dalain Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 300 ευρω.Γυρω στα 250 ειναι καλα πιστευω. 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Απο Ελλαδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι δεν εχω καποια προτιμηση 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Ε καινουριο ειπαμε 5) Μέγεθος οθόνης; Νομιζω απο 5,5 ιντσες και πανω 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Δεν εχω εχω κατι ιδιαιτερο που να ζηταω.Βεβαια οτι περισσοτερο εχει τοσο καλυτερα! 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ειναι ενας λογος που θελω νεο κινητο.....Οποτε μεγαλυτερη βαρυτητα δινω στην καμερα 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Δεν εχω προβλημα να το φορτιζω καθε μερα.Αλλωστε στην δουλεια δεν ασχολουμε καθολου με το να σκαλιζω κινητο,μονο κλησεις 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Περα απο τηλεφωνα και χαλαρη πλοηγηση στο ιντερνετ με ενδιαφερει παρα πολυ το κομματι φωτογραφια.Οποτε θελω η βαρυτητα να πεσει εκει.Παιχνιδια πολυ σπανια εως καθολου.Τωρα ειμαι με ενα Huawei Mate 10 Lite.Δεν βιαζομαι να το παρω και λογικα η αγορα θα γινει Σεπτεμβρη....Αλλα το ψαξιμο πρεπει να ξεκινησει νωριτερα! Εχω βαλει στο ματι το Xiaomi Mi 9 SE .....Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο; Καταλαβαινω οτι σε αυτα τα χρηματα δεν μπορω να παρω κατι αριστο φωτογραφικα αλλα κατι καλο θα υπαρχει...Οποτε περιμενω τις προτασεις σας!Ευχαριστω! Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από dalain
maneas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στα χρήματα που θες να δώσεις έχεις αρκετές επιλογές, το mi 9 se είναι ενα πολύ όμορφο κινητό με συμμαζεμένο μέγεθος, όλο το πακέτο και πολύ καλές επιδόσεις σε φωτογραφία. Το μόνο που πάσχει είναι η μπαταρία. Απο κεί και περα μπορείς να δεις p30 lite, mi 8 lite ή το κανονικό mi8 αν δε σε ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση απο Info quest, η και το honor 10 που η τιμή του έχει πεσει στα τάρταρα, και είναι αξιόλογο κινητο σε όλα (αν βγάλεις και την επιλογή ai στη κάμερα έχει καλα αποτελέσματα), το mate 10 lite δεν αξιζει καθολου Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από maneas 1
dalain Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, maneas είπε Στα χρήματα που θες να δώσεις έχεις αρκετές επιλογές, το mi 9 se είναι ενα πολύ όμορφο κινητό με συμμαζεμένο μέγεθος, όλο το πακέτο και πολύ καλές επιδόσεις σε φωτογραφία. Το μόνο που πάσχει είναι η μπαταρία. Απο κεί και περα μπορείς να δεις p30 lite, mi 8 lite ή το κανονικό mi8 αν δε σε ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση απο Info quest, η και το honor 10 που η τιμή του έχει πεσει στα τάρταρα, και είναι αξιόλογο κινητο σε όλα (αν βγάλεις και την επιλογή ai στη κάμερα έχει καλα αποτελέσματα), το mate 10 lite δεν αξιζει καθολου Να σου πω την αλήθεια ελεγα να φυγω απο honor/huawei γιατι τα τελευταία χρόνια τέτοια εχω,εμεινα ευχαριστημένος βεβαια,αλλαβετσι για αλλαγη. Μεταξύ mi 8 και mi 9 se αν εξαιρέσουμε εγγυήσεις και τα συναφή ποιο θα προτεινες;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δες το mi 9t. 275 το 6/128 στο bg, σε κάνα 2μηνο που το θες θα είναι πιο χαμηλά. 1
maneas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Ημουν ακριβώς στο ίδιο δίλημμα, mi8 η mi9 se, τελικά επέλεξα Mi8 λόγω επεξεργαστή, και επειδή όταν το έψαχνα το mi9 se ήταν πιό ακριβό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς πραγματικά. Άν θές μικρότερο μέγεθος στο χέρι πάρε το mi9 se πάντως, είναι από τις λίγες πια συμμαζεμένες συσκευές επίσης να σου πω ότι πριν το Mi8 είχα honor 10 το οποίο για τα 210 που το δίνουν στο σκρουτζ δεν είναι καθόλου κακό (άλλα δεν είναι mi8). Για το mi9t που λεει ο φιλος απο πάνω, για μένα μονόδρομος είναι το pro (όταν βγει ευρώπη ή απο κίνα) me sd 855 (είναι και λίγο τουβλάκι). 1
dalain Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δεν θελω να παρω απο Κίνα...Οποτε το 9t το αποκλειω γιατι Ελλάδα ειναι ακριβό για αυτα που θελω να διαθεσω. Το mi 8 το γλυκοκοιταζω και το μονο που με κρατάει ειναι οτι το 9se ειναι πιο καινούριο....για ψυχολογικούς και μονο λόγους...
maneas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και γω το γλυκοκοιταζω ακομα να σε πω.. και ακουσα οτι με καθε update στρώνει και η μπαταρία. Όταν καταλήξεις κανε ενα update και απο δώ! (μόλις είδα οτι το δίνει 260+ το skyfon, το οποίο είναι κατάστημα με έδρα τη βουλγαρία, τα εισάγει επίσημα απο novastar (νομίζω) και καλύπτεσαι κανονικά απο 2 χρονια εγγύηση, απλα θα πρέπει να πάει βουλγαρία για επισκευή, αλλα καλύτερα μη σε πω, γλυτώνεις την info quest εδώ ελλάδα που είναι για σφαλιάρες) Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από maneas
dalain Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, maneas είπε Και γω το γλυκοκοιταζω ακομα να σε πω.. και ακουσα οτι με καθε update στρώνει και η μπαταρία. Όταν καταλήξεις κανε ενα update και απο δώ! Ωχ με μπερδεψες...Ποιο έχεις;Ποιο γλυκοκοιταζεις;
maneas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) χαχαχ mi8 έχω αλλα το mi9se μαρεσει παρα πολυ σε μεγεθος, εμφάνιση και το δαχτυλικο που έχει (απλα δεν έχει Optical Image Stabilization που έχει το 8 ) Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από maneas
Birdbox Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, maneas είπε Και γω το γλυκοκοιταζω ακομα να σε πω.. και ακουσα οτι με καθε update στρώνει και η μπαταρία. Όταν καταλήξεις κανε ενα update και απο δώ! (μόλις είδα οτι το δίνει 260+ το skyfon, το οποίο είναι κατάστημα με έδρα τη βουλγαρία, τα εισάγει επίσημα απο novastar (νομίζω) και καλύπτεσαι κανονικά απο 2 χρονια εγγύηση, απλα θα πρέπει να πάει βουλγαρία για επισκευή, αλλα καλύτερα μη σε πω, γλυτώνεις την info quest εδώ ελλάδα που είναι για σφαλιάρες) Η skyfon που λέει ότι το καλύπτει με 2 χρόνια εγγύηση στο σάιτ της;
maneas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 "Το Xiaomi Mi 9 SE Dual Sim 6GB RAM 128GB Blue EU τιμή διατίθεται σε χαμηλή τιμή με εγγύηση 2 ετών. Επωφεληθείτε τώρα της μεγάλης προσφοράς σε χαμηλή τιμή και αγοράστε από το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα για smartphones και αξεσουάρ - skyfon.gr!" κάτω κάτω πάνω απτo βίντεο
Amaretos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Και εγω ημουν μεταξυ 8 και 9 για την γυναικα μου, και μαλλον ημουν περισσοτερο προς το 8, αλλα τωρα εδω στο τοπικ "¨ανακαλυψα" και την υπαρξη του 9 SE που δεν το ηξερα και μπερδευτηκα ακομα περισσοτερο :(. Η γυναικα κλασικα, viber, sms , facebook, email και αυτη ειναι η χρηση της.. τωρα εχει το Redmi Pro που της ειχα παρει
maneas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 αν τη νιάζει και το μέγεθος πανε στο 9se, ετσι και αλλιώς για απλή χρηση το θέλει
Texas07 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Στις 18/7/2019 στις 9:56 ΜΜ, dalain είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 300 ευρω.Γυρω στα 250 ειναι καλα πιστευω. 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Απο Ελλαδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι δεν εχω καποια προτιμηση 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Ε καινουριο ειπαμε 5) Μέγεθος οθόνης; Νομιζω απο 5,5 ιντσες και πανω 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Δεν εχω εχω κατι ιδιαιτερο που να ζηταω.Βεβαια οτι περισσοτερο εχει τοσο καλυτερα! 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ειναι ενας λογος που θελω νεο κινητο.....Οποτε μεγαλυτερη βαρυτητα δινω στην καμερα 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Δεν εχω προβλημα να το φορτιζω καθε μερα.Αλλωστε στην δουλεια δεν ασχολουμε καθολου με το να σκαλιζω κινητο,μονο κλησεις 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Περα απο τηλεφωνα και χαλαρη πλοηγηση στο ιντερνετ με ενδιαφερει παρα πολυ το κομματι φωτογραφια.Οποτε θελω η βαρυτητα να πεσει εκει.Παιχνιδια πολυ σπανια εως καθολου.Τωρα ειμαι με ενα Huawei Mate 10 Lite.Δεν βιαζομαι να το παρω και λογικα η αγορα θα γινει Σεπτεμβρη....Αλλα το ψαξιμο πρεπει να ξεκινησει νωριτερα! Εχω βαλει στο ματι το Xiaomi Mi 9 SE .....Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο; Καταλαβαινω οτι σε αυτα τα χρηματα δεν μπορω να παρω κατι αριστο φωτογραφικα αλλα κατι καλο θα υπαρχει...Οποτε περιμενω τις προτασεις σας!Ευχαριστω! Sony Xperia xz1... Άριστο!
boubou38 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Texas07 είπε Sony Xperia xz1... Άριστο! Θα πάρει αναβαθμίσεις? Ειναι μεν ναυαρχιδα αλλα περασμένων ετών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα