Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

έχω έναν web server στο lan μου τον οποίο βλέπω και χρησιμοποιώ και εκτός εσωτερικού δικτύου κάνοντας Port Forward την θύρα 80. Θα ήθελα τώρα να βλέπω και άλλους web servers που βρίσκονται στο δίκτυο του σπιτιού μου (συγκεκριμένα ένα switch) από το διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνω πάλι port forward μόνο που θα πρέπει να είναι διαφορετική η WAN port και η Lan διεύθυνση:

1ο port forward
LAN IP->192.168.1.5 Wan port: 80 Lan port: 80

2ο port forward
LAN IP->192.168.1.10 Wan port: 62001 Lan port: 80

Το πρώτο αφορά τον web server και λειτουργεί κανονικά. Το δεύτερο δεν λειτουργεί (chrome: http://tset.test.com:62001).

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Δημοσ.

Το ρούτερ που έχω είναι ενα ZXHN  H168N! Και θέλω να δώ ένα  ZXV10 H201L. Μόλις διαπίστωσα ότι δε μπορώ να το δω εκτός LAN ακόμα και αν κάνω 80->80 port forward

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Bitaris είπε

Το ρούτερ που έχω είναι ενα ZXHN  H168N! Και θέλω να δώ ένα  ZXV10 H201L. Μόλις διαπίστωσα ότι δε μπορώ να το δω εκτός LAN ακόμα και αν κάνω 80->80 port forward

Άρα το router σου είναι συνδεδεμένο σε ένα άλλο router που θέλεις να δεις απέξω?

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Άρα το router σου είναι συνδεδεμένο σε ένα άλλο router που θέλεις να δεις απέξω?

Ναι..το δεύτερο το χρησιμοποιώ απλά σαν lan switch και DHCP!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bitaris είπε

Ναι..το δεύτερο το χρησιμοποιώ απλά σαν lan switch και DHCP!

Εσωτερικά το βλέπεις αν συνδεθείς με καλώδιο στο πρώτο ρούτερ?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Bitaris είπε

Ναι το βλέπω!!!

Κανονικά θα έπρεπε να του αλλάξεις την πόρτα που ακούει ώστε να είναι διαφορετική απο την 80. Μετα βεβαιώσου οτι μπαίνεις στο interface του με την καινούργια πόρτα, και κάνε forward απο το πρώτο firewall στο δεύτερο το traffic που χτυπάει την συγκεκριμένη πόρτα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...