Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Silverage είπε

Στις κινήσεις της κάρτας πρέπει να φαίνεται αν θυμάμαι καλά.

Το γνωρίζω. Απλά δεν έγινε η εκκαθάριση της συναλλαγής ακόμα και δεν φαίνεται ακόμα στις κινήσεις.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rafinos είπε

Το γνωρίζω. Απλά δεν έγινε η εκκαθάριση της συναλλαγής ακόμα και δεν φαίνεται ακόμα στις κινήσεις.

Πρόσεξε, όταν σε χρεώνει, φαίνεται το ποσό δεσμευμένο στο λογαριασμό αλλά όχι στις κινήσεις του. Αν πας στις κινήσεις της κάρτας όμως φαίνεται. Έτσι είχα κάνει εγώ παλιότερα. 

Οπότε ρίξε μια ματιά στις κινήσεις της κάρτα, όχι του λογαριασμού.

Δημοσ.

Εγώ πάντως μονίμως τρώω πορτα λόγω capital apo το γαλλικό amazon Επίσης πέρυσι το Σεπτέμβριο που πήγα να γραφτώ στο μαραθώνιο της Βοστόνης πάλι πορτα έφαγα λόγω capital. Ευτυχώς που υπάρχουν και η revolut kai n26 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cumulus είπε

Εγώ πάντως μονίμως τρώω πορτα λόγω capital apo το γαλλικό amazon Επίσης πέρυσι το Σεπτέμβριο που πήγα να γραφτώ στο μαραθώνιο της Βοστόνης πάλι πορτα έφαγα λόγω capital. Ευτυχώς που υπάρχουν και η revolut kai n26 

Με τι κάρτα; Εγώ από όλα τα amazon χωρίς πρόβλημα ψωνίζω.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Silverage είπε

Πρόσεξε, όταν σε χρεώνει, φαίνεται το ποσό δεσμευμένο στο λογαριασμό αλλά όχι στις κινήσεις του. Αν πας στις κινήσεις της κάρτας όμως φαίνεται. Έτσι είχα κάνει εγώ παλιότερα. 

Οπότε ρίξε μια ματιά στις κινήσεις της κάρτα, όχι του λογαριασμού.

Τα έχεις μπερδέψει, κίνηση θα φανεί μόνο όταν πραγματοποιηθεί η χρέωση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Silverage είπε

Φαίνεται η δεσμευση και εκεί έχει τον κωδικό.

Και πάλι κάνεις λάθος, ο κωδικός θα φανεί όταν φανεί και η κίνηση/χρέωση.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, rafinos είπε

Εγώ έχω 1500, για ηλεκτρονικές αγορές. Άρα δεν υπάρχει νορμάλ λόγος να μην μπορώ να κάνω αγορά.

Σου έχει τερματίσει το ετήσιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά γιατί επιμένετε για πράγματα που έχω αναφέρει. 

Η δέσμευση έχει γίνει, αλλά δεν φαίνεται η συναλλαγή. Ρώτησα και εντός της τράπεζας. Δίκαιο έχει ο @Joshua21.

Επίσης, @Alex2020 δεν έπιασα ούτε όρια ούτε τίποτα. Ο πωλητής δεν δέχεται πληρωμές από χώρες με capital controls. Το ανέφερα νωρίτερα. 

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rafinos είπε

Παιδιά γιατί επιμένετε για πράγματα που έχω αναφέρει. 

Η δέσμευση έχει γίνει, αλλά δεν φαίνεται η συναλλαγή. Ρώτησα και εντός της τράπεζας. Δίκαιο έχει ο @Joshua21.

Επίσης, @Alex2020 δεν έπιασα ούτε όρια ούτε τίποτα. Ο πωλητής δεν δέχεται πληρωμές από χώρες με capital controls. Το ανέφερα νωρίτερα. 

πόσες χωρες στον κοσμο έχουν cc? περιεργο μου φαινετε να ασχολήθηκε καποιος στο μπει να βάλει τετοιο πραγμα. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

πόσες χωρες στον κοσμο έχουν cc? περιεργο μου φαινετε να ασχολήθηκε καποιος στο μπει να βάλει τετοιο πραγμα. 

Υπήρξε περίοδος που 3ις ευρωπαϊκες χωρες ειχαν CC. Μαλλον για αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, zio10 είπε

Με τι κάρτα; Εγώ από όλα τα amazon χωρίς πρόβλημα ψωνίζω.

Eurobank,εθνική,alpha visa και χρεωστικές Το πρόβλημα το έχω μόνο με το γαλλικό Amazon 

Επεξ/σία από cumulus
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rafinos είπε

Υπήρξε περίοδος που 3ις ευρωπαϊκες χωρες ειχαν CC. Μαλλον για αυτο.

δεν το ήξερα. ειχε η πορτογαλία? ποιος άλλος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...