polemikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Διαβάστε ολόκληρο το review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Ωραιο αλλα ειναι γυρω στα 50 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Kwsths67 είπε Ωραιο αλλα ειναι γυρω στα 50 ευρω. το ήθελες δωρεάν καλύτερα ε; 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabrewulf Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Mi band 3 το έχω βάλει για κολύμπι στη θάλασσα δε το βγάζω ποτέ από το χέρι και δεν έχει πάθει το παραμικρό.αγόρασα προχτές το mi band 4.θα δοκιμαστεί επίσης με την πρώτη ευκαιρία πάλι θάλασσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roku123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε Ωραιο αλλα ειναι γυρω στα 50 ευρω. Από Κινα το βρίσκεις με 30 ευρω Global Version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, guzel είπε το ήθελες δωρεάν καλύτερα ε; Οχι απλα ολα τα band πριν απο αυτο ηταν γυρω στα 20 ευρω με 25. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχω καταλάβει τι παραπάνω λειτουργία κάνει αυτό δε σχέση με το 1s ας πούμε. Τι παραπάνω μετράει, τι κάνει καλύτερα. Δε μιλάω για την οθόνη ούτε για τη μπαταρία. Άλλα τέτοια μετράνε πίεση, έχουν gps, πυξίδα και δε ξέρω τι άλλο. Αυτό μόνο οθόνη αλλάζει. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από dchatz 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Οσο δεν μπορώ να κανω sync με το Samsung Health, οσο καλο η φθηνό αν ειναι για μενα pass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Αξίζει η αναβάθμιση από το 3 στα 50 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsapoli Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Ταιριάζει το λουράκι του 3 στο 4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Αξίζει η αναβάθμιση από το 3 στα 50 ευρώ; Έχω όλα τα mi band. Το 3 το έχασα, η βασική διαφορά είναι η οθόνη που είναι πολύ μεγάλη διαφορά για μένα. Βέβαια αν δεν το πάρεις με 30€ από κανένα banggood τότε περίμενε να πέσει και στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supernino Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 45 λεπτά πριν, dchatz είπε Δεν έχω καταλάβει τι παραπάνω λειτουργία κάνει αυτό δε σχέση με το 1s ας πούμε. Τι παραπάνω μετράει, τι κάνει καλύτερα. Δε μιλάω για την οθόνη ούτε για τη μπαταρία. Άλλα τέτοια μετράνε πίεση, έχουν gps, πυξίδα και δε ξέρω τι άλλο. Αυτό μόνο οθόνη αλλάζει. Και στα κινητά το ίδιο συμβαίνει δεν χρειάζεται να τα αλλάζεις κάνεις την δουλειά σου και με ένα φθηνό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Στα 40-50€ περνεις το pace used και είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorgemeto Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Kwsths67 είπε Ωραιο αλλα ειναι γυρω στα 50 ευρω. Στα 25 ευρω το χτυπάς από AliExpress, πάνε για την κινεζική έκδοση γιατί πολύ απλά δεν έχει καμία διαφορά με την global 36 λεπτά πριν, katsapoli είπε Ταιριάζει το λουράκι του 3 στο 4; Ναι δοκιμασμένο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas aek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους μήπως κάποιος ξέρει πως αλλάζει από κινεζικό σε αγγλικό το mi band 4 το παρέλαβα πριν λίγο και είναι μόνο στα κινέζικα Μόλις τώρα, kostas aek είπε Καλησπέρα σε όλους μήπως κάποιος ξέρει πως αλλάζει από κινεζικό σε αγγλικό το mi band 4 το παρέλαβα πριν λίγο και είναι μόνο στα κινέζικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα