Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Band 4 Review

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα εντάξει με 35 40 ευρώ δεν πίστευα ότι κάνει τόσα πολλά πράγματα. Υπέρ ευχαριστημένος. Μπαταρία κρατάει πάνω από 22 23 μέρες. Οθόνη αν το βάλεις στο τέρμα το φως βλέπεις όσο ήλιο και να έχει. Η αφή δουλεύει σαν κινητό πολύ σμουθ. Καρδιακούς παλμούς μετράει με ακρίβεια ( εκανα τεστ και με Apple Watch έβγαλαν τα ίδια αποτελέσματα σε κατάσταση ηρεμίας). Τα βήματα επίσης τα μετράει με μια ακρίβεια 80% ( κάτι παίζει με τα θέματα στο ένα μου τα εμφανίζει πολύ αργά στην οθόνη ενώ ένα άλλο με την μια). Συνδεσιμότητα κλπ άριστα. Ίσος λίγο στην εμβέλεια χάνει

Στις 27/8/2019 στις 2:57 ΜΜ, stathis97 είπε

Με τις ειδοποιήσεις και τους ελληνικούς χαρακτήρες έχουμε κάποιο νέο;

Εμένα έκανε ένα update αλλά πάλι τις βγάζει μισά ελληνικά μισά κινεζικά. Με λίγη εξάσκηση μπορείς να τα καταλάβεις 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 8/4/2019 at 12:50 AM, niliyatsi said

The Mi Band 4 is already available in many e-shops around the world - we got it from GearVita - and is the 5th generation of the Mi Band series for those of you who don't remember, showbox apk   cyberflix tv  tvtap  Showbox tvtap pro   Morpheus TV   beeTV  whatsapp status there is the Mi Band 1S 

embedded release. 

mi4 is really a nice choice

Επεξ/σία από DESMOND6670

• 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα. Ο φορτιστής του miband 4 τα έπαιξε.. Ξέρει κανένας, αν τον πουλάνε spare? Ρώτησα σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες κι έφαγα πόρτα.. Το θέλω άμεσα! 

• 2 μήνες μετά...
On 7/18/2019 at 4:41 PM, polemikos said

You may not know that Xiaomi is among the top three wearables manufacturers in recent years. The reason is the Mi Band series, a smartband that the Chinese company is evolving with each new release, having in common the very low price and capabilities it offers.

The Mi Band 4 is already available in many online stores around the world - we got it from GearVita - and is the 5th generation of the Mi Band for those of you who don't remember, there is the Mi Band 1S embedded release. 

Read the whole review

Totally agreed. 

• 2 μήνες μετά...

Αφού γυμναστήρια γιοκ για φέτος, είναι ότι πρέπει για γρήγορο περπάτημα η τρέξιμο.. Το έβγαλα από την ναφθαλίνη κ βουρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/4/2020 στις 1:28 ΠΜ, evridiki4 είπε

Εγώ πάντως το band 4 το πήρα 30€ γνησιότατο

P.S: Τι άλλα ενδιαφέροντα πουλάει το Βestfamily? Ιδιοκτήτης ή αβανταδόρος?

Επεξ/σία από zacharis1955

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...