Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 444
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, john_dr είπε

Βγήκε και μια εκπαιδευτική έκδοση για όσους κάνουν εντατικά μαθήματα Κορεάτικων και θέλουν να τσεκάρουν τις γνώσεις τους στο reading.

Την είδα από τον "χαζοκούτι" οι ποιότητα είναι τέλεια web-dl και οι κορεατικοί υπότιτλοι ποτέ δεν με ενόχλησαν αφού είναι σε λευκό και εγώ βάζω πάντα τους ελληνικούς με  κίτρινο και τους επικαλύπτουν τέλεια. Ούτως ή άλλως η έκδοση έχει τον αγγλικό ήχο, οι διάλογοι είναι επιπέδου δημοτικού αγγλικών οπότε και χωρίς καθόλου υπότιτλους μια χαρά βλέπεται.

Στα της ταινίας τώρα. Η ταινία για μένα ήταν μια εξαιρετική ταινία δράσης και με αυτό το σκεπτικό παίρνει 9 στα 10. Οι σκηνές με τις αερομαχίες  ήταν υπέροχες, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη ταινία που να την ξεπερνάει σε αυτό το κομμάτι. Είχε ότι ακριβώς περιμένει κάποιος από μια τέτοια ταινία στις σωστές δόσεις και τελειώνοντας αισθάνεσαι ευχαριστημένος αφού σου πρόσφεραν απλόχερα αυτό που ήθελες να δεις. Τώρα για του φίλους που παραπονιούνται ότι η ταινία δεν ήταν ρεαλιστική, πραγματικά απορώ με το τι περίμεναν να δουν. Δηλαδή περίμεναν  σε αμερικάνικη ταινία να νικάνε ο Ρώσοι ή οι Ιρανοί ή οι Κινέζοι; Έχει βγάλει ποτέ  κάποιο κράτος περιπέτεια που οι δικοί τους χάνουνε; Δεν θα το αναλύσω περισσότερο αλλά όλοι όσοι έχουν πρόβλημα με αυτό θα πρέπει να πάνε ψαχτούνε για μαζοχισμό αφού από ότι φαίνεται πήγαν να δουν μια εξ ορισμού μυθοπλασία με την ελπίδα να δουν δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ! Αν δεν έχετε όρεξη να δείτε αμερικανιές μην πάτε να τις δείτε και αφήστε εμάς που μας αρέσουν να πάμε να τις ευχαριστηθούμε. 

• Like 5
  • Confused 2
Δημοσ.

Πιστεύω ούτε ο Tom δεν περίμενε τέτοια τεράστια επιτυχία. 

Απλά "φοβάμαι" ότι θα έχει και συνέχεια και ως γνωστόν όταν τραβάς τα βυζιά της αγελάδας πολύ αρχίζουν και πονάνε. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/8/2022 στις 11:52 ΠΜ, anax111 είπε

Τώρα για του φίλους που παραπονιούνται ότι η ταινία δεν ήταν ρεαλιστική, πραγματικά απορώ με το τι περίμεναν να δουν. Δηλαδή περίμεναν  σε αμερικάνικη ταινία να νικάνε ο Ρώσοι ή οι Ιρανοί ή οι Κινέζοι; Έχει βγάλει ποτέ  κάποιο κράτος περιπέτεια που οι δικοί τους χάνουνε; Δεν θα το αναλύσω περισσότερο αλλά όλοι όσοι έχουν πρόβλημα με αυτό θα πρέπει να πάνε ψαχτούνε για μαζοχισμό αφού από ότι φαίνεται πήγαν να δουν μια εξ ορισμού μυθοπλασία με την ελπίδα να δουν δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ! Αν δεν έχετε όρεξη να δείτε αμερικανιές μην πάτε να τις δείτε και αφήστε εμάς που μας αρέσουν να πάμε να τις ευχαριστηθούμε. 

Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο μαζοχιστής:

εγώ που περίμενα ένα στοιχειώδη και υποτυπώδη ρεαλισμό που να μην υποτιμάει την νοημοσύνη μου ή εσύ που ήξερες ότι είναι "Αμερικανιά" και πήγες να την δεις.

Άβυσσος...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Kυκλοφορησε στα γνωστα μερη.Αξιζει μια δευτερη θεαση παντως.

Υπάρχει version χωρίς κινέζικους υπότιτλους ενσωματωμένους στο video;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, skiabox είπε

Υπάρχει version χωρίς κινέζικους υπότιτλους ενσωματωμένους στο video;

Yeap.Γιαυτο εγραψα οτι βγηκε στα γνωστα μερη.

Δημοσ.

Αν και δεν το εχω δει ακομα, αλλα απο ταινιες δρασης ανυπομονω για τα 2 τελευταια MI. Δεν κυκλοφορει και τιποτα αλλο αξιολογο ετσι και αλλιως. 

Δημοσ.

Την είδα χτες.Δεν τρελάθηκα.Ναι μεν διαφορετικό story αλλά όλες σχεδόν οι σκηνές ήταν πατήματα πάνω στην προηγούμενη ταινία.Επίσης ο ήχος αν και Atmos δεν ήταν γεμάτος.Όταν βγει το bluray με DTS-HD MA πιστεύω θα είναι ανώτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...