Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, chios είπε

Το μασάζ επιβάλλεται :)

Χαμηλή φωτεινότητα, μαύρα θέματα και είσαι ΟΚ

Αλλιως τι προβλημα μπορεί να παρουσιασουν;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chios είπε

Το μασάζ επιβάλλεται :)

Χαμηλή φωτεινότητα, μαύρα θέματα και είσαι ΟΚ

Τα έκανα αυτά αλλά μετά από ενάμιση χρόνο μου έμεινε το αποτύπωμα του logo του YouTube. 

Δεν έγινε κάτι, απλά άλλαξα οθόνη στην εγγύηση. 

Μηχανήματα είναι, όλα μπορεί να πάθουν κάτι... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dalain είπε

Αλλιως τι προβλημα μπορεί να παρουσιασουν;

Είναι το φαινόμενο burn in, μένει σαν αποτύπωμα εικονιδίων μόνιμα (καίγονται στην οθόνη) και ψιλοφαίνονται μόνιμα, όπως είπε ο chios, νορμάλ φωτεινότητα, dark theme και δε θα χεις θέμα, αντίθετα με τις ips, που αν τις βάλεις για gps στο αυτοκίνητο καλοκαιριατικα, μεγεια η κιτρινίλα.

58 λεπτά πριν, Texas07 είπε

Τα έκανα αυτά αλλά μετά από ενάμιση χρόνο μου έμεινε το αποτύπωμα του logo του YouTube. 

Δεν έγινε κάτι, απλά άλλαξα οθόνη στην εγγύηση

Μηχανήματα είναι, όλα μπορεί να πάθουν κάτι... 

Στο xz1 τα κανες αυτα? αφου δεν εχει oled 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, maneas είπε

Είναι το φαινόμενο burn in, μένει σαν αποτύπωμα εικονιδίων μόνιμα (καίγονται στην οθόνη) και ψιλοφαίνονται μόνιμα, όπως είπε ο chios, νορμάλ φωτεινότητα, dark theme και δε θα χεις θέμα, αντίθετα με τις ips, που αν τις βάλεις για gps στο αυτοκίνητο καλοκαιριατικα, μεγεια η κιτρινίλα.

Στο xz1 τα κανες αυτα? αφου δεν εχει oled 

Όχι ρε συ... Για το s7 μιλάω. 

Δημοσ.

Κάτι σαν τις πλασμα τηλεοράσεις δλδ...

Παντως αυτο που λες για την ips δεν εχω παρατηρήσει κατι εδω κ δυο χρονια με το Huawei

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dalain είπε

Κάτι σαν τις πλασμα τηλεοράσεις δλδ...

Παντως αυτο που λες για την ips δεν εχω παρατηρήσει κατι εδω κ δυο χρονια με το Huawei

Στη κιτρινίλα αναφέρεσαι? Πριν 3 μηνες μου εβγαλε honor 10 9 μηνων, το οποίο πρόσεχα σαν τα μάτια μου, και πρίν σε άλλες πόσες συσκευές. Απότι έχω ακούσει συμβάλλουν διάφοροι παράγοντες στην εμφανιση της, πιστεύω οι θερμοκρασίες ειναι ο μεγαλύτερος

Δημοσ.
Στις 19/7/2019 στις 11:45 ΠΜ, dalain είπε

Δεν θελω να παρω απο Κίνα...Οποτε το 9t το αποκλειω γιατι Ελλάδα ειναι ακριβό για αυτα που θελω να διαθεσω.

Μεχρι σεπτεμβρη που θα κανεις την αγορα θα χει πεσει σε νορμαλ επιπεδα η τιμη.Και γω ψηφιζω υπερ του 9Τ.

Δημοσ.

Τραγικη ειρωνια!Σημερα καταφερα να καταστρεψω το κινητο μου και αναγκαστηκα αμεσα να προβω σε αγορα νεου....Επειδη ηθελα κατι ετοιμοπαραδοτω και επειδη δεν ειχα σκοπο να χαλασω παραπανω απο το μπατζετ χρηματα κατεληξα σε μια δοκιμασμενη και τιμια συσκευη την οποια και βρηκα ετοιμοπαραδοτη.Δεν ξερω αν επραξα σωστα και αν επρεπε να ψαχτω και αλλο,αλλα κατεληξα με ενα redmi nοte 7.Το εχει και η γυναικα μου και για την χρηση που κανω και θελω πιστευω με καλυπτει.Με gcam η καμερα του ειναι εξαιρετικη ( δεδομενης της τιμης του)....Ευχαριστω ολους σας για τις προτασεις και το ενδιαφερον σας και λυπαμαι που τελικα δεν ακουσα κανεναν!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...