aladdinReloaded Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 τι πραγματα ειναι αυτα παιρνεις ενα domain εκτος απο GR και το εχεις στημενο σε 10 Seconds. και παιρνεις GR και περιμενεις 5-7 μερες λεει να το ελεγξει η ΕΕΤΤ λεει Να δει αν ειναι ομορφο και δεν το θελουν αυτοι Λεει γιαυτο αυτο το κρατος σερνετε 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Περίεργο, εμένα την ίδια ημέρα έπαιζε, δεν περίμενα καμιά έγκριση, μπήκα στην διαχείριση dns έδωσα ip και όλα λειτούργησαν μια χαρά μέχρι και email έστησα την ίδια ημέρα.
aladdinReloaded Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Τελικα μαθαμε τι λεει; Το Όνομα Χώρου πρέπει να εγκριθεί από την ΕΕΤΤ. Η έγκριση ολοκληρώνεται σε 5-7 ημέρες, ενώ μπορείτε ήδη να εισάγετε nameservers. Λέει 1 ώρα πριν, toixo toixo είπε Περίεργο, εμένα την ίδια ημέρα έπαιζε, δεν περίμενα καμιά έγκριση, μπήκα στην διαχείριση dns έδωσα ip και όλα λειτούργησαν μια χαρά μέχρι και email έστησα την ίδια ημέρα. Οπως βλεπεις απο την λήξη το πηρα πριν 6 μερες και ακομα περιμενω Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από aladdinReloaded 1
infin1tyGR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις από τώρα όμως; Θυμάμαι ότι κι εγώ περίμενα έγκριση, αλλά μπορούσα να το χρησιμοποιήσω πριν εγκριθεί.
aladdinReloaded Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις από τώρα όμως; Θυμάμαι ότι κι εγώ περίμενα έγκριση, αλλά μπορούσα να το χρησιμοποιήσω πριν εγκριθεί. Αυτο να σου πω την αληθεια δεν το ειδα γιατι το εχω στα hosts μου. θα δηλώσω DNS και θα δω αν παζει πρωτη φορα πηρα απο Papaki γιαυτο ρώτησα.
CyberCr33p Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μπορείς να το δουλέψεις κανονικά μετά την καταχώρηση του. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να το εγκρίνει η ΕΕΤΤ.
aladdinReloaded Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, CyberCr33p είπε Μπορείς να το δουλέψεις κανονικά μετά την καταχώρηση του. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να το εγκρίνει η ΕΕΤΤ. thanks ολα καλα σημερα μπηκα και γραφει Η κατάσταση του Ονόματος Χώρου είναι κανονική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα