ultraxmode Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Καλημέρα σε όλους! παιδιά λίγο τη βοήθειά σας μιας κ απέχω εδώ και καιρό απο την αγορά γενικότερα. Θα ήθελα να αγοράσω δώρο ένα Tablet στον πατέρα μου. Θέλω να είναι 10 ιντσών (για να μην βγάζει τα μάτια του) και επειδή έχει και κινητό Android (Samsung) θέλω να έχει Android λειτουργικό (μιας κ ξέρει να το χρησιμοποιεί πλέον). Θέλω να έχει : Μπρος πίσω κάμερα για χρήση με Viber, Skype κτλ Αρκετή μνημούλα γιατί ξέρω ότι θα βάλει αρκετούτσικες εφαρμογές μάλλον Καλή ανάλυση οθόνης γιατί θα διαβάζει και βιβλία Δεν χρειάζεται να είναι 3G/4G, το WiFi αρκεί. Mπορείτε να μου δώσετε κάποιες ιδέες αν δεν σας κουράζω? ευχαριστώ πολύ!
saruman123 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, ultraxmode είπε Καλημέρα σε όλους! παιδιά λίγο τη βοήθειά σας μιας κ απέχω εδώ και καιρό απο την αγορά γενικότερα. Θα ήθελα να αγοράσω δώρο ένα Tablet στον πατέρα μου. Θέλω να είναι 10 ιντσών (για να μην βγάζει τα μάτια του) και επειδή έχει και κινητό Android (Samsung) θέλω να έχει Android λειτουργικό (μιας κ ξέρει να το χρησιμοποιεί πλέον). Θέλω να έχει : Μπρος πίσω κάμερα για χρήση με Viber, Skype κτλ Αρκετή μνημούλα γιατί ξέρω ότι θα βάλει αρκετούτσικες εφαρμογές μάλλον Καλή ανάλυση οθόνης γιατί θα διαβάζει και βιβλία Δεν χρειάζεται να είναι 3G/4G, το WiFi αρκεί. Mπορείτε να μου δώσετε κάποιες ιδέες αν δεν σας κουράζω? ευχαριστώ πολύ! https://www.onething.gr/shop/samsung-galaxy-t510-2019-tab-a-10-1-quot-wifi-64gb/ 3
ultraxmode Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Για τα Huawei ποιά η γνώμη σας? Ακριβούτσικα ε? 3 ώρες πριν, saruman123 είπε https://www.onething.gr/shop/samsung-galaxy-t510-2019-tab-a-10-1-quot-wifi-64gb/ Ευχαριστώ πολύ!
Arkin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Αν σε περνει πηγαινε εδω https://www.skroutz.gr/s/18200997/Samsung-Galaxy-Tab-S5e-10-5-64GB.html
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Με παίρνει αλλά νομίζω πως θα περιμένω το mediapad m6, θα έρθει όπως φαίνεται σε λίγες μέρες. Πολύ καλύτερη επιλογή. 1 ώρα πριν, Arkin είπε Αν σε περνει πηγαινε εδω https://www.skroutz.gr/s/18200997/Samsung-Galaxy-Tab-S5e-10-5-64GB.html Επίσης επειδή κοιτάζω από amazon, όταν λέει German ή Italian version, τι εννοεί; Δε μπορώ να βάλω γλώσσα Ελληνικά να τελειώνουμε; Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από Physics_Rulez
Arkin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Physics_Rulez είπε Με παίρνει αλλά νομίζω πως θα περιμένω το mediapad m6, θα έρθει όπως φαίνεται σε λίγες μέρες. Πολύ καλύτερη επιλογή. Επίσης επειδή κοιτάζω από amazon, όταν λέει German ή Italian version, τι εννοεί; Δε μπορώ να βάλω γλώσσα Ελληνικά να τελειώνουμε; Το mediapad m6 θα εχει σιγουρα καλυτερο socket kirin 980 αλλα σε ολα τα αλλα ειναι κατωτερο απο το S5e. Αν ερθει στα 300 max ισως να αξιζει οχι παραπανω ομως. Το android εχει ολες τις γλωσσες. Θα μπορεις κανονικα να βαλεις ελληνικα.
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Τίποτα κατώτερο δε βλέπω από το s5e εκτός ίσως από την οθόνη. Απεναντίας το s5e έχει έναν πολύ μέτριο επεξεργαστή, που ούτε σε κινητό δεν τον αγοράζεις. Επίσης, έχει πρόβλημα με το wifi για το οποίο έχει βουίξει όλο το ίντερνετ. Δε νομίζω ότι θα το προτιμήσω!
Arkin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/8/2019 στις 3:48 ΜΜ, Physics_Rulez είπε Τίποτα κατώτερο δε βλέπω από το s5e εκτός ίσως από την οθόνη. Απεναντίας το s5e έχει έναν πολύ μέτριο επεξεργαστή, που ούτε σε κινητό δεν τον αγοράζεις. Επίσης, έχει πρόβλημα με το wifi για το οποίο έχει βουίξει όλο το ίντερνετ. Δε νομίζω ότι θα το προτιμήσω! Εχω το S5e εδω και λιγο καιρο και εχω να γραψω τα καλυτερα. Για αυτο το προτεινα. Ουτε προβλημα με wifi η οθονη ειναι μαγικη παναλαφρο και τα ηχεια νομιζω δεν εχω ακουσει καλυτερα απο tablet. Το socket δεν ειναι καθολου ασχημο εχω βαλει 30 παιχνιδια και τα παει τραινο ολα. 4K video απο youtube απλα χαζευεις απο την εικονα. Ειχα παραγγειλει το ipad 2018 αλλα δεν το αντεξα με τους περιορισμους του. Σε αυτο κοτσαρα μια 64αρα evo sd και τελος απιστευτη ευκολια στο περασμα ταινιων/σειρων. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από Arkin
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Arkin είπε Εχω το S5e εδω και λιγο καιρο και εχω να γραψω τα καλυτερα. Για αυτο το προτεινα. Ουτε προβλημα με wifi η οθονη ειναι μαγικη παναλαφρο και τα ηχεια νομιζω δεν εχω ακουσει καλυτερα απο tablet. Το socket δεν ειναι καθολου ασχημο εχω βαλει 30 παιχνιδια και τα παει τραινο ολα. 4K video απο youtube απλα χαζευεις απο την εικονα. Ειχα παραγγειλει το ipad 2018 αλλα δεν το αντεξα με τους περιορισμους του. Σε αυτο κοτσαρα μια 64αρα evo sd και τελος απιστευτη ευκολια στο περασμα ταινιων/σειρων. Να σου πω λίγο με χαλάει ο επεξεργαστής. Πιο πολύ κόλλησα στο wifi. Google: s5e wifi problem Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από Physics_Rulez
Arkin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Physics_Rulez είπε Να σου πω λίγο με χαλάει ο επεξεργαστής. Πιο πολύ κόλλησα στο wifi. Google: s5e wifi problem Δεν εχω παρατηρησει κατι φιλε μου. Ισως παιζει ρολο και ο τροπος κρατηματος της συσκευης. Το socket ειναι πολυ αξιολογο πρακτικα μιλαμε για επιδοσεις οπως του snapdragon 710. Το tablet για μενα ειναι browsing/youtube/ταινιες και λιγο gaming. Πανω σε αυτο το S5e ειναι ισως οτι καλυτερο μεχρι τα 350 αυτη τη στιγμη. Η οθονη ειναι το Α και το Ω και αν δεις βιντεο σε αυτη απλα δεν υπαρχει γυρισμος σε LCD. Καποια στιγμη θα το βαλω και μια 256αρα καρτα με 1080p ταινιες/σειρες ισως και κανα παιχνιδακι για emulator(dolphin/drastic) και τελος. Αν σε βολευει δες το απο κοντα σε καποιο μεγαλο καταστημα.
seithan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Το μέγα αρνητικό των Huawei είναι η έλλειψη ξεκλειδώματος της συσκευής. Οπότε πολύ γρήγορα θα μείνεις με απαρχαιωμένο λειτουργικό /UI. Και από μένα + σε Samsung. Δεν είναι μόνο η ταχύτητα του επεξεργαστή που μετράει στην αγορά ή όχι.
darkiller Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-galaxy-tab-a-t510-2019-tablet-10-inch-full-hd-8core-32gb-wifi-gold-1222693.html το εχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα. Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος
geo1st487 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Το S5e περιλαμβάνει γραφίδα στη συσκευασία όπως το S4;
nikosdet Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, geo1st487 είπε Το S5e περιλαμβάνει γραφίδα στη συσκευασία όπως το S4; Όχι, ούτε υποστηρίζει S pen.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα