kspilio1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρακαλώ πολύ θα ήθελα τη βοήθεια όσων ασχολούνται πολύ με την αγορά των smartphone κινητών. Θα ήθελα να προχωρήσω στην αγορά νέου κινητού και προσανατολίζομαι για το Motorola Moto G7 Plus. Είμαι κάτοχος του lenovo vibe, το έχω ήδη περίπου 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Δεν θα ήθελα να ξεφύγω σε τιμή. Το Motorola κοστίζει 264 ευρώ. Θα ήθελα τη γνώμη σας και προτάσεις για αντίστοιχα κινητά άλλων εταιριών που θεωρείτε πιο αξιόπιστα! Ευχαριστώ! Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από kspilio1
chios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Redmi note 7 πολύ ανώτερο από το moto. Δες και honor play, Pocophone F1, galaxy m20, mi8 lite. 1 1
kspilio1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Νομίζω ότι κλίνω προς το Pocophone F1.
ad276 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Αξιοπιστο κινητο δεν υπαρχει.....ειτε προκειται για κινητο των 100 ευρω ειτε των 400 ευρω.....Σε αυτα τα λεφτα μποριες να δεις το LG G6,το honor 10,το huawei p30 lite.....Και το motorolla μπορει να σου βγει καλυτερο απο αλλα,οταν μαλιστα εχεις ηδη εμπειρια απο lenovo αφου προκειται για την ιδια εταιρια. Προσοχη ομως στην επιλογη xiaomi εαν δεν εχεις εμπειρια στο miui, ειναι ιδιοτροπο λειτουργικο και στην εγγυηση των σκρουτζαδικων οπου δινουν ενα χρονο εγγυηση καταστηματος και οχι επισημη δυο ετων οπως δινουν οι μεγαλες αλυσιδες...... 1
chios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 51 λεπτά πριν, kspilio1 είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Νομίζω ότι κλίνω προς το Pocophone F1. Τούμπανο επιλογή θα το ευχαριστήσει σίγουρα. Ο snapdragon 845 σπέρνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα