Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, άλλη μια ερώτηση.

Εγώ αυτό το προϊόν είχα πατήσει το κουμπί "buy it now", αντί του να το βάλω στο καλάθι. Και τώρα αυτό δεν μπορώ να το ακυρώσω. Έστειλα μήνυμα τώρα στον πωλητή, αλλά νομίζω πως είναι πολύ αργά. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, rafinos είπε

Παιδιά, άλλη μια ερώτηση.

Εγώ αυτό το προϊόν είχα πατήσει το κουμπί "buy it now", αντί του να το βάλω στο καλάθι. Και τώρα αυτό δεν μπορώ να το ακυρώσω. Έστειλα μήνυμα τώρα στον πωλητή, αλλά νομίζω πως είναι πολύ αργά. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

αφου το θες πες του οτι εχεις θεμα με paypal και μολις το λύσεις θα πληρωσεις. το confirmation δεν παιρνει πανω απο 3-4 μέρες. βεβαια εχω 3 χρονια να κανω καρτα verify στο pp

Δημοσ.

Έστω ότι εγώ έχω υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνω την ερχόμενη εβδομάδα να πάω ούτε τράπεζες ούτε τίποτα τι γίνεται; Θα με κυνηγάει το Ebay;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, rafinos είπε

Έστω ότι εγώ έχω υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνω την ερχόμενη εβδομάδα να πάω ούτε τράπεζες ούτε τίποτα τι γίνεται; Θα με κυνηγάει το Ebay;

δεν χρειαζετε να πας τραπεζα και τηλεφωνικα στο δινουν. παρολα αυτα μπορείς να ακυρωσεις την αγορα. αν ειναι η πρωτη φορά δεν τρεχει τπτ. απλα καντο σωστα και ευγενικα. ενημερωσε και το μπει και τον πωλητη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

δεν χρειαζετε να πας τραπεζα και τηλεφωνικα στο δινουν. παρολα αυτα μπορείς να ακυρωσεις την αγορα. αν ειναι η πρωτη φορά δεν τρεχει τπτ. απλα καντο σωστα και ευγενικα. ενημερωσε και το μπει και τον πωλητη.

Το πρόβλημά μου δεν είναι ο κωδικός της συναλλαγής. Είναι ότι δεν έχω λεφτά στην συγκεκριμένη τράπεζα, την οποία συνέδεσα με paypal. Δεν ήθελα να βάλω τον βασικό λογαριασμό μου για ευνόητους λόγους. :P

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.

Τζάμπα ο ντόρος παιδιά! 

Και με το paypal δεν γίνεται. Θα μου πείτε τι περίμενες... αφού και το paypal από ελληνική κάρτα πάει να τραβήξει τα λεφτά. Γιατί να ισχύει κάτι διαφορετικό.

Δημοσ.
Στις 19/7/2019 στις 7:55 ΜΜ, cumulus είπε

Eurobank,εθνική,alpha visa και χρεωστικές Το πρόβλημα το έχω μόνο με το γαλλικό Amazon 

Πρέπει να έχω πάνω από χρόνο να πάρω από το γαλλικό...

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, rafinos είπε

Τζάμπα ο ντόρος παιδιά! 

Και με το paypal δεν γίνεται. Θα μου πείτε τι περίμενες... αφού και το paypal από ελληνική κάρτα πάει να τραβήξει τα λεφτά. Γιατί να ισχύει κάτι διαφορετικό.

Όταν τα τραβάει όμως, τα τραβάει για τον εαυτό του, ΔΕΝ λέει στην τράπεζα που θα τα δώσει μετά.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Stamer είπε

Όταν τα τραβάει όμως, τα τραβάει για τον εαυτό του, ΔΕΝ λέει στην τράπεζα που θα τα δώσει μετά.

Τι να σου πω. Εμένα πάντως δεν τα τραβάει... Πάω να κάνω την αγορά και μου λέει δοκιμάστε άλλον τρόπο πληρωμής paypal ή άλλον τρόπο πληρωμής γενικότερα. 

Η κάρτα έχει μέσα λεφτά. Οπότε υποθέτω πως όλο και θα υπάρχει κάποιος έλεγχος προς τα που θέλει να στείλει τα λεφτά. 

Εκτός και αν από τα τόσα χρόνια που έχω να χρησιμοποιήσω paypal δεν κάνω κάτι σωστά. Παλιότερα απλά έβαζα τον κωδικό μου και το paypal αν δεν είχε μέσα υπόλοιπο τραβούσε από την κάρτα. Τώρα δεν ισχύει το ίδιο;

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως, έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω. Αλλά έτσι έκανα κι εγώ πάντα. Δεν άφηνα χρήματα ποτέ στο paypal, πάντα τραβούσε οτι ήταν την ώρα κάποιας πληρωμής. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω/προτείνω δυστυχώς.

Δημοσ.

Μετά από επικοινωνία που είχα με την τράπεζα, φταίνε τα capital controls. Και για να το διευκρινίσω η κάρτα που έχω στο paypal είναι από άλλη τράπεζα από αυτή που είχα χρησιμοποιήσει την πρώτη φορά που μου είχαν πει ότι φταίνε τα capital controls. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...