Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση. Εχω Mi lite 8 με την τελευταια εκδοση Android. Εσχατως εχω το εξης προβλημα. Με το που ανοιγω το κινητο το πρωι εχουν χαθει συντομευσεις διαφορων εφαρμογων απο την επιφανεια εργασιας. Οι εφαρμογες δε φαίνονται να εχουν απεγκατασταθεί (παω στο store και μου βγαζει επιλογη ανοιγμα και οχι εγκατασταση. Κανοντας το πραγματι ανοιγουν ).

Ποια τα αιτια του προβληματος και τι να κανω για να το λυσω;

Δημοσ.

Το ειχα υποψιν αυτο που λες αλλα επειδη το κινητο το χρησιμοποιει και η συζυγος η οποια ειναι παντελως ασχετη αν βαλω και νουργιο launcher θα δημιουργησω περισσοτερα προβληματα απο οσα θα λυσω. Θα προτιμουσα λοιπον μια λυση για τον υπαρχοντα (μαμα) launcher.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, louben είπε

Το ειχα υποψιν αυτο που λες αλλα επειδη το κινητο το χρησιμοποιει και η συζυγος η οποια ειναι παντελως ασχετη αν βαλω και νουργιο launcher θα δημιουργησω περισσοτερα προβληματα απο οσα θα λυσω. Θα προτιμουσα λοιπον μια λυση για τον υπαρχοντα (μαμα) launcher.

Ξαναβάλε ένα ένα τα shortcuts. Πόσα έχεις πια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, louben είπε

Τότε πήγαινε στις ρυθμίσεις στις εφαρμογές και βρες τον launcher και κάνε μια εκκαθάριση μνήμης & αποθηκευτικού χώρου.

Επίσης έλεγξε αν το εικονίδιο εφαρμογής είναι ανοιχτό.

Ρυθμισεις>>εφαρμογές>>εφαρμογή που θες>>προβολή ειδοποιησεων>>εικονιδιο εφαρμογής ΟΝ

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Ξαναβάλε ένα ένα τα shortcuts. Πόσα έχεις πια?

Και πως θα γίνει αυτό; απλά δεν γίνεται, η λύση αυτό που έγραψε ο saruman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...