Προς το περιεχόμενο

[TABLET] LENOVO Tab 4 8 Plus Wi-Fi@ Germanos 129€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/7/2019 στις 12:22 ΠΜ, Kapoios allos είπε

Πήρα 2 και εγω για να βγει το 20% επιστροφή αλλά χρειάζομαι μονο το 1. Αρα οποιος θελει το άλλο στα 103€ που βγαίνει από την επιστροφή, ας μου στειλει pm. Σφραγισμενο προφανως.

Edit: κρατημένο

Ποια πολη-περιοχη;

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 24/7/2019 στις 12:22 ΠΜ, Kapoios allos είπε

Πήρα 2 και εγω για να βγει το 20% επιστροφή αλλά χρειάζομαι μονο το 1. Αρα οποιος θελει το άλλο στα 103€ που βγαίνει από την επιστροφή, ας μου στειλει pm. Σφραγισμενο προφανως.

Edit: κρατημένο

Ευχαριστώ και από εδώ για το tablet. Καλή συνέχεια. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, foler79 είπε

Ποια πολη-περιοχη;

Δόθηκε. Επειδή μου έστειλαν αρκετοί pm, οποιος έχει eurobank και το σκεφτεται, ας το δηλώσει εδώ γιατί σίγουρα θα βρεθει και αλλος να συνδυάσετε την αγορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, IoannisSM είπε

Τι καλυτερο μπορεις να παρεις με 129?

Μία χαρά τρέχει ο snapdragon 625 χωρίς κολλήματα και σε αυτήν τιν τιμή και με 3 γιγα ραμ δεν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο στην Ελληνική αγορά! 

Επεξ/σία από manthos_27
Δημοσ.
Στις 18/7/2019 στις 10:48 ΜΜ, savageGR είπε

Ωραία εγω το θέλω υπάρχει κανείς απο Αθήνα να πάρουμε δυο ταμπλετ και του δίνω στο χέρι την επιστροφή!!! 😃

Μέσα

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα εάν κάποιος έχει eurobankκαι το ψωνίσει θα ήθελα και εγώ ένα για την κόρη.κατοσταρου στο χέρι .σε πέντε μέρες γυρίζω Αθήνα . ευχαριστώ.στειλτε ένα μνμ εάν υπάρχει κάποιος που μπορεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάποιος διαθέσιμος που δεν χρειάζεται το τάμπλετ που αγόρασε από τον Γερμανό; Δυστυχώς δεν πρόλαβα την προσφορά . :( Στειλτε μου προσωπικο μηνυμα θα το δω αμεσως.

Επεξ/σία από βασίλης26
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...