intelrisen Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 12/9/2019 στις 10:34 ΠΜ, akoinonitos είπε Απειρες ,δες κανα review... (της προκοπης) spec εναντιον μουσια(αντικειμενικος) σημειωσατε ασσο απο τα αποδυτηρια.
MTX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 καταλαβαίνετε ορισμένοι εδώ μέσα ότι σας έχει βάλει στο τριπάκι η AMD και κάθε χρόνο αλλάζεστε CPU πάνω στην ίδια πλατφόρμα επειδή απλά είναι συμβατή , μετά μου λέτε future proof και μ@λ@κ!ες κράζετε την intel , εγώ τολάχιστον στην intel αλλάζω ένα δυνατό CPU κάθε 3-4 χρονια , φίλος μου ξεκίνησε με 1600 πήγε σε 2700x και τώρα πάλι σε 3700x μέσα σε δυο χρονια , κατά τα αλλα αυτός προτίμησε AMD επειδή είναι φθηνότερη αλλα και πάλι κάτι δεν του αρέσει , και μαζί με αυτόν και πόσοι άλλοι , συνεχίστε το πάτε καλά 3
akoinonitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, intelrisen είπε spec εναντιον μουσια(αντικειμενικος) σημειωσατε ασσο απο τα αποδυτηρια. εσυ φτιαξε υπολογιστη και τρεχε το spec και κατσε να κοιτας τα αποτελεσματα και μετα κλειστον και την αλλη μερα παλι το ιδιο 🤣
intelrisen Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε εσυ φτιαξε υπολογιστη και τρεχε το spec και κατσε να κοιτας τα αποτελεσματα και μετα κλειστον και την αλλη μερα παλι το ιδιο 🤣 οχι θα κοιταξω το geekbench και το cinebech.
akoinonitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, intelrisen είπε οχι θα κοιταξω το geekbench και το cinebech. ποιος μιλησε για Benchmarks ?
dimoskoutr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MTX είπε καταλαβαίνετε ορισμένοι εδώ μέσα ότι σας έχει βάλει στο τριπάκι η AMD και κάθε χρόνο αλλάζεστε CPU πάνω στην ίδια πλατφόρμα επειδή απλά είναι συμβατή , μετά μου λέτε future proof και μ@λ@κ!ες κράζετε την intel , εγώ τολάχιστον στην intel αλλάζω ένα δυνατό CPU κάθε 3-4 χρονια , φίλος μου ξεκίνησε με 1600 πήγε σε 2700x και τώρα πάλι σε 3700x μέσα σε δυο χρονια , κατά τα αλλα αυτός προτίμησε AMD επειδή είναι φθηνότερη αλλα και πάλι κάτι δεν του αρέσει , και μαζί με αυτόν και πόσοι άλλοι , συνεχίστε το πάτε καλά Καταλαβαίνεις ότι λες μπαρμπουτσαλα γιατί παραπάνω από τους μισούς που κάνουν αναβάθμιση εδώ μέσα είτε intel είτε amd δεν την χρειάζονται πραγματικά και είναι απλά το μικρόβιο ε; Άρα δεν έχει να κάνει με intel ή amd... Μικρόβιο είναι... Λες και θα δουν διάφορα με τα 60hz 1080p monitor που έχουν!!! Λες και δεν υπάρχουν αυτοί που από 8700 πήγαν σε 9700... Συνέχισε το πας καλά... Τέλος από 6/12 σε 8/16 είναι μια χαρά αναβάθμιση και σε amd μπορείς πιο εύκολα γιατί είναι πιο φθηνοί... Κακό αυτό ε;;; 😅 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από dimoskoutr 1
malakudi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, MTX είπε καταλαβαίνετε ορισμένοι εδώ μέσα ότι σας έχει βάλει στο τριπάκι η AMD και κάθε χρόνο αλλάζεστε CPU πάνω στην ίδια πλατφόρμα επειδή απλά είναι συμβατή , μετά μου λέτε future proof και μ@λ@κ!ες κράζετε την intel , εγώ τολάχιστον στην intel αλλάζω ένα δυνατό CPU κάθε 3-4 χρονια , φίλος μου ξεκίνησε με 1600 πήγε σε 2700x και τώρα πάλι σε 3700x μέσα σε δυο χρονια , κατά τα αλλα αυτός προτίμησε AMD επειδή είναι φθηνότερη αλλα και πάλι κάτι δεν του αρέσει , και μαζί με αυτόν και πόσοι άλλοι , συνεχίστε το πάτε καλά Από 1700Χ πήγα σε 2700Χ πετυχαίνοντας συνολική απόδοση περίπου 20% παραπάνω, δίνοντας διαφορά περίπου 100 ευρώ. Και τώρα πήγα από 2700X σε 3900Χ κρατώντας προς το παρόν τον 2700X για δεύτερο PC, δεν έχω αποφασίσει αν θα τον πουλήσω. Το κέρδος από 2700X σε 3900Χ είναι τεράστιο, ως και 70%. Οπότε ναι μεν έχεις δίκιο ότι αναβάθμισα τρεις φορές, αλλά το κέρδος είναι τεράστιο! Δεν έβρισκα κανένα λόγο να αναβαθμίσω τον 2600Κ μέχρι που βγήκε ο 1700Χ, η διαφορά 2600Κ (overclocked 4500MHz) με 7700Κ ήταν μη ουσιαστική. Ο λόγος λοιπόν που με τα Intel δεν αναβαθμίζαμε κάθε χρόνο ήταν γιατί κάθε χρόνο έδινε ένα 5% και δεν είχε αξία. Όταν παίρνεις σε 2 χρόνια +100% απόδοση, φυσικά και θα αναβαθμίσεις. 4
intelrisen Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, malakudi είπε Όταν παίρνεις σε 2 χρόνια +100% απόδοση, φυσικά και θα αναβαθμίσεις. συν 500% μη σου πω. 1
malakudi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3900X all auto ram 3200 CL14 XMP => 7129 1700X => 3455 7129/3455 => 2,0633 ή +106,33% αύξηση ΟΚ τώρα; Και αν αναρωτιέσαι αν κάνω δουλειά με Cinebench, όχι δε κάνω, αλλά κάνω με blender και η διαφορά είναι η ίδια και μεγαλύτερη. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από malakudi 4
Razor333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Αν εχεις κολησει στο +5% της intel για μια δεκαετια αυτες τις βλακειες γραφεις. 2
MTX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, malakudi είπε Από 1700Χ πήγα σε 2700Χ πετυχαίνοντας συνολική απόδοση περίπου 20% παραπάνω, δίνοντας διαφορά περίπου 100 ευρώ. Και τώρα πήγα από 2700X σε 3900Χ κρατώντας προς το παρόν τον 2700X για δεύτερο PC, δεν έχω αποφασίσει αν θα τον πουλήσω. Το κέρδος από 2700X σε 3900Χ είναι τεράστιο, ως και 70%. Οπότε ναι μεν έχεις δίκιο ότι αναβάθμισα τρεις φορές, αλλά το κέρδος είναι τεράστιο! Δεν έβρισκα κανένα λόγο να αναβαθμίσω τον 2600Κ μέχρι που βγήκε ο 1700Χ, η διαφορά 2600Κ (overclocked 4500MHz) με 7700Κ ήταν μη ουσιαστική. Ο λόγος λοιπόν που με τα Intel δεν αναβαθμίζαμε κάθε χρόνο ήταν γιατί κάθε χρόνο έδινε ένα 5% και δεν είχε αξία. Όταν παίρνεις σε 2 χρόνια +100% απόδοση, φυσικά και θα αναβαθμίσεις. Να σου θυμίσω ότι οι λόγος που πήγες Αmd ήταν οικονομικός , γιατί δεν μπορούσες το άρμεγμα της ιντελ με τα ακριβά cpu , πόσα χρήματα χάσατε από αυτή τη διαδικασία πάρε δώσε δεν μας είπατε ? , τελικά η κυρία Λίσα αποδείχτηκε καλύτερη στο άρμεγμα , άντε και του χρόνου σε 4700χ με ddr6 και quad channels , ποτέ πρόλαβες και έκανες απόσβεση και το κέρδος σου είναι τεράστιο μου λες? Όλοι εσείς τεράστιοι επαγγελματίες που σας πιέζει ο χρόνος Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από MTX 2
akoinonitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, MTX είπε Να σου θυμίσω ότι οι λόγος που πήγες Αmd ήταν οικονομικός , γιατί δεν μπορούσες το άρμεγμα της ιντελ με τα ακριβά cpu , πόσα χρήματα χάσατε από αυτή τη διαδικασία πάρε δώσε δεν μας είπατε ? , τελικά η κυρία Λίσα αποδείχτηκε καλύτερη στο άρμεγμα , άντε και του χρόνου σε 4700χ με ddr6 και quad channels + pcie 4 Mπερδευεις καποια πραγματα ,καποιοι εδω ειτε με ιντελ ειτε με amd θα βαλουν καθε καινουριο cpu που θα βγει ,αυτο δεν ειναι ο κανονας.... Απο την αλλη αυτος που γουσταρει να αλλαζει cpu καθε χρονο μπορει να το κανει πιο φθηνα στην amd Kατα τα αλλα ετοιμαστειετε εκει στην ιντελ μερια για z490... 1
panoskatos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, MTX είπε καταλαβαίνετε ορισμένοι εδώ μέσα ότι σας έχει βάλει στο τριπάκι η AMD και κάθε χρόνο αλλάζεστε CPU πάνω στην ίδια πλατφόρμα επειδή απλά είναι συμβατή , μετά μου λέτε future proof και μ@λ@κ!ες κράζετε την intel , εγώ τολάχιστον στην intel αλλάζω ένα δυνατό CPU κάθε 3-4 χρονια , φίλος μου ξεκίνησε με 1600 πήγε σε 2700x και τώρα πάλι σε 3700x μέσα σε δυο χρονια , κατά τα αλλα αυτός προτίμησε AMD επειδή είναι φθηνότερη αλλα και πάλι κάτι δεν του αρέσει , και μαζί με αυτόν και πόσοι άλλοι , συνεχίστε το πάτε καλά Αυτό είναι αλήθεια, ήθελα κ εγώ να το διατυπωσω και είναι γεγονός. Φυσικά δεν είναι κάτι που το κάνει η AMD, δεν ευθύνεται αυτή. Όποιος είναι συγκρατημένος και εννοείται τον καλύπτει ή CPU κερδισμένος θα βγει αφού στο μέλλον θα μπορεί να αναβαθμίσει.
MTX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Mπερδευεις καποια πραγματα ,καποιοι εδω ειτε με ιντελ ειτε με amd θα βαλουν καθε καινουριο cpu που θα βγει ,αυτο δεν ειναι ο κανονας.... Απο την αλλη αυτος που γουσταρει να αλλαζει cpu καθε χρονο μπορει να το κανει πιο φθηνα στην amd Kατα τα αλλα ετοιμαστειετε εκει στην ιντελ μερια για z490... Εγώ από 4790κ πήγα σε 9700κ και αναβάθμιση θα κάνω πάλι σε τρεις γενιές , όχι νοριτερα . Αυτό που λες ισχύει αλλά σε μικρότερο βαθμό στην ιντελ λόγο κόστους και της μητρικής αποτρέπει κάπως , εδώ όμως όπως είπα σας έχει βάλει στο τριπακη και το κάνουν όλοι λες και είναι ο κανόνας , δικά σας τα χρήματα κάντε ότι θέλετε απλά μια παρατήρηση έκανα επειδή μιλάγαμε για άρμεγμα πολύ το τελευταίο διάστημα 1
malakudi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, MTX είπε Να σου θυμίσω ότι οι λόγος που πήγες Αmd ήταν οικονομικός , γιατί δεν μπορούσες το άρμεγμα της ιντελ με τα ακριβά cpu , πόσα χρήματα χάσατε από αυτή τη διαδικασία πάρε δώσε δεν μας είπατε ? , τελικά η κυρία Λίσα αποδείχτηκε καλύτερη στο άρμεγμα , άντε και του χρόνου σε 4700χ με ddr6 και quad channels , ποτέ πρόλαβες και έκανες απόσβεση και το κέρδος σου είναι τεράστιο μου λες? Όλοι εσείς τεράστιοι επαγγελματίες που σας πιέζει ο χρόνος Όχι πήγα AMD γιατί δεν είχε η Intel 8πύρηνο το 2017 όπως δεν έχει 12πύρηνο σήμερα στην desktop platform. Η δε HEDT platform είχε 10πύρηνο αλλά στα 2000 ευρώ που είχε, εγώ με 350 ευρώ είχα πάρει το 90% των επιδόσεων. Σκέψου να είχα δώσει 2000 ευρώ για 6950Κ το 2017 και τώρα συστήματα στο 1/3 της αξίας να μου έριχναν 100% πάνω. Όλα όσα ξόδεψα με 2 αναβαθμίσεις χωρίς να έχω πουλήσει και τον παλιό 2700Χ και το παλιό ASUS Prime X370 Pro δεν φτάνουν τα 2000 ευρώ που έκανε μόνο ο 6950Χ Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από malakudi 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα