Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια διαθετω συστημα ι7 7700κ ραμ corsair 3200 ddr4 16gb , gtx 1080 msi gaming x . το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι μετα απο αλλαγη παστας στην καρτα γραφικων την εβαλα επανω για να παιξει τα λεντακια αναβαν κανονικα αλλα η καρτα δεν εδινε σημα στην οθονη δεν ξερω τι γινεται τα εχω συνδεσει ολα κανονικα δεν εχω ξεχασει κατι και αυτο που παρατηρησα ηταν οτι μετα απο 10 λεπτα λειτουργειας η καρτα ηταν ακομα κρυα σαν να μην την ειχα βαλει επανω στο υπολογιστη πεζει να καηκε η να ειναι τπτ αλλο και να την γλυτωσω .. ας ριξει καποιος γνωστης τα φωτα του ευχαριστω ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, cg46 είπε

Καλησπερα παιδια διαθετω συστημα ι7 7700κ ραμ corsair 3200 ddr4 16gb , gtx 1080 msi gaming x . το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι μετα απο αλλαγη παστας στην καρτα γραφικων την εβαλα επανω για να παιξει τα λεντακια αναβαν κανονικα αλλα η καρτα δεν εδινε σημα στην οθονη δεν ξερω τι γινεται τα εχω συνδεσει ολα κανονικα δεν εχω ξεχασει κατι και αυτο που παρατηρησα ηταν οτι μετα απο 10 λεπτα λειτουργειας η καρτα ηταν ακομα κρυα σαν να μην την ειχα βαλει επανω στο υπολογιστη πεζει να καηκε η να ειναι τπτ αλλο και να την γλυτωσω .. ας ριξει καποιος γνωστης τα φωτα του ευχαριστω ... 

Δεν νομιζω να συμβαινει αλλα μηπως εχεις ξεχασει το εξαπινο ρευματος ? :P

ακυρο λες τα εχεις συνδεσει ολα δεν το ειδα , ας πει αλλος καμια ιδεα

Επεξ/σία από Kastor-nt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω συνδεσει φιλε μου εαν εχει καει γινεται να αναβουν τα ledakia ? και κατι αλλο συνηθως οταν ανοιγα το pc οι ανεμιστηρες απο την καρτα γυριζανε ενω τωρα καθολου δεν κουνιουνται 

Επεξ/σία από cg46
Δημοσ.

Πριν κουμπώσεις πάλι ανεμιστηρες ένωσες το καλώδιο των ανεμιστήρων? Φαντάζομαι έχουν κάποιο καλωδιάκι απο κάτω για να συνδέονται να παίρνουν ρεύμα.

Δημοσ.

Τι πάστα έβαλες και πόση; Αν είναι ηλεκτροαγώγιμη και έβαλες για να φας φέτα, παίζει να έχει χυθεί έξω από την επιφάνεια του πυρήνα, όπου όλα είναι γυμνά και να βραχυκυκλώσε/κάηκε κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...