Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 444
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχθές το είδα δεύτερη φορά, 4η (νομίζω) εβδομάδα προβολής, Πέμπτη και ο κινηματογράφος ήταν σχεδόν γεμάτος!

Αυτή τη φορά γέλασα με δύο πραγματάκια που με έκαναν να διασκεδάσω λίγο παραπάνω. 

-Πόσο απίθανα χαλαρή ζωή κάνει ο εκπαιδευτής του Top Gun, ο οποίος προετοιμάζει μία ομάδα για μία απίστευτα δύσκολη αποστολή σε τρεις (αρχικά, μετά δύο) εβδομάδες. Ας πούμε 21 ημέρες. Την μία τους γνωρίζει. Την άλλη πάει βόλτα με το γιωτ της φιλεναδίτσας. Την άλλη πάει στον άρρωστο φίλο του. Μια άλλη παίζουν american football. Μερικές ημέρες μετά στην κηδεία του φίλου του, μαζί με τους μαθητές του! Και δεν θυμάμαι αν ξέχασα τίποτα. Και το αεροπλανοφόρο δεν θα ήθελε 4-5 ημέρες ταξίδι; Πότε εκπαιδεύτηκαν;;;;; Το Ελληνικό Δημόσιο μπροστά τους δουλεύει με τρελούς ρυθμούς!

-Το άλλο ήταν ο Hondo. Ήταν με τον Tom στη βάση του Darkstar. Μετά πήγε μαζί του στο Top Gun. Μετά, στο κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου. Μόλις απογειώθηκε ο Tom, πήγε στο κέντρο επιχειρήσεων και μετά ξανά στο κατάστρωμα!  Ο φίλος μου είπε "είναι ο ιπποκόμος του Tom"!

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είναι άραγε το πιο επιτυχημένο sequel, εμπορικά και ποιοτικά, με τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από την 1η ταινία?

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Thresh είπε

Είναι άραγε το πιο επιτυχημένο sequel, εμπορικά και ποιοτικά, με τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από την 1η ταινία?

Έτσι όπως το έθεσες λογικά ναι είναι. 

Με δικά μου διαφορετικά κριτήρια παραμένει ο Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης, το καλύτερο σίκουελ.

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, liakinen είπε

Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης, το καλύτερο σίκουελ

Μαζί με το δεύτερο Alien ... η χρυσή εποχή του κάμερον.

Στο 2ο terminator είχαμε βρεί μόνο στον εξώστη θέση , λίγο ακόμη και θα βάζανε όρθιους στα σκαλιά 🤣

Επεξ/σία από catmaster
  • Like 4
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, catmaster είπε

Στο 2ο terminator είχαμε βρεί μόνο στον εξώστη θέση , λίγο ακόμη και θα βάζανε όρθιους στα σκαλιά 🤣

Πολύ καλό το Aliens του Cameron αλλά το πρώτο το θεωρώ περισσότερο scary & κλειστοφοβικό. 

Με την δική μου λογική πρέπει η πρώτη ταινία με το sequel να έχουν μία διαφορά μεταξύ τους σε ποιότητα, αίσθηση που μου έκανε κτλ. 

Για παράδειγμα δεν μπορώ να βάλω σε σύγκριση το Godfather 1 & 2. Εξαιρετικά και τα δύο αν και θεωρώ την δεύτερη ίσως την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ταινία όλων των εποχών. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/6/2022 στις 8:02 ΠΜ, liakinen είπε

Πολύ καλό το Aliens του Cameron αλλά το πρώτο το θεωρώ περισσότερο scary & κλειστοφοβικό. 

Με την δική μου λογική πρέπει η πρώτη ταινία με το sequel να έχουν μία διαφορά μεταξύ τους σε ποιότητα, αίσθηση που μου έκανε κτλ. 

Για παράδειγμα δεν μπορώ να βάλω σε σύγκριση το Godfather 1 & 2. Εξαιρετικά και τα δύο αν και θεωρώ την δεύτερη ίσως την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ταινία όλων των εποχών. 

Ειναι παρομοια η αλλαγη απο Alien σε Aliens Και terminator σε T2

Το πρωτο ηταν thriller / horror , και το δευτερο action

Στις 27/6/2022 στις 7:25 ΠΜ, catmaster είπε

Δυστυχως ημουν παρα πολυ μικρος τοτε για να καταφερω να δω σινεμα αυτη την ταινιαρα :(

Επεξ/σία από Ntinaras
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Ειναι παρομοια η αλλαγη απο Alien σε Aliens Και terminator σε T2

Το πρωτο ηταν thriller / horror , και το δευτερο action

Δυστυχως ημουν παρα πολυ μικρος τοτε για να καταφερω να δω σινεμα αυτη την ταινιαρα :(

Η αλλαγή που ανέφερα αφορούσε την ποιότητα της ταινίας (Budget, εφέ, εισιτήρια που έκοψε) και όχι το στυλ της αν είναι Horror κτλ. 

Το terminator 2 ήταν η επανάσταση της εποχής στον τομέα εφέ (physical, special & makeup) και ιδιαίτερα ο T-1000.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, liakinen είπε

Η αλλαγή που ανέφερα αφορούσε την ποιότητα της ταινίας (Budget, εφέ, εισιτήρια που έκοψε) και όχι το στυλ της αν είναι Horror κτλ. 

Το terminator 2 ήταν η επανάσταση της εποχής στον τομέα εφέ (physical, special & makeup) και ιδιαίτερα ο T-1000.

Ειχε προηγηθει ενα beta testing στο abyss ομως :P

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/6/2022 στις 7:25 ΠΜ, catmaster είπε

Στο 2ο terminator είχαμε βρεί μόνο στον εξώστη θέση , λίγο ακόμη και θα βάζανε όρθιους στα σκαλιά 

Τι ειπες τωρα; Θυμαμαι κοσμο στο πειραια που καθοταν στον διαδρομο αναμεσα στα καθισματα.

Δημοσ.

OK καλη ταινια,οχι το τρομερο και φοβερο που διαβασα και περιμενα. Θα μπορουσε να θεωρηθει και remake. Ολο το ενδιαφερον ειναι οταν ξεκιναει η δραση το τελευταιο μισαωρο.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα είναι μέσα στα 2-3 sequels που στέκονται στα ίσα ή και ξεπερνούν το πρωτότυπο. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ρόλο έπαιξε το μάρκετινγκ στην επιτυχία, καθώς  και η δίψα του κοινού για να επιστρέψει στον κινηματογράφο. Όταν η 16χρονη κόρη μου πηγαίνει στον κινηματογράφο για να δει το Maverick και κάθεται την προηγούμενη μόλις ημέρα για να δει το Top Gun αν και της έχω ζητήσει αρκετές φορές στο παρελθόν να το δούμε μαζί, και κάτι άλλο συμβαίνει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...