rafinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Τις προάλλες έκανα μια αγορά από ebay με την χρεωστική μου κάρτα της Εθνικής και έγινε κανονικά. Όχι όμως με paypal. Κανονικά μέσω κάρτας. Σήμερα προσπαθώ να κάνω και άλλη αγορά αλλά δεν την δέχεται. Υπάρχει περίπτωση να τερμάτισε το ημερήσιο όριο της τράπεζας προς εξωτερικό; Ή μπορεί ας πούμε ο πωλητής να μην δέχεται ελληνικές κάρτες; 2
basilis_k6 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, rafinos είπε Καλησπέρα παιδιά! Τις προάλλες έκανα μια αγορά από ebay με την χρεωστική μου κάρτα της Εθνικής και έγινε κανονικά. Όχι όμως με paypal. Κανονικά μέσω κάρτας. Σήμερα προσπαθώ να κάνω και άλλη αγορά αλλά δεν την δέχεται. Υπάρχει περίπτωση να τερμάτισε το ημερήσιο όριο της τράπεζας προς εξωτερικό; Ή μπορεί ας πούμε ο πωλητής να μην δέχεται ελληνικές κάρτες; δεν νομιζω οτι υπαρχει το "ελληνικες καρτες". πιο πολυ το μαστερ/βιζα κτλ. λογικα σου τερματισε το όριο αν εκανες αγορα οπως 300ευρω πχ
rafinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν νομιζω οτι υπαρχει το "ελληνικες καρτες". πιο πολυ το μαστερ/βιζα κτλ. λογικα σου τερματισε το όριο αν εκανες αγορα οπως 300ευρω πχ 5000 ευρώ δεν είναι το μέγιστο που μπορεί να στείλει κάποιος στο εξωτερικό ανά μήνα; Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από rafinos
basilis_k6 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, rafinos είπε 5000 ευρώ δεν είναι το μέγιστο που μπορεί να στείλει κάποιος στο εξωτερικό ανά μήνα; υπάρχει οριο ηλεκτρονικων αγορων που βαζεις στην καρτα. εγω εχω 600 πχ
rafinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε υπάρχει οριο ηλεκτρονικων αγορων που βαζεις στην καρτα. εγω εχω 600 πχ Εγώ έχω 1500, για ηλεκτρονικές αγορές. Άρα δεν υπάρχει νορμάλ λόγος να μην μπορώ να κάνω αγορά.
TechnoState Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Το όριο για τα φυσικά πρόσωπα παραμένει στα 2000€ ανά φυσικό πρόσωπο. Όχι, πλέον τα συνολικά όρια των ελληνικών είναι πολύ υψηλά κ δεν "τερματιζονται" ούτε στο τέλος του μήνα, όπως συνέβαινε μέχρι κ τα τέλει του του 2018 σχεδόν. Παρόλα αυτά, κάποια μεγάλα η ασυνήθιστα (ανάλογα το alert που έχει παραχθεί) εμβάσματα, εξακολουθούν να χρειάζονται έγκριση απο την αρμόδια επιτροπή, για να εκτελεστούν. Είχες επιλογή για PayPal ...κ δεν το επέλεξες?? Το όριο για on-line αγορές (ημερήσιο) σου είναι οκ?
rafinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, TechnoState είπε Το όριο για τα φυσικά πρόσωπα παραμένει στα 2000€ ανά φυσικό πρόσωπο. Όχι, πλέον τα συνολικά όρια των ελληνικών είναι πολύ υψηλά κ δεν "τερματιζονται" ούτε στο τέλος του μήνα, όπως συνέβαινε μέχρι κ τα τέλει του του 2018 σχεδόν. Παρόλα αυτά, κάποια μεγάλα η ασυνήθιστα (ανάλογα το alert που έχει παραχθεί) εμβάσματα, εξακολουθούν να χρειάζονται έγκριση απο την αρμόδια επιτροπή, για να εκτελεστούν. Είχες επιλογή για PayPal ...κ δεν το επέλεξες?? Το όριο για on-line αγορές (ημερήσιο) σου είναι οκ? Όλα είναι οκ. Επιλογή για paypal υπάρχει. Εγώ δεν έχω κάρτα συνδεδεμένη με paypal.
TechnoState Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 ... τότε επικοινωνία με το call center της τράπεζας σου για να σου που άμεσα τον κωδικό/λόγο απόρριψης.
rafinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λόγω των capital controls. Εχει ο πωλητής περιορισμό από όσο μου είπαν. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από rafinos
Stamer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πιο πιθανό είναι, το κατάστημα/πωλητής από τον οποίο προσπαθείς να αγοράσεις να είναι registered ως επιχείρηση μή αποδεκτή για τα capital controls (π.χ. έργα τέχνης και κάποιες άλλες περιπτώσεις). Για να καταφέρεις να κάνεις την δουλειά σου... PayPal. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από Stamer
rafinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Stamer είπε Το πιο πιθανό είναι, το κατάστημα/πωλητής από τον οποίο προσπαθείς να αγοράσεις να είναι registered ως επιχείρηση μία αποδεκτή για τα capital controls (π.χ. έργα τέχνης και κάποιες άλλες περιπτώσεις). Για να καταφέρεις να κάνεις την δουλειά σου... PayPal. Εκανα εγγραφη στο paypal. Πόσο καιρό κάνει να τραβήξει το 1.5 ευρώ; Ρωταω γιατί ναι μεν τα δέσμευσε, αλλά η συναλλαγή δεν έχει ολκληρωθεί για να μου βγάλει κωδικό συναλλαγής.
Stamer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δεν θυμάμαι τέτοιες λεπτομέρειες δυστυχώς. Γενικά πληρωμή με paypal γίνεται άμεσα, δεν υπάρχει αναμονή όπως αν πληρώσεις με με έμβασμα. Πάντως εφόσον υπάρχει επιλογή paypal στο ebay, ΠΑΝΤΑ το προτιμάμε. Και εάν το ποσό είναι μεγάλο, ΜΟΝΟ με paypal. Γιατί με paypal έχεις το "money back guarantee" του ebay το οποίο είναι σουπερ και δεν ανησυχείς για τίποτα. Σε άλλη περίπτωση... κλάφτα.
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, rafinos είπε Εκανα εγγραφη στο paypal. Πόσο καιρό κάνει να τραβήξει το 1.5 ευρώ; Ρωταω γιατί ναι μεν τα δέσμευσε, αλλά η συναλλαγή δεν έχει ολκληρωθεί για να μου βγάλει κωδικό συναλλαγής. Αν θυμάμαι καλά μετά από περίπου μια εβδομάδα φάνηκε η κίνηση.
Silverage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, rafinos είπε Εκανα εγγραφη στο paypal. Πόσο καιρό κάνει να τραβήξει το 1.5 ευρώ; Ρωταω γιατί ναι μεν τα δέσμευσε, αλλά η συναλλαγή δεν έχει ολκληρωθεί για να μου βγάλει κωδικό συναλλαγής. Στις κινήσεις της κάρτας πρέπει να φαίνεται αν θυμάμαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα