dimitrak24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα, Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Μόλις χθες παρέλαβα την Sony KD-43XF7077 και σήμερα πήγα να συνδέσω τον νέο σκληρό δίσκο που πήρα (https://www.germanos.gr/product/silicon-power-eksoterikos-skliros-diskos-hdd-armor-a30-usb-3-0-2tb/20379034/). Δεν τον αναγνωρίζει όμως. Ο σκληρός δίσκος αναγνωρίζεται κανονικά απο τον υπολογιστή. Τον έκανα format σε fat αλλά το πρόβλημα παραμένει. Μήπως θα μπορούσε να μου πεί κάποιος, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
godfather0991 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δοκίμασε με έναν άλλο σκληρό που να παίρνει ρεύμα από πρίζα, μπας και παίζει τίποτα με την τροφοδοσία.
dimitrak24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Έβαλα πάνω έναν άλλον σκληρό και τον διαβάζει κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να μην διαβάζει την συγκεκριμένη εταιρία που είναι ο σκληρός?
godfather0991 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, dimitrak24 είπε Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Έβαλα πάνω έναν άλλον σκληρό και τον διαβάζει κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να μην διαβάζει την συγκεκριμένη εταιρία που είναι ο σκληρός? Έβαλες σκληρό που τροφοδοτείται μόνο από usb? Να μην διαβάζει την μάρκα δύσκολο μου ακούγεται, εμένα προσωπικά δεν μου χει συμβεί ποτε...
dimitrak24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Ναι σκληρό που τροφοδοτείται μόνο απο usb γιατί απο ρεύμα δεν έχω. Είπα μήπως μπορεί να συμβεί αυτό με την μάρκα
godfather0991 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, dimitrak24 είπε Ναι σκληρό που τροφοδοτείται μόνο απο usb γιατί απο ρεύμα δεν έχω. Είπα μήπως μπορεί να συμβεί αυτό με την μάρκα Δεν το ξέρω αυτό... μπορεί. Μπορείς να ρωτήσεις στο support της silicon power. Ο άλλος σκληρός που έβαλες είναι usb 3.0 ή 3.1?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα