Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες.

Πρόσφατα (καμία βδομάδα) πέρασα τα πρακτικά για το δίπλωμα. Ρώτησα τον δάσκαλό μου και μου είπε οτι θα βγεί σε 1-3 μήνες και δεδομένου οτι μεσολαβεί Αύγουστος σκέφτομαι τα χειρότερα.

Μπορώ να απευθυνθώ κάπου για να ρωτήσω αν τρέχει η διαδικασία ή να δώσω κανα 50ρικάκι να μου ρθει πιο σύντομα;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Th3Unforgiven είπε

Πρόσφατα (καμία βδομάδα) πέρασα τα πρακτικά για το δίπλωμα. Ρώτησα τον δάσκαλό μου και μου είπε οτι θα βγεί σε 1-3 μήνες και δεδομένου οτι μεσολαβεί Αύγουστος σκέφτομαι τα χειρότερα.

Μπορώ να απευθυνθώ κάπου για να ρωτήσω αν τρέχει η διαδικασία ή να δώσω κανα 50ρικάκι να μου ρθει πιο σύντομα;

Να μη δώσεις το 50αρικάκι και να σταματήσεις να δίνεις 50αρικάκια  γιατι βοηθάς να συντηρειται το πιο εμμετικό καθεστώς. Να περιμένεις τη σειρά σου.

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαδικασια τρεχει. Και τα διπλωματα παρα πολλα λογω της απεργιας.Οποτε αραξε και θα ερθει.

Να μην πανε διακοπες δηλαδη οι δημοσιοι. ? Τοση κουραση τοσους μηνες

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Th3Unforgiven είπε

Να υποθέσω οτι αδιαφορήσατε πλήρως για το πρώτο σκέλος της ερώτησης ή απλά δεν γνωρίζετε;

..... παρόλα αυτά, η λογική τις ερώτησης σου (να κάνεις παράτυπα την δουλειά σου) παραμένει. Να περιμένεις την σειρά σου κ απο μένα!

Δημοσ.

Εφόσον δεν σας βλέπω και πολύ πρόθυμους ενδεικτικά αναφέρω πως χρειάστηκε να δώσω για δίπλωμα παραπάνω από μία φορά διότι δεν καταδέχτηκα να λαδώσω, ακριβώς για τον λόγο που αναφέρατε. Όσον αφορά τα υπόλοιπα επίσης αναφέρω πως η σειρά μου κατά την όλη διαδικασία από τα σήματα εώς και τα πρακτικά έχει καταπατηθεί επανειλημμένως και με πολυάριθμους τρόπους τους οποίους τολμώ να χαρακτηρίσω ΠΡΟΣΤΥΧΟΥΣ.

Σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει που μπορώ να απευθυνθώ για να ρωτήσω κάποιες στοχευμένες πληροφορίες ας με ενημερώσει, διαφορετικά δεν χρειάζεται άσκοπη κριτική.

Είναι θλιβερό να πρέπει εγώ που είμαι 19 να μπω στη διαδικασία να εξηγήσω πως λειτουργεί το δημόσιο. Καλή σας μέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Th3Unforgiven είπε

Εφόσον δεν σας βλέπω και πολύ πρόθυμους ενδεικτικά αναφέρω πως χρειάστηκε να δώσω για δίπλωμα παραπάνω από μία φορά διότι δεν καταδέχτηκα να λαδώσω, ακριβώς για τον λόγο που αναφέρατε. Όσον αφορά τα υπόλοιπα επίσης αναφέρω πως η σειρά μου κατά την όλη διαδικασία από τα σήματα εώς και τα πρακτικά έχει καταπατηθεί επανειλημμένως και με πολυάριθμους τρόπους τους οποίους τολμώ να χαρακτηρίσω ΠΡΟΣΤΥΧΟΥΣ.

Σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει που μπορώ να απευθυνθώ για να ρωτήσω κάποιες στοχευμένες πληροφορίες ας με ενημερώσει, διαφορετικά δεν χρειάζεται άσκοπη κριτική.

Είναι θλιβερό να πρέπει εγώ που είμαι 19 να μπω στη διαδικασία να εξηγήσω πως λειτουργεί το δημόσιο. Καλή σας μέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ξερεις τι ειναι πιο θλιβερο απο αυτα που εγραψες; το γεγονος οτι μια χαρα συντηρεις την λειτουργια του δημοσιου, και μαλιστα ως 19χρονος που υποτιθεται θα επρεπε να θες να το αλλαξεις (ειδικα αφου "η διαδικασια εχει καταπατηθει" με πολυαριθμους προστυχους τροπους).

απ΄τη στιγμη που προτιθεσαι να δωσεις 50αρακια για να σου'ρθει πιο συντομα (φαντασου να καταδεχοσουν να λαδωσεις δηλαδη), και συνεπως εισαι και εσυ προστυχος φαινεται, δεν βλεπω λογο να διαμαρτυρεσαι ουτε να μιλας για το τι ειναι θλιβερο και τι οχι. καλα κρασια!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Στο υπουργείο συγκοινωνιών της περιοχής σου;

Υπάρχει και το http://www.yme.gov.gr/metafores/adeies-odigisis/emfanisi-tis-proodou-ektyposis-adeias-odigisis αλλά δεν βγάζει κάτι.

Τι ακριβως βλέπεις εκει αφου δεν παρέχει κάποιο πεδιο να συμπληρώσεις

Εχουν φταίξει εκει μια σελιδα ετσι για να γινετε ντόρος χαχαααα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Th3Unforgiven είπε

ή να δώσω κανα 50ρικάκι να μου ρθει πιο σύντομα;

Δώσε σε εμένα 50 ευρώ μέσω PayPal και σε 5 ημέρες θα το έχεις σπίτι σου…

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Δώσε σε εμένα 50 ευρώ μέσω PayPal και σε 5 ημέρες θα το έχεις σπίτι σου…

Amateur....με την επιλογή για αποστολή σε φίλο/συγγενή, ώστε να μην έχει και κρατήσεις 😆

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Amateur....με την επιλογή για αποστολή σε φίλο/συγγενή, ώστε να μην έχει και κρατήσεις 😆

Τα πάντα όλα…

Μόνο με 50 ευρώπουλα ότι θέλει ο φίλος…

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Τα πάντα όλα…

Μόνο με 50 ευρώπουλα ότι θέλει ο φίλος…

Αυτο επιβεβαιώνεται και από το όνομά σου άλλωστε😄

Δημοσ.

Πάντως όσο αφορα στο πρωτο σκέλος της ερώτησης, πανω στο δίπλωμα ως ημερομηνία έκδοσης διπλωματος αναφέρεται η ημερομηνία που πέτυχες στις εξετάσεις. Οπότε θεωρητικά είναι σαν να έχεις δίπλωμα απλά δεν έχεις τη κάρτα. Αν το χρειάζεσαι για σοβαρό λόγο πχ δικαστήριο, μπορούν να σου δωσουν βεβαιωση απο το υπουργείο μεχρι να το παραλάβεις. Η βεβαίωση φυσικά δεν σου επιτρέπει να οδηγείς απλά αποδεικνυει οτι έχεις δίπλωμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Th3Unforgiven είπε

Εμένα το 2015 έδωσα τα πρακτικά τέλος Οκτωβρίου, και το παρέλαβα 15 Ιανουαρίου.

Σαφώς να μην διανοηθεί να πάρεις το αμάξι.

Σε περίπτωση ατυχήματος δεν σε καλύπτει η ασφαλιστικη

Επεξ/σία από meletis_m

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...