pdiomidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να το ποστάρω στην ενότητα pc games η εδώ αλλά έχω το εξής πρόβλημα. καινουριο build με windows 10 κάρτα γραφικών 5700 Radeon αφού εγκατέστησα τα πάντα και κατέβασα μερικά παιχνίδια έχω το εξής θέμα. Μεσω steam όταν κάνω launch gta v βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Το counter strike επίσης δεν ανοίγει ποτέ. Overwatch και pub g ανοίγουν κανονικά. Γνωρίζει κανείς κάτι; Ευχαριστω πολύ
pdiomidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, zx1234r είπε Έβαλες drivers για την κάρτα γραφικών? Εννοείται, Radeon 5700 από site της και στο device manager την δείχνει κανονικά και λέει ότι έχω τα τελευταία drivers!
micos000 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Το μήνυμα στο λέει. Θέλεις directx9 το οποίο ΔΕΝ περιλαμβάνεται στα wndows και το ότι έχεις dx10/11/12 δε σημαίνει ότι έχεις ΚΑΙ dx9! Κατέβασε το παρακάτω και τρέξτο και τα προβλήματα σου θα λυθνούν ως δια μαγείας. https://download.microsoft.com/download/8/4/A/84A35BF1-DAFE-4AE8-82AF-AD2AE20B6B14/directx_Jun2010_redist.exe
pdiomidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Απεγκατεστησα τους drivers της καρτας και τωρα το gta ανοιγει αλλα σε μικρο παραθυρο. Το cs δεν ανοιγει καθολου. Προφανως κατι παιζει με τους drivers της καρτας. Τους εβαλα παλι, τρωω το ιδιο error. Και που κανω extract τα αρχεια του direct x ομως; Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από pdiomidis
jim_p Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Κανιες ενα φακελο, οπου θες, τον λες οπως θες, κα αποσυμπιεζεις τον installer του dx9 μεσα εκει. Μετα τρεχεις το dxsetup.exe που υπαρχει μεσα σε αυτο το φακελο για να κανει εγκατασταση. Οταν τελειωσει, σβηνεις οτι εκανες. Επισης, κακως εβγαλες τους driver της gpu, δεν ηταν αναγκη και δεν ηταν εκει το προβλημα. Ξαναβαλτους.
pdiomidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, jim_p είπε Κανιες ενα φακελο, οπου θες, τον λες οπως θες, κα αποσυμπιεζεις τον installer του dx9 μεσα εκει. Μετα τρεχεις το dxsetup.exe που υπαρχει μεσα σε αυτο το φακελο για να κανει εγκατασταση. Οταν τελειωσει, σβηνεις οτι εκανες. Επισης, κακως εβγαλες τους driver της gpu, δεν ηταν αναγκη και δεν ηταν εκει το προβλημα. Ξαναβαλτους. Το πρόβλημα ήταν οι drivers της gpu από την Radeon τελικά. Έχουν βγάλει καινούργιους drivers με fix για αυτό το θέμα επίσης.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, pdiomidis είπε Το πρόβλημα ήταν οι drivers της gpu από την Radeon τελικά. Έχουν βγάλει καινούργιους drivers με fix για αυτό το θέμα επίσης. Απο τη σελίδα της amd θα κατεβάσεις τον τελευταίο που δίνει όχι απο την σελίδα του κατασκευαστή της κάρτας γραφικών. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απο εκεί να ειναι παλιοί / μη ενημερωμένοι οδηγοί.
pdiomidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 27 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Απο τη σελίδα της amd θα κατεβάσεις τον τελευταίο που δίνει όχι απο την σελίδα του κατασκευαστή της κάρτας γραφικών. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απο εκεί να ειναι παλιοί / μη ενημερωμένοι οδηγοί. Από την σελίδα της amd ήταν και οι προηγούμενοι. Ξανά κατέβασα καινούργιους και είναι οκ!
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, pdiomidis είπε Από την σελίδα της amd ήταν και οι προηγούμενοι. Ξανά κατέβασα καινούργιους και είναι οκ! με τέτοια κάρτα πάντως μην περιμένεις και σοβαρες επιδόσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν είναι και κανένα ελαφρύ.
pdiomidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μιλάω για επιδόσεις μιλάω για θέμα λογισμικού που είχα και δεν άνοιγαν κάποια παιχνίδια. Και οι επιδόσεις μια χαρά θα είναι. Το έπαιζα με gtx 970 κομπλέ τότε.. σε όλα τα reviews με 5700 πάνω από 100fps σε 1080 ανάλυση. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από pdiomidis
micos000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Με το cs τι έγινε; Πάντως βάλε και το dx9.0c αν θέλεις να είχαι σίγουρος ότι δε θα έχεις θέμα με παλαιότερα παιχνίδια. κακό δε θα σου κάνει ούτε βαραίνει τίποτα.
pdiomidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Στις 19/7/2019 στις 3:48 ΜΜ, micos000 είπε Με το cs τι έγινε; Πάντως βάλε και το dx9.0c αν θέλεις να είχαι σίγουρος ότι δε θα έχεις θέμα με παλαιότερα παιχνίδια. κακό δε θα σου κάνει ούτε βαραίνει τίποτα. Το θέμα ήταν των driver της κάρτας. Το ήξεραν το θέμα με το dx 9 στην ραντεον έβγαλαν νέα drivers και λύθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα