Texas07 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, boubou38 είπε Θα πάρει αναβαθμίσεις? Ειναι μεν ναυαρχιδα αλλα περασμένων ετών. Αυτή τη στιγμή δουλεύει Android 9... Δεν ξέρω αν θα πάρει 10...
dalain Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Texas07 είπε Sony Xperia xz1... Άριστο! Σαν specs πολυ καλο...Αλλα παλιο κ με τεράστια bezels... Πάντως πανω που παω να καταληξω καπου βρισκω κατι που με κρατάει πισω...Αποφασισα να πάω σε xiaomi.... Το 9se μου πέφτει μικρο....Το mi 8 με χαλάει το μεγαλο notch...Ειπα να κανω την χρηματικη υπέρβαση να πάω στο mi 9 ειδα δεν έχει σταθεροποιητή η καμερα...Το 9t δεν μου γεμίζει το ματι για τα χρηματα που ζηταει....Μετα λεω να παρω ενα τιμιο και οικονομικο redmi note 7 που εχει κ η γυναίκα μου να ξεμπερδευω αλλά κοιτώντας την οθονη του συγκριτικά με το mate 10 lite που εχω ειναι καπως χειρότερη...Πφφφφφ.....Μαλλον γερασα κ εχω γίνει πολυ περίεργος...
ronnie79 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Βάλε και p20 pro, p30, s9 plus και k20 pro αφου ανέβηκες σε χρήματα. Και εγω σε παρόμοια αναζήτηση είμαι
dalain Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, ronnie79 είπε Βάλε και p20 pro, p30, s9 plus και k20 pro αφου ανέβηκες σε χρήματα. Και εγω σε παρόμοια αναζήτηση είμαι Ε νομιζω φεύγουμε αρκετά σε τιμή και δεν θελω να διαθεσω τόσα.... LG και NOKIA δεν εχω παρακολουθήσει και δεν εχω ιδεα που βρίσκονται.... κάποιος; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από dalain
saruman123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, dalain είπε Σαν specs πολυ καλο...Αλλα παλιο κ με τεράστια bezels... Πάντως πανω που παω να καταληξω καπου βρισκω κατι που με κρατάει πισω...Αποφασισα να πάω σε xiaomi.... Το 9se μου πέφτει μικρο....Το mi 8 με χαλάει το μεγαλο notch...Ειπα να κανω την χρηματικη υπέρβαση να πάω στο mi 9 ειδα δεν έχει σταθεροποιητή η καμερα...Το 9t δεν μου γεμίζει το ματι για τα χρηματα που ζηταει....Μετα λεω να παρω ενα τιμιο και οικονομικο redmi note 7 που εχει κ η γυναίκα μου να ξεμπερδευω αλλά κοιτώντας την οθονη του συγκριτικά με το mate 10 lite που εχω ειναι καπως χειρότερη...Πφφφφφ.....Μαλλον γερασα κ εχω γίνει πολυ περίεργος... Πήγαινε δες το honor view 20 σε κάποια μεγάλη αλυσίδα. https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=1894&ref=bestprice.gr
maneas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 17 ώρες πριν, Texas07 είπε Sony Xperia xz1... Άριστο! 2700 mah μπαταρία!! και είναι και sony
Texas07 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, maneas είπε 2700 mah μπαταρία!! και είναι και sony Ακριβώς... Μπαταρία που με βγάζει όλη μέρα και παραπάνω, η καλύτερη lcd οθόνη, στερεοφωνικα ηχεία και εγγύηση Sony χωρίς τις χαζομάρες από Samsung, Huawei και λοιπά... Ποιο είναι το στραβό;
maneas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, Texas07 είπε Ακριβώς... Μπαταρία που με βγάζει όλη μέρα και παραπάνω, η καλύτερη lcd οθόνη, στερεοφωνικα ηχεία και εγγύηση Sony χωρίς τις χαζομάρες από Samsung, Huawei και λοιπά... Ποιο είναι το στραβό; Ειναι υποκειμενικο το εγγύηση sony, είμαι παθών απο sony και δεν θα επαιρνα ποτε ξανα. 2700 mah τι μερα βγάζουν ένας θεός ξέρει.Η οθόνη είναι ips οπως λες, με ότι αυτό συνεπάγεται. Γούστα ειναι αυτα
Texas07 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, maneas είπε Ειναι υποκειμενικο το εγγύηση sony, είμαι παθών απο sony και δεν θα επαιρνα ποτε ξανα. 2700 mah τι μερα βγάζουν ένας θεός ξέρει.Η οθόνη είναι ips οπως λες, με ότι αυτό συνεπάγεται. Γούστα ειναι αυτα Εγώ όταν χρειάστηκα την εγγύηση, πήγα στο service στον Γέρακα και έμεινα παραπάνω από ευχαριστημένος. Από lcd, αν εξαιρέσεις του Xperia xz2, έχει την καλύτερη. Ναι, δεν είναι amoled αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Τώρα από μπαταρία, ότι είπα, μου βγάζει άνετα την ημέρα με κλήσεις, μονίμως ανοιχτά δεδομένα, WiFi, Bluetooth, Gps, browsing κτλ.
maneas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) θυμήθηκα όταν μιλούσα με huawei έψαχνα να βρώ ένα παράδειγμα screen burn να τους στείλω να καταλάβουν τι εχει η οθόνη. Το 1ο κινητό που μου πέταξε με αυτο το πρόβλημα ήταν αυτό. Δεν τη λές και τη καλύτερη οθόνη https://www.xda-developers.com/sony-xperia-xz1-xperia-xz2-display-defects/ Και να επισημάνω οτι γουστάρω τη sony οσο δε παει σαν εταιρεία, αλλα δε μπορώ να καταλάβω γιατι ψωνίζει ακόμα ο κοσμος κινητά τους Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από maneas
Texas07 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, maneas είπε θυμήθηκα όταν μιλούσα με huawei έψαχνα να βρώ ένα παράδειγμα screen burn να τους στείλω να καταλάβουν τι εχει η οθόνη. Το 1ο κινητό που μου πέταξε με αυτο το πρόβλημα ήταν αυτό. Δεν τη λές και τη καλύτερη οθόνη https://www.xda-developers.com/sony-xperia-xz1-xperia-xz2-display-defects/ Και να επισημάνω οτι γουστάρω τη sony οσο δε παει σαν εταιρεία, αλλα δε μπορώ να καταλάβω γιατι ψωνίζει ακόμα ο κοσμος κινητά τους Το έχω δει αυτό το άρθρο... Η καινοτομία έχει κόστος... 🤣 🤣 🤣 Πάντως εγώ με burn που την πήγα στο service, μου την άλλαξαν σε μισή ώρα...
maneas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.google.com/search?q=xz1+display+issues&rlz=1C1GGRV_enGR764GR764&oq=xz1+display+issues&aqs=chrome..69i57.6455j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Φιλε δεν είχα ιδεα οτι υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτα τα 2 μοντελα και λές οτι είναι οι καλύτερες LCD? εχει γίνει ολόκληρος ντόρος με αυτες τις οθόνες, είπαμε να είμαστε αντικειμενικοι εδω μεσα, οχι να προτείνουμε οτι έχουμε (και κάτι που ξέχασα να σχολιάσω πριν, sammy και huawei έχουν απο τα καλύτερα customer service) Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από maneas
Texas07 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, maneas είπε https://www.google.com/search?q=xz1+display+issues&rlz=1C1GGRV_enGR764GR764&oq=xz1+display+issues&aqs=chrome..69i57.6455j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Φιλε δεν είχα ιδεα οτι υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτα τα 2 μοντελα και λές οτι είναι οι καλύτερες LCD? εχει γίνει ολόκληρος ντόρος με αυτες τις οθόνες, είπαμε να είμαστε αντικειμενικοι εδω μεσα, οχι να προτείνουμε οτι έχουμε (και κάτι που ξέχασα να σχολιάσω πριν, sammy και huawei έχουν απο τα καλύτερα customer service) Φιλαράκι δεν έχω λόγο να σου προτείνω αυτό που έχω. Δεν θα πάρω ποσοστό από την αγορά σου. Βρες μου μια συσκευή που δεν έχει βγάλει κάποιο θέμα... Εκτός αυτού, όταν η δική μου έβγαλε αυτό το θέμα, η Sony μου άλλαξε οθόνη σε λίγη ώρα. Πριν από το Sony είχα Samsung Galaxy s7. Πιο όμορφη οθόνη, με καλύτερη ανάλυση και amoled αλλά και αυτή μου έβγαλε burn. Γενικώς οι amoled το έχουν αυτό. Τα πάντα βγάζουν κάτι, είναι εξαρτήματα... Και η Samsung για το αν έχει καλό service, εξαρτάται που θα το πας... Όπως και η Sony, όπως και όλα...
chios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Οι amoled οθόνες θέλουν προσοχή αν της φερθεις σωστά δεν θα πάθει τίποτα. 1.5 χρόνο τώρα με το meizu και δεν έχω πάθει το παραμικρό.
Amaretos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Για κάντο λίγο πιο αναλυτικό αυτό, θέλουν μασαζακι? Τι ? Σκεφτομαι για το 9 SE για την γυναικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα