Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα μια κράτηση από Λιθουανια......

Εκ αρχής μυστήρια η τύπισσα,βρήκε το viber μου.Με το που βρήκε το viber την ίδια στιγμή ήρθαν στο κινητό μου μηνύματα απάτες(5ψηφια) και μου έφαγαν 7-8 ευρώ.....

Πολύ κουβέντα και χρήματα δεν κατέθετε.

Της ακύρωσα την κράτηση......

Την επόμενη ξανακάνει κράτηση,καταθέτοντας το 50%.

Είπα να μην το τραβήξω αρνητικα.Σκεφτικα να έχω τον νου μου παραπάνω σε αυτή κατά την διαμονή.

Καινούργια σεντόνια,οδοντοβουρτσες,σαμπουάν,οδοντοκρεμες,αφρολουτρα,σφουγγάρια,λίγα παραπάνω πράγματα στο ψυγείο σαν καλοσωρισμα ........

Το review της τελικά αναμενόμενο παρά την προσπάθεια μου....

60τμ σπίτι με θέα θάλασσα,2 αιρκοντίσιον πλήρη κουζίνα,πλήρως επιπλωμενο δεν ήταν άνετο......😂😂😂

Οι παροχές λέει όχι καλές αλλά το ψυγείο το άδειασαν.....😒😂😂😂😂😂😂😂(22€ διάφορα πληρωσα από την τσέπη μου)

Το προσωπικό σίγουρα ήταν κακό αφού σε ακύρωσε σε πρώτη φάση.....😂😂😂😂😂😂

Παραθέτω άλλη κρητική Αμερικανού (σε βάση στην Γερμανία) που ήρθαν ένα μήνα πιο πριν οικογενειακώς.......το θεωρώ δείγμα του επαγγελματισμού μου.......

Η βαθμολογία του διαμερίσματος ήτανε μέχρι προχθές 9.8 στα 10.

Από σήμερα πήγα 9.4

Τίποτα δεν είναι απλό.Δινω αγώνα και τρέξιμο να είμαι άψογος,και η στεναχώρια μεγάλη.....

Θα μου πεις 15 άριστες κριτικές και σε χάλασε η μία?Ναι με χάλασε γιατί είναι άδικο το πώς έγινε...........

Η στάση του booking για γέλια.

Γλύφει πάντα τους πελατες ενώ εσύ που βαζεις το σπίτι σου των πχ 80.000€ δεν θα σε υποστηρίξει όταν πρεπει........

*Για φέτος δεν με επιρεαζει αφού ειμαι κομπλέ μέχρι αρχές Οκτώβρη........

Πολλοί πελάτες στατιστικά κυνηγάνε μεγάλες βαθμολογίες σπιτιών........

Οπότε ζημιά για την νέα σαιζόν θα υπάρξει... 

*Παραθέτω και θέα του σπιτιού από το μπαλκονι.........Ανατολή ηλίου χωρίς επεξεργασία η οτιδήποτε.......

IMG_20190719_004324.jpg

IMG_20190719_004438.jpg

IMG_20190719_005029.png

Επεξ/σία από alexioannou
Δημοσ.

Ωραια, εμεις τι να κανουμε; Να δειρουμε τη Λιθουανη; Ρε μπας και σε γουσταρε και σου εκατσε αρνητικο review επειδη δεν της εκατσες;

Δημοσ.

Tα aircondition τι SEER εχουν?? (νόμιζες ότι δεν διαβαζουμε to topic με τις συμβουλες περι aircondition??)
Έγινε μαλακία φίλος αλλά τi να κανς να κατς να σκας??

Δημοσ.

Είχα γράψει ένα κειμενάκι, αλλά το έσβησα γιατί αποφάσισα να είμαι ΖΕΝ και αντί αυτού θα γράψω "Αλέξη έλεος παλικάρι μου". 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε αποκωδικοποίηση στις κριτικές κ βελτιώσου στα σημεία... καθαριότητα, άνεση, παροχές, επαγγελματισμός....το hosting δεν είναι εύκολο σπορ κ δεν είναι για όλους.

.... φυσικά κ η στάση είναι σωστή (του booking),  χωρίς πελάτες ούτε εσύ θα ήσουν επιχειρηματίας, ούτε το booking θα υπήρχε.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Confused 1
Δημοσ.

ΟΣΟΙ διαβαζουν τις κριτικες στο μπουκινγκ & δεν αρκουνται απλα στον αριθμο θα καταλαβουν.

τους υπολοιπους δε τους θες για πελατες/ενοικιαστες. πιστεψε με.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάλι μου τη δίνουν οι ξενοδόχοι που ενώ το booking λέει «χωρίς προπληρωμή-πληρώνετε αργότερα-δε χρειάζεται πιστωτική κάρτα» πάνε και χρεώνουν όλο το ποσό στη χρεωστική μου και καλά ως «προέγκριση» που όμως θα κάνει 45 μέρες να μου επιστραφεί... στριμενοι ξενοδόχοι λοιπόν...

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω υπαρχουν ατομα που σε απειλουν με κακη κριτικη εαν δεν περασει το δικο τους.

Το εχουν κανει  επαγγελμα για να τρωνε και να ψωνιζουν πιο φτηνα ή και τσαμπα.

Για να καταλαβεις :

Εφαγε αρνητικη κριτικη ο κολλητος μου επειδη δεν εκανε καλυτερη τιμη.

Σε μια επισκευη που ειχε 60€ του ζηταγε καλυτερη τιμη εαν γινεται και χωρις αποδειξη. Αντε να το κανουμε 50€ του απανταει.

Οχι του λεει χωρις αποδειξη 35€ ειναι.. Αρχιζε και του ελεγε - τοσο το ΦΠΑ - τοσο η εφορια - τοσο το ΕΦΚΑ... Και πολλα σου δινω. 

Εαν μου κανεις αυτην την τιμη θα γραψω καλη κριτικη αλλιως θα σε θαψω στα social.

ΜΙλαμε φωνες κακο .. Χτυπαει την αποδειξη ο κολλητος μου και του λεει 60€ και τελος...

Στα καπακια αρνητικη κριτικη σε FB και Google.

Αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εδω υπαρχουν ατομα που σε απειλουν με κακη κριτικη εαν δεν περασει το δικο τους.

Το εχουν κανει  επαγγελμα για να τρωνε και να ψωνιζουν πιο φτηνα ή και τσαμπα.

Για να καταλαβεις :

Εφαγε αρνητικη κριτικη ο κολλητος μου επειδη δεν εκανε καλυτερη τιμη.

Σε μια επισκευη που ειχε 60€ του ζηταγε καλυτερη τιμη εαν γινεται και χωρις αποδειξη. Αντε να το κανουμε 50€ του απανταει.

Οχι του λεει χωρις αποδειξη 35€ ειναι.. Αρχιζε και του ελεγε - τοσο το ΦΠΑ - τοσο η εφορια - τοσο το ΕΦΚΑ... Και πολλα σου δινω. 

Εαν μου κανεις αυτην την τιμη θα γραψω καλη κριτικη αλλιως θα σε θαψω στα social.

ΜΙλαμε φωνες κακο .. Χτυπαει την αποδειξη ο κολλητος μου και του λεει 60€ και τελος...

Στα καπακια αρνητικη κριτικη σε FB και Google.

Αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...

μπορεις να απαντησεις στις κριτικες. 

εφοσον διαβαζει καποιος & εχει ανθρωπινη νοημοσυνη & οχι μπαμπουινου ή / και δε στεκεται στ'αστερακια / βαθμολογιες, καταλαβαινει αν ο επαγγελματιας (σε καθε χώρο) ειναι τυχαιος ή οχι. κλεφτης ή οχι, ασχετος κλπ...σιγουρα χτυπαει διαφορετικα το 5/5 αλλα τι να κανεις...ελλαδισταν !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...