ForeignOffice Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Απλα γελαω με τα " ας ξεσκίσουν τον πελάτη " ... Φορ δε ρεκορντ η ΕΕΤΤ με δικαίωσε, οι υπόλοιποι πληρώνεται αέρα για χρυσάφι... Στις 19/7/2019 στις 5:29 ΜΜ, malakudi είπε Εφ' όσον η τηλεφωνική επικοινωνία έχει ισχύ συμβολαίου (όπως συχνά αναφέρουν οι εταιρείες αυτές όταν κάνουν τηλεφωνικές ανανεώσεις), το συμβόλαιο ισχύει και για τις δύο πλευρές. Λάθος ξελάθος, ισχύει. Φυσικά η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους όπως συχνά κάνει και ο πελάτης έχει το δικαίωμα να καταργήσει ατελώς τη σύμβασή του. Συνεπώς, αν δε του δώσουν τα συμφωνηθέντα, έχει κάθε δικαίωμα να φύγει άμεσα ατελώς και όχι το Δεκέμβριο. Οπότε ας χρησιμοποιήσει αυτό το "όπλο" για να πάρει την καλύτερη τιμή ή αν δε του την δώσει η εταιρεία θα πρέπει να πάει σε άλλο πάροχο. Επίσης κάθε φορά που κάνεις "αίτημα παραπονου" η ισχυη του συμβολαίου παιρνει παράταση μέχρι νεοτέρας ( με ενημέρωσε σχετικά υπάλληλος ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rouso21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα... Πριν 2 χρόνια ήρθε στο σπίτι μου η wind για να μου προσφέρει ένα πακέτο που είχε διαθέσιμο.. Έχοντας τελειώσει το συμβόλαιο της nova απαντάω στην wind κάνοντας συμβόλαιο μαζί της.. Μετά από 2 μέρες περίπου με παίρνει τηλέφωνο άνθρωπος της nova για να μου κάνει προσφορά ώστε να μείνω στην nova.. Του επαναλμβανα ότι μου έλεγε για να είμαι σίγουρος και τελικά δέχομαι αυτό που με πρόσφερε .. Λίγες μέρες αργότερα παρατείνω ότι β υπηρεσία της nova που ενεργοποιήθηκε δεν ήταν αυτή που με είχε προσφέρει αλλά άλλη κατώτερη... Πήρα τηλέφωνο να κάνω παράπονα και με λέγαν ότι δεν σας είπε αυτό δεν σας το πρόσφερε και τέτοια... Μου διακόπτουν μόνοι τους το πακετο και μου ζητάνε να πληρώσω το penalty διακοπές.. Μετά από 2 μέρες και αφού έχω μαλώσει με όλους με παίρνει τηλέφωνο η υπεύθυνη επικοινωνίας της nova και μου λέει ότι το ελενξαμε και έγινε λάθος και συγνώμη και δεν χρειάζεται να πληρώσετε τπτ και ελπίζω να τα ξαναπούμε σε 2 χρόνια.. Και ερχόμαστε στο σήμερα που με παίρνει τηλ από δικηγορικό γραφείο και μου λένε ότι έχετε οφειλή και θα πάμε δικαστικά και τέτοια χαζά... Εποικωνησα άμεσα με την nova και μου ειπαν ότι τότε επειδή πρόλαβε η wind ν πάρει την φορητοτητα της γραμμής από μας το νέο συμβόλαιο διακόπηκε αυτόματα μόνο του χωρίς την έγκριση μου και μου ζητάνε 256 ε... Πείτε μου ρε παιδιά την γνώμη σας... 10 λεπτά πριν, Rouso21 είπε Καλησπέρα... Πριν 2 χρόνια ήρθε στο σπίτι μου η wind για να μου προσφέρει ένα πακέτο που είχε διαθέσιμο.. Έχοντας τελειώσει το συμβόλαιο της nova απαντάω στην wind κάνοντας συμβόλαιο μαζί της.. Μετά από 2 μέρες περίπου με παίρνει τηλέφωνο άνθρωπος της nova για να μου κάνει προσφορά ώστε να μείνω στην nova.. Του επαναλμβανα ότι μου έλεγε για να είμαι σίγουρος και τελικά δέχομαι αυτό που με πρόσφερε .. Λίγες μέρες αργότερα παρατείνω ότι β υπηρεσία της nova που ενεργοποιήθηκε δεν ήταν αυτή που με είχε προσφέρει αλλά άλλη κατώτερη... Πήρα τηλέφωνο να κάνω παράπονα και με λέγαν ότι δεν σας είπε αυτό δεν σας το πρόσφερε και τέτοια... Μου διακόπτουν μόνοι τους το πακετο και μου ζητάνε να πληρώσω το penalty διακοπές.. Μετά από 2 μέρες και αφού έχω μαλώσει με όλους με παίρνει τηλέφωνο η υπεύθυνη επικοινωνίας της nova και μου λέει ότι το ελενξαμε και έγινε λάθος και συγνώμη και δεν χρειάζεται να πληρώσετε τπτ και ελπίζω να τα ξαναπούμε σε 2 χρόνια.. Και ερχόμαστε στο σήμερα που με παίρνει τηλ από δικηγορικό γραφείο και μου λένε ότι έχετε οφειλή και θα πάμε δικαστικά και τέτοια χαζά... Εποικωνησα άμεσα με την nova και μου ειπαν ότι τότε επειδή πρόλαβε η wind ν πάρει την φορητοτητα της γραμμής από μας το νέο συμβόλαιο διακόπηκε αυτόματα μόνο του χωρίς την έγκριση μου και μου ζητάνε 256 ε... Πείτε μου ρε παιδιά την γνώμη σας... Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πριν λίγο με είπαν από την nova ότι θα ελενξουν από το λογιστήριο το θέμα και θα υπάρξει τυχόν πίστωση αν έχει γίνει λάθος... Πριν λίγο μου έστειλα ότι το το έτοιμα μου για πίστωση αυτού του ποσού έχει επεξεργαστεί και ότι η πίστωση θα εμφανιστεί στον επόμενο λογαριασμό.. Για πείτε ρε παιδιά τι καταλαβαίνετε ??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Rouso21 είπε Καλησπέρα... Πριν 2 χρόνια ήρθε στο σπίτι μου η wind για να μου προσφέρει ένα πακέτο που είχε διαθέσιμο.. Έχοντας τελειώσει το συμβόλαιο της nova απαντάω στην wind κάνοντας συμβόλαιο μαζί της.. Μετά από 2 μέρες περίπου με παίρνει τηλέφωνο άνθρωπος της nova για να μου κάνει προσφορά ώστε να μείνω στην nova.. Του επαναλμβανα ότι μου έλεγε για να είμαι σίγουρος και τελικά δέχομαι αυτό που με πρόσφερε .. Λίγες μέρες αργότερα παρατείνω ότι β υπηρεσία της nova που ενεργοποιήθηκε δεν ήταν αυτή που με είχε προσφέρει αλλά άλλη κατώτερη... Πήρα τηλέφωνο να κάνω παράπονα και με λέγαν ότι δεν σας είπε αυτό δεν σας το πρόσφερε και τέτοια... Μου διακόπτουν μόνοι τους το πακετο και μου ζητάνε να πληρώσω το penalty διακοπές.. Μετά από 2 μέρες και αφού έχω μαλώσει με όλους με παίρνει τηλέφωνο η υπεύθυνη επικοινωνίας της nova και μου λέει ότι το ελενξαμε και έγινε λάθος και συγνώμη και δεν χρειάζεται να πληρώσετε τπτ και ελπίζω να τα ξαναπούμε σε 2 χρόνια.. Και ερχόμαστε στο σήμερα που με παίρνει τηλ από δικηγορικό γραφείο και μου λένε ότι έχετε οφειλή και θα πάμε δικαστικά και τέτοια χαζά... Εποικωνησα άμεσα με την nova και μου ειπαν ότι τότε επειδή πρόλαβε η wind ν πάρει την φορητοτητα της γραμμής από μας το νέο συμβόλαιο διακόπηκε αυτόματα μόνο του χωρίς την έγκριση μου και μου ζητάνε 256 ε... Πείτε μου ρε παιδιά την γνώμη σας... Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πριν λίγο με είπαν από την nova ότι θα ελενξουν από το λογιστήριο το θέμα και θα υπάρξει τυχόν πίστωση αν έχει γίνει λάθος... Πριν λίγο μου έστειλα ότι το το έτοιμα μου για πίστωση αυτού του ποσού έχει επεξεργαστεί και ότι η πίστωση θα εμφανιστεί στον επόμενο λογαριασμό.. Για πείτε ρε παιδιά τι καταλαβαίνετε ??? Αναγκαστικά, θα περιμένεις... Τι άλλο να κάνεις ? ΥΓ. Στην έσχατη περίπτωση, θα τα πείτε στα δικαστήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα