Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, F3niX είπε 🙏 Απλά ελπίζω παιδιά. Αθηνα Αγιο Δημητριο είμαι.To πηγα σε 2-3 ανα τα χρονια και δεν βρίσκουν διαρροή. Απο ότι καταλαβαινω(και με αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ), το προβλημα δεν υπάρχει συνεχεια. Φαινεται κάτι να "ξυπνάει" στον εγκέφαλο στο ακυρο και από την μια μέρα στην αλλη να αδειάζει τη μπαταρια. Κατι που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εύκολο να βρεθεί ακομα και αν αφησω το αυτοκινητο για μια εβδομάδα στο συνεργειο. Ο τελευταιος ηλεκτρολόγος που το πηγα σημερα μου αποσυνδεσε δοκιμαστικα το ράδιο, αλλά μεεεχρι να βγάλουμε πόρισμα....... Η λυση σε διαφορα ξενα forum φαινεται να ειναι "software update to version 30EB in J519 BCM module" αλλά το θέμα ειναι να βρω καποιον που θα ασχοληθει πραγματικά καθώς ισως χρειαστει και επικοινωνία με τη μαμά εταιρία. Μήπως τότε να πας σε επίσημο συνεργείο Σεατ;
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, F3niX είπε 🙏 Απλά ελπίζω παιδιά. Αθηνα Αγιο Δημητριο είμαι.To πηγα σε 2-3 ανα τα χρονια και δεν βρίσκουν διαρροή. Απο ότι καταλαβαινω(και με αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ), το προβλημα δεν υπάρχει συνεχεια. Φαινεται κάτι να "ξυπνάει" στον εγκέφαλο στο ακυρο και από την μια μέρα στην αλλη να αδειάζει τη μπαταρια. Κατι που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εύκολο να βρεθεί ακομα και αν αφησω το αυτοκινητο για μια εβδομάδα στο συνεργειο. Ο τελευταιος ηλεκτρολόγος που το πηγα σημερα μου αποσυνδεσε δοκιμαστικα το ράδιο, αλλά μεεεχρι να βγάλουμε πόρισμα....... Η λυση σε διαφορα ξενα forum φαινεται να ειναι "software update to version 30EB in J519 BCM module" αλλά το θέμα ειναι να βρω καποιον που θα ασχοληθει πραγματικά καθώς ισως χρειαστει και επικοινωνία με τη μαμά εταιρία. Αφου εισαι εκεί κοντα πηγαινε το στον πεϊδη vw Ζησιμοπούλου πισω απο το πλανητάριο.
l3ft3r1s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, F3niX είπε 🙏 Απλά ελπίζω παιδιά. Αθηνα Αγιο Δημητριο είμαι.To πηγα σε 2-3 ανα τα χρονια και δεν βρίσκουν διαρροή. Απο ότι καταλαβαινω(και με αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ), το προβλημα δεν υπάρχει συνεχεια. Φαινεται κάτι να "ξυπνάει" στον εγκέφαλο στο ακυρο και από την μια μέρα στην αλλη να αδειάζει τη μπαταρια. Κατι που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εύκολο να βρεθεί ακομα και αν αφησω το αυτοκινητο για μια εβδομάδα στο συνεργειο. Ο τελευταιος ηλεκτρολόγος που το πηγα σημερα μου αποσυνδεσε δοκιμαστικα το ράδιο, αλλά μεεεχρι να βγάλουμε πόρισμα....... Η λυση σε διαφορα ξενα forum φαινεται να ειναι "software update to version 30EB in J519 BCM module" αλλά το θέμα ειναι να βρω καποιον που θα ασχοληθει πραγματικά καθώς ισως χρειαστει και επικοινωνία με τη μαμά εταιρία. Ένα γνωστό πρόβλημα σε Ibiza, fabia κλπ της περιόδου αυτής είναι ο εγκέφαλος του a/c (η μονάδα με την οθόνη ουσιαστικά), που βάζει μπρος το βεντιλαντερ σε εντελώς άκυρες στιγμές. Ως παθών που ταλαιπωρήθηκε πολύ με το συγκεκριμένο θέμα και το έψαξε ακόμα πιο πολύ, την πρώτη φορά το άλλαξα με καινούριο (πόνεσε), την δεύτερη φορά βρήκα επαγγελματία που τους επισκευάζει. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. Ξέρω πως είναι δύσκολο να το επιβεβαιώσεις, καθώς πρέπει να το πιάσεις στα πράσα... Ακόμα και επαγγελματίας δε μπορεί να βρει τη διαρροή όταν δεν εκδηλώνεται. Όταν το πιάσεις παρκαρισμένο για ώρες όμως να παίρνει ξαφνικά μπρος, θα καταλάβεις! Μπορείς να βρεις τον κωδικό της μονάδας σου? Ο κατασκευαστής, τουλάχιστον η Skoda, ξέρει αλλά κάνει τον Κινέζο... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από l3ft3r1s
F3niX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μήπως τότε να πας σε επίσημο συνεργείο Σεατ; Μου απαντησε σε προσωπικό ο OP και το είχε πάει στην Autolux στο Χαιδάρι και εκαναν την ενημερωση αμεσα, οπότε θα δοκιμάσω σίγουρα εκεί αν και πέφτει λίγο μακριά. 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αφου εισαι εκεί κοντα πηγαινε το στον πεϊδη vw Ζησιμοπούλου πισω απο το πλανητάριο. θα δοκιμασω και εκει αν αποτύχω στα υπόλοιπα 6 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε Ένα γνωστό πρόβλημα σε Ibiza, fabia κλπ της περιόδου αυτής είναι ο εγκέφαλος του a/c (η μονάδα με την οθόνη ουσιαστικά), που βάζει μπρος το βεντιλαντερ σε εντελώς άκυρες στιγμές. Ως παθών που ταλαιπωρήθηκε πολύ με το συγκεκριμένο θέμα και το έψαξε ακόμα πιο πολύ, την πρώτη φορά το άλλαξα με καινούριο (πόνεσε), την δεύτερη φορά βρήκα επαγγελματία που τους επισκευάζει. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. Ξέρω πως είναι δύσκολο να το επιβεβαιώσεις, καθώς πρέπει να το πιάσεις στα πράσα... Ακόμα και επαγγελματίας δε μπορεί να βρει τη διαρροή όταν δεν εκδηλώνεται. Όταν το πιάσεις παρκαρισμένο για ώρες όμως να παίρνει ξαφνικά μπρος, θα καταλάβεις! Μπορείς να βρεις τον κωδικό της μονάδας σου? Ο κατασκευαστής, τουλάχιστον η Skoda, ξέρει αλλά κάνει τον Κινέζο... Το δικό μου δεν έχει οθονη στο a/c έχει τους απλους περιστρεφόμενους διακόπτες, εκτός αν εννοείς το ράδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα