσκευή όμως θα μπορεί να κατεβάσει και αναγκαστικά θα σε περιορίζει σε έναν βαθμό.

Γενικά το  modem router του παρόχου μου δεν διαθέτει qos για αυτό ενδειαφέρομαι να πάρω άλλο router. Θα βάλω το καινούριο σε σύνδεση με το παλιό απλά ουσιαστικά θα κάνω τη διανομή internet μέσα απο το καινούριο router, κατι στο οποίο ελπίζω να δώ διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...