Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε

ctrl+s κανει αποθηκευση την ιστιοσελίδα στο πισι σου.

Εγω θέλω ενα εργαλειο που να "παιρνει " το template που θα του δώσω και να μου φτιαχνει το Δεντρο με ολα τα Files.
με το Save as δεν γινετε αυτο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aladdinReloaded είπε

καλησπερα
Ψάχνω να βρω ενα εργαλειο που να κανει clone ενα webpage online.
εχει βρει κανένας τιποτα μεχρι τώρα?

Και γιατί δεν αγοράζεις το template και να το παραμετροποιήσεις;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kormos είπε

Και γιατί δεν αγοράζεις το template και να το παραμετροποιήσεις;

Γιατι εχω φτιαξει εγω ενα εργαλειο που κανει αυτη την δουλεια Online χωρις να κατεβαζεις προγραμματα και Plugins και ψαχνω να δω αν υπάρχει κατι παρόμοιο γιατι οσο και να εχω ψαξει δεν εχω βρει.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι να έχω βρει κάτι, αλλά τι σε νοιάζει;

Αν το έχεις κάνει ήδη, ανέβασέ το να το δοκιμάσουμε και μετά βλέπεις τις ανάγκες των χρηστών σου και προχωράς βάσει αυτών, μην προσπαθείς να αντιγράψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sarig είπε

Δεν θυμάμαι να έχω βρει κάτι, αλλά τι σε νοιάζει;

Αν το έχεις κάνει ήδη, ανέβασέ το να το δοκιμάσουμε και μετά βλέπεις τις ανάγκες των χρηστών σου και προχωράς βάσει αυτών, μην προσπαθείς να αντιγράψεις.

Νομιζα το ειχα δώσει εδω εισαι http://simpleparser.com ενας χρηστης απο εδω μεσα μου ειπε υπάρχουν 100δες.
σε 5-10 δευτερολεπτα αναλογα απο τις σελιδες και τα αρχεια που εχει το Url σου δινει το ZIP.Το Chrome βεβεα βγαζει οτι ειναι Dangerous File. Μπορεις βεβαια να το σκαναρεις απο το virustotal και αν δεις οτι ολα τα Antivirus το βγαζουν καθαρο.Και πως να μην ειναι αφου μεσα εχει μονο JS,Images,CSS,FOnts και HTML
Εχεις πχ 10 σελιδες απο ενα Domain. τις δίνεις μια μια και στου κατεβαζει τα 10 Zip. Φυσικα εχουν κοινα αρχεια μεσα τα κανεις ολα Unzip σε εναν Folder με ovewrite οτι ειναι ιδιο και εχεις Offline το website.
Πολλα Templates εχουν fonts απο gstatic.com, googleapis.com και γενικα αυτα δεν στα κατεβαζει δεν υπαρχει λογος.Καθώς και πολλα domain με διαφημισεις που δεν χρειαζονται.
Πιστευω αυριο με τον πρωινο καφε να βαλω μια λειτουργια να μην χρειαζετε να δινεις ολα τα Url Manual αλλα να στα εντοπιζει ( οσα ειναι απο το ιδιο domain ) και να στα κατεβαζει ολα μαζι.

Τσεκαρε το και πες μου.

Επεξ/σία από aladdinReloaded
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάνε save as webpage complete. Το παίρνεις πακέτο με όλα τα αρχεία που έχει μέσα (JavaScript, css, φωτογραφίες, html, τα πάντα).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elorant είπε

Κάνε save as webpage complete. Το παίρνεις πακέτο με όλα τα αρχεία που έχει μέσα (JavaScript, css, φωτογραφίες, html, τα πάντα).

Δεν ισχυει αυτο.
με το Save As παιρνεις τα αρχεια αλλα ολα σε εναν φακελο και ετσι δεν ειναι κλονος.
και ουτε παιρνει ολα τα αρχεια. για παραδειγμα αν σωσεις την σελιδα που μιλαμε το αρχειο insomnia.png.13c9a947a8a816a25fdbb81800aad66a.png δεν θα το παρει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άρα δεν θες scrapper, θες spider ώστα να σου σώζει και την δομή. Υπάρχουν διάφορα εμπορικά utilities. Π.χ. OfflineExplorer.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elorant είπε

Άρα δεν θες scrapper, θες spider ώστα να σου σώζει και την δομή. Υπάρχουν διάφορα εμπορικά utilities. Π.χ. OfflineExplorer.

Σωστά Spider με τις ορολογίες δεν τα παω και πολυ καλα.
Η Ουσια ειναι αν υπάρχει  WebΕφαρμογη free που να σου φτιαχνει την δομη δινοντας ενα Url.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...