Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/7/2019 στις 5:39 ΜΜ, G.bar είπε

Να μη δώσεις το 50αρικάκι και να σταματήσεις να δίνεις 50αρικάκια  γιατι βοηθάς να συντηρειται το πιο εμμετικό καθεστώς. Να περιμένεις τη σειρά σου.

Και προφανώς κλέβει την σειρά κάποιου άλλου συμπολίτη του . 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Και προφανώς κλέβει την σειρά κάποιου άλλου συμπολίτη του . 

Ποια σειρά ωρέ λεβέντες.Στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Μουρχετε να γελάσω.

Βεβαίως είμαι κατά του λαδώματος αλλά αν είναι για θέμα υγείας προκειμένου να πεθάνω θα το κάνω γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα.Μη μου πείτε ότι εσείς δεν θα το κάνετε;;;;;;

Για δίπλωμα όχι θα περιμένω τη σειρά μου.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις στην ουσία λαδώνεις για να μην χάσεις την θέση σου από αλλους.... αρα στην πραγματικοτητα εξυπηρετήσε όπως θα έπρεπε, αρα λαδώνεις για τα αυτονόητα και δυστυχώς αυτό συντηρηται πολλα χρόνια, αν και πιστεύω ότι βελτιώνεται λίγο η κατάσταση....

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Βεβαίως είμαι κατά του λαδώματος αλλά αν είναι για θέμα υγείας προκειμένου να πεθάνω θα το κάνω γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα.Μη μου πείτε ότι εσείς δεν θα το κάνετε;;;;;;

Έτυχε να δωσω θςωρητικά + πρακτικά στο Χολαργο.

Με το που βγήκα με το δάσκαλο ( φυσικά τους γνώριζε - χρόνια στο χώρο) , είχαν το θράσσος να μου πουν να δώσω  50€  για πιό "γρήγορα"

Φυσικά δέν έδωσα και πήρα το δίπλωμα σε 2.5 μήνες.

Δυστυχώς όμως έτσι έχουν μάθει και μικρό ποσοστό δέν ζητάει το φακελάκι.

Πιο πολύ παρατηρείται στο κρατικό τομέα.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον @Lakou . Στην περίπτωση μου, η έκδοση του διπλώματος θα μου εξασφαλίσει μια σύμβαση μηνών σε εταιρία και κατ'επέκταση εισόδημα με το οποίο θα πληρώνετε το μισό δάνειο του σπιτιού. Τώρα τα περι ηθικής και τα λοιπά στην κατάσταση που βρίσκομαι τα γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Για να τελειώνουμε με τους σύγχρονους γκάντιδες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να φανταστώ όλοι όσοι γράψατε για το «εμετικό καθεστώς» και «να περιμένεις την σειρά σου» είστε αυτοί που λαδωσατε για να περάσετε 

Δημοσ.
Στις 23/7/2019 στις 11:45 ΠΜ, meletis_m είπε

Έτυχε να δωσω θςωρητικά + πρακτικά στο Χολαργο.

Με το που βγήκα με το δάσκαλο ( φυσικά τους γνώριζε - χρόνια στο χώρο) , είχαν το θράσσος να μου πουν να δώσω  50€  για πιό "γρήγορα"

Φυσικά δέν έδωσα και πήρα το δίπλωμα σε 2.5 μήνες.

Δυστυχώς όμως έτσι έχουν μάθει και μικρό ποσοστό δέν ζητάει το φακελάκι.

Πιο πολύ παρατηρείται στο κρατικό τομέα.

καταγγελια επρεπε να κανεις ,με αστυνομικο και τα σχετικα.

Στις 19/7/2019 στις 12:22 ΜΜ, meletis_m είπε

Εμένα το 2015 έδωσα τα πρακτικά τέλος Οκτωβρίου, και το παρέλαβα 15 Ιανουαρίου.

Σαφώς να μην διανοηθεί να πάρεις το αμάξι.

Σε περίπτωση ατυχήματος δεν σε καλύπτει η ασφαλιστικη

Για ποιο λογο δεν σε καλυπτει?Αν θυμαμαι καλα ημερομηνια αποκτησης διπλωματος ειναι η τελευταια επιτυχης εξετασης και οχι ημερομηνια  παραλαβης.Το μονο πταισμα του θα ειναι οτι δεν το εχει μαζι του.Αν θυμαται καποιος να βοηθησει.

Στις 23/7/2019 στις 7:04 ΠΜ, papoys1 είπε

Και επειδη βρισκομαστε στην Ελλαδα ?Προφανως και σας αρεσει αυτο το συστημα.

Ακομα και την υγεια(που δεν μπορω να κατακρινω την αποψη σας) εχετε-εχουμε αδικο.

Στις 24/7/2019 στις 2:10 ΠΜ, Th3Unforgiven είπε

Συμφωνώ με τον @Lakou . Στην περίπτωση μου, η έκδοση του διπλώματος θα μου εξασφαλίσει μια σύμβαση μηνών σε εταιρία και κατ'επέκταση εισόδημα με το οποίο θα πληρώνετε το μισό δάνειο του σπιτιού. Τώρα τα περι ηθικής και τα λοιπά στην κατάσταση που βρίσκομαι τα γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Για να τελειώνουμε με τους σύγχρονους γκάντιδες.

και γιατι δεν ξεκινησατε διαδικασιες νωριτερα εφοσον γνωριζατε το καθυστερημενο συστημα?

27 λεπτά πριν, chhriz είπε

Να φανταστώ όλοι όσοι γράψατε για το «εμετικό καθεστώς» και «να περιμένεις την σειρά σου» είστε αυτοί που λαδωσατε για να περάσετε 

Ισχυει .Παντα κοιταζουμε την καμπουρα των αλλων.Πρεπει ομως να γινει και κατι να αλλαξει αυτο το καθεστως,δεν νομιζεις.Καποτε ολοι εμεις που πληρωσαμε το καναμε με την αφελεια  μας.Τωρα που ολοι γνωριζουμε και ολοι κατακρινουμε γιατι να το κανουμε?Στο ονομα των ηλιθιων προγονων μας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...