Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, belray είπε καλα κοίτα και το μαστανγκ που πετάει με την κονελι, μαχητικό είναι και μάλιστα το καλύτερο μακράν της εποχής του, απλα είναι παλιό Αυτό το είχαμε βάλει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 O Craig Ferguson δεν θα είχε πρόβλημα.
The_Judas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/5/2022 στις 10:13 ΜΜ, HALF EVIL είπε Έκατσα και είδα εκτεταμένα κομμάτια της ταινίας. Να την προβάλουν στη σχολή Ικάρων. το παλιό top gun ήταν η καλύτερη προώθηση, όλοι ήθελαν να γίνουν πιλότοι. Ολοι φορούσαν τα flight jacket εκείνη την εποχή για πολλά χρόνια, δεν υπήρχε άτομο χωρίς τέτοιο μπουφάν. Παρόλο που για να λέμε την αλήθεια δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα ένας τρελός πιλότος που οδηγάει στα όρια του θανάτου χαχα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από The_Judas 2
HALF EVIL Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Ναι και κάποιοι πήγαν όντως στην Ικάρων και προσγειώθηκαν ανώμαλα.
totalius Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Νομίζω στην Αμερική παίζει διαφήμιση της USAF πριν τη ταινία . Περιμένουν πάλι ουρές σπο υποψήφιους πιλότους που νομίζουν ότι η ζωή τους θα είναι όπως αυτή στο top gun 1
hurin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Ναι και κάποιοι πήγαν όντως στην Ικάρων και προσγειώθηκαν ανώμαλα. Ακόμα θυμάμαι παιδιά που έγραψαν 19.5 πανελλήνιες για να μπουν Ικάρων, και μετά το πρώτο βραδινό καψόνι δήλωναν παραίτηση με αιτιολογία "Θέλω να ζήσω φοιτητική ζωή" 🤣
Virus200 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μόλις την ειδα και δεν ξέρω τι να πω. Να πω πως ένιωσα ότι ήμουν πάλι 10 χρόνων οταν την πρώτο είδα την πρωτη ταινία? Να πω πως ο άνθρωπος αυτός ότι και να έχει βγάλει είναι πολύ καλή ταινία. Να πως είχα πολύ καιρό να δω ταινία που δεν ήθελε να μου χώσει στο μυαλό πράγματα γιατί έτσι πρέπει? Για να μην λέω πολλά λοιπόν 🤣 μια ταινία με απίστευτες σκηνές με έναν Tom cruise που στα 59 δείχνει ότι γουστάρει αυτο που κάνει και το κάνει για να ευχαριστήσει τους fans και να τους δώσει αυτό που θέλουν. Επίσης εκτός από τον Tom παρα πολυ καλο το υπόλοιπο cast μου φάνηκαν ένας και ένας ότι τους έβαλε. 12 2
blanka Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Παράξενο. Σκηνές μάχης χωρις CGI ,που με πορώσαν περισσότερο απο MARVELοδράσεις που είναι μονο CGI. 5 1
karaLRS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή ταινία και με αρκετή αληθοφάνεια σε πολλά πράγματα. Τυπικά θα μπορούσαν να φάνε το εργοστάσιο με standoff βλήματα που έχουν optical καθοδήγηση αλλά έπρεπε να γίνει ταινία. Ζήλεψα τα αμερικανικά ήθη και έθιμα του us navy καθώς και τα εργαλεία που έχουν. Ήμουν τυχερός πριν μερικούς μήνες έφτασα πολύ κοντά σε ένα f18, που είχε και την Phoenix μέσα 😁 Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από karaLRS 6
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Στις 2/6/2022 στις 8:31 ΠΜ, blanka είπε Παράξενο. Σκηνές μάχης χωρις CGI ,που με πορώσαν περισσότερο απο MARVELοδράσεις που είναι μονο CGI. Παράξενο; Μάλλον εννοείς αναμενόμενο 1
hexenlord Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Ερωτηση και σορρυ αν απαντηθηκε. Γιατι σωνει και καλα επρεπε να χρησιμοποιησουν τα παλια F14 Tomcat? Το εκαναν σεναριακα για ευκολια με παλιες σκηνες που εχει ο αμερικανινος στρατος (να χρησιμοποιηθουν δλδ) ή επειδη θελησαν να δειξουν πως παρολο που ο αντιπαλος ειχε καλυτερο hardware, "its the pilot that matters" οπως ειπαν τουλαχιστον 2-3 φορες στην ταινια, και κατ'επεκταση να προωθησουν το δραματικο στοιχειο? Η και τα δυο? Οπως και να εχει την κατευχαριστηθηκα την ταινια, φυσικα ΙΜΑΧ ($$), για να γυρισει και αλλες ο Τομ. Τετοιους ηθοποιους αξιζει να τους τιμαμε. Περιμενω πως και πως το σικουελ του Edge of Tomorrow αν και το part 1 του νεου MI που ειδαμε στα προσεχως πριν την ταινια δειχνει πολυ καλο. Ειμαι hyped AF. ΥΓ. δεν ειχε μεσα καθολου woke shit.
Sibyl Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Είχα δει το πρώτο κάπου γύρω στο 2007 και είχα ενθουσιαστεί (μάλλον είχε βοηθήσει και η εφηβεία σ΄αυτό). Χθες παρ΄όλο που είμαι λάτρης των θερινών κινηματογράφων, κλείστηκα οικειοθελώς στο Village για να δω την δεύτερη. Και μου άρεσε και την απόλαυσα και πέρασα πολύ καλά ασχέτως αν δεν είμαι πια έφηβη. Αποδίδω τα credits στην παραγωγή για την συνεπέστατη συνέχεια του πρώτου (δεν συμβαίνει συχνά) και ασφαλώς στον Tom Cruise για το επαγγελματισμό του. Το μόνο που με στενοχώρησε είναι η κατάσταση υγείας του Val Kilmer που δεν γνώριζα. Η Sonantic αναδημιούργησε την φωνή του (που την έχει χάσει) χρησιμοποιώντας παλιές ηχογραφήσεις για να την κάνει να μοιάζει σαν να μιλούσε κανονικά στην ταινία. Τώρα για τρίτη συνέχεια , δεν νομίζω αλλά και πάλι κανείς δεν ξέρει... Είχε πέσει στην χύτρα μικρός ο Tom οπότε δεν αποκλείεται να τον δούμε να εκπαιδεύει και τα παιδιά του Rooster.😄 ------------------------------------------------------------------------------------------ Βρε πού την ξέραμε την Penny Benjamin (Jennifer Connely) στο πρώτο Top Gun, πού την ξέραμε; Από εδώ την ξέραμε: Στο 0.35 Lady Gaga - Hold My Hand (From “Top Gun: Maverick”) Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από Sibyl 2
Voodooman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, hexenlord είπε Ερωτηση και σορρυ αν απαντηθηκε. Γιατι σωνει και καλα επρεπε να χρησιμοποιησουν τα παλια F14 Tomcat? Το εκαναν σεναριακα για ευκολια με παλιες σκηνες που εχει ο αμερικανινος στρατος (να χρησιμοποιηθουν δλδ) ή επειδη θελησαν να δειξουν πως παρολο που ο αντιπαλος ειχε καλυτερο hardware, "its the pilot that matters" οπως ειπαν τουλαχιστον 2-3 φορες στην ταινια, και κατ'επεκταση να προωθησουν το δραματικο στοιχειο? Η και τα δυο? Δεν έχει F14 η ταινία σχεδόν καθόλου, με F18 πετάνε. Κάπου το εξήγησε το σενάριο γιατί έπρεπε να πετάξουν με F18 και όχι με F35, αλλά μου ξέφυγε. Κάτι δεν βόλευε στην αποστολή και το μόνο κατάλληλο ήταν το F18 και καλά. Στην πραγματικότητα το έκαναν γιατί το F35 δεν έχει διθέσια έκδοση (οπότε δεν μπορούσαν να γυρίσουν τις σκηνές τόσο ρεαλιστικά), είναι πιο ακριβά και πιο πολύτιμα από τα F18. To F22 δεν υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιηθεί, το φυλάνε πολύ οι Αμερικανοί και, άλλωστε, δεν υπάρχει έκδοση για το Ναυτικό. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα