fenia15 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα. Έχω ένα laptop 7ετιας. Είναι toshiba satellite (το μοντέλο δεν το θυμάμαι ακριβώς). Το είχα παρατημένο χρόνια αλλά πλέον μου χρειάζεται ένα laptop και επειδή δεν το θέλω για τίποτα ιδιαίτερο ώστε να χρειάζεται να πάρω καινούργιο, είπα να το κάνω upgrade. Έχετε να προτείνετε κάποιο value for money ssd?
helicoid Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Για τι χωρητικότητα μιλάμε και για τι budget; Τι χρήση δηλαδή θα έχει, τι λειτουργικό και πόσο χώρο στο περίπου θες για extras (προγράμματα, προσωπικά αρχεία, κτλ). Έτσι γενικά θα σου έλεγα να πας για 240-250gb minimum μέγεθος και από μοντέλα πχ Samsung 860 Evo 250GB στα €55, ή Crucial MX500 250GB στα €38. Και οι δυο έχουν 5 χρόνια εγγύηση. Μετά μπορείς να πέσεις κι άλλο σε budget, αλλά όλα έχουν να κάνουν με το πόσα είσαι διατεθειμένη να δώσεις. Πχ και με €25 βρίσκεις 250άρη ssd πλέον, ακόμα πιο φθηνά στις αγγελίες εδώ μέσα (και σφραγισμένοι).
Alexandros_D Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 O Crucial που λέει φίλος @helicoid θα σου είναι μια χαρά για μηχάνημα 7+ ετών.
conkal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Alexandros_D είπε O Crucial που λέει φίλος @helicoid θα σου είναι μια χαρά για μηχάνημα 7+ ετών. O crucial που λέει ο φίλος ειναι παραπανω απο μια χαρα και για πιο καινουργια μηχανηματα. Και ο samsung επισης αλλα νομιζω οτι αυτο που ειναι πραγματικα VfM ειναι οι εκδοσεις τους σε 500GB αν μπορει ο φιλος να δωσει λιγο παραπανω (73 και 63 ευρω αντιστοιχα) Εχω και τους δυο τον evo στο σταθερο και τον crucial στο laptop. Ειναι παρα πολυ καλοι και οι δυο. Αλλα θα προτεινα τα εξης : στην περιπτωση που εχεις αρκετη ram , ο samsung εχει ενα rapid mode, οπου χρησιμοποιει την ram σαν ενδιαμεση μνημη για να επιταχυνει την λειτουργία του και αυτο θα τον κανει σαφως πιο γρηγορο , παντα ομως στην περιπτωση που εχεις να "καψεις" ραμ.
conkal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ti τύπο sΑTA έχει το λαπτοπ? αν ειναι πραγματι 7 ετιας τοτε θα εχει sata 3 Αν δεν εχει τοτε θα εχει ακομη πιο πολυ νοημα αυτο που εγραψα για τον samsung
conkal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 ναι εννοειται αλλα δεν νομιζω να μην εχει ετσι και αλλιως . Ακομη και να τον περιοριζει ο controller αν εχει προφορτωμενα δεδομενα στην ram δεν θα τον επιβραδυνει καθε φορα. μονο την πρωτη για να πανε στον controller. μετα η επικοινωνια ειναι μεταξυ cpu-ram
fenia15 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Τελικά το laptop μου είναι το fujitsu lifebook n series nh570 .
M@dB0x Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Ο 860 ειναι μια πολυ καλη επιλογη........ μπορεις βεβαια να παρεις και οποιονδηποτε αλλον με 20 ευρω και δε θα δεις καμια διαφορα στις αποδοσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα