korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μα δεν είναι μόνο ότι είναι σόμπες . Έβγαζε και η AMD σόμπες (FX) αλλά για τα λεφτά τους άξιζαν . 1
giorgoslouk Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, Ηλιας91 είπε auto akrivos ean sinexisoun etsi h times ton high and mitrikon ton x570...thane h proti fora meta ryzen pou tha lew parte intel....kai giati??? msi godlike z390 480 euro...msi godlike x570 770 euro....e min leme kai oti theloume...genika h eteries to exoun para traviksi logou pci express 4.0....den aksizoun ta lfeta tous gia kanenan logo...os ektoutou h polisis ton amd cpu tha ofilete sto oti me mia x370 x470 kai b35 b450 akoma kai se a320 chipsets me bios update tha upostirixtoun kanonikotata....para poli aplo eina ih x570 tha minoun na araxniazoun sto rafi file mou Φίλε Ηλία τα κορακίστικα απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ. Γράψε λοιπόν το μήνυμα στα Ελληνικά πριν διαγραφεί. Έτσι κι αλλοιώς δεν το διαβάζει κανένας. 9 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, giorgoslouk είπε Φίλε Ηλία τα κορακίστικα απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ. Γράψε λοιπόν το μήνυμα στα Ελληνικά πριν διαγραφεί. Έτσι κι αλλοιώς δεν το διαβάζει κανένας. σορρυ φιλος απλα συνηθισα να γραφω greeklish 3 λεπτά πριν, giorgoslouk είπε Φίλε Ηλία τα κορακίστικα απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ. Γράψε λοιπόν το μήνυμα στα Ελληνικά πριν διαγραφεί. Έτσι κι αλλοιώς δεν το διαβάζει κανένας. σορρυ φιλος απλα συνηθισα να γραφω greeklish
techon1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Και εγώ είμαι τόφαλος επειδή κάνω σούπερ επιτυχημένη δίαιτα.
Retromaniac Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 38 λεπτά πριν, ilos είπε https://www.skroutz.gr/s/19367219/MSI-X570-A-Pro.html 170 ευρώ 8+2 phase vrm. Υπεραρκετό και για stock και για overclocked 3900x. Αν θες να γίνεις ακόμα πιο τσίπης, μπορείς να πάρεις με 130-140 κάποια 6 phase x470, αλλά δε θα τραβάει τόσο overclock ούτε θα έχεις pcie4. Πολύ όμορφη και καλή τιμή. Άσχετο, μου κάνει εντύπωση που υπάρχει ακόμη ps2 θύρα!!!!!
Afterburner Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μεχρι τον Οκτωβριο την βγαζεις, μετα θα σκασουν στην αγορα και οι next gen Threadripper...
SilverMachine Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Τι να πει κ αυτος ο κατακαημενος........ Κ τις τρυπες ασφαλειας επειδη ειχαν επιθετικη πολιτικη τις αποχτισαν..... Κ τις αλλαγες στα σοκετ γιατι βαζαν ψηλα τον πυχη, κ τα υδροψυκτα με freezer στις ψευτοπαρουσιασεις επειδη οριζαν επιθετικους στοχους.... Καλα, κατσε να μην ηταν ο αμερικανικος στολος εξω απ την Ταιβαν κ θα σου ελεγα εγω ποσο ποσοστο της αγορας θα ειχαν τωρα, που θα τρεχαν να φτιαξουν εργοστασια κ ποσο θα κοστιζαν οι επεξεργαστες της ιντελας.... Να εβλεπες που θα πηγαινε η επιθετικη πολιτικη τοτε. 4
babs8 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 η intel θυμιζει yamaha στο motocross (για τους απειροελαχιστους ή και κανενα) 1
p07apo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Απλά μη δίνετε σημασία σε δηλώσεις χαρτογιακάδων που αφορούν τεχνολογικά ζητήματα ! Αυτό είναι απλά ένα βασικό κομμάτι τις δουλειάς τους....οι δικαιολογίες. 3
tapitas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 30 λεπτά πριν, Afterburner είπε Μεχρι τον Οκτωβριο την βγαζεις, μετα θα σκασουν στην αγορα και οι next gen Threadripper... Γτ μηπως ειναι ζόρι οι i9 για τον ryzen 9 3950x? Τους παταει για πλακα ολους
Stamer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Είμαι περίεργος για το πως θα διαμορφωθούν οι τιμές των cpu τους επόμενους μήνες. Και ακόμα πιο περίεργος για το πως θα απαντήσει η intel (όταν απαντήσει). Ελπίζω μόνο μην αφήσει την amd πολύ πίσω πάλι γιατί θα έχουμε μία από τα ίδια με τις τιμές στο μέλλον. Όσο κονταροχτυπιούνται στα ίσα, κερδίζουμε ως καταναλωτές. Βέβαια όπως και να το κάνουμε, παίζουν σημαντικό ρόλο οι συμφωνίες και τα deals μεταξύ μεγάλων εταιρείων (κατασκευαστών υπολογιστών, παιχνιδοεταιρείες κ.λ.π.) οι οποίες μπορούν να στηρίξουν τους μεν ή τους δε και να δώσουν το ρυθμό, τόσο για τις τάσεις των τιμών όσο και για το τι επεξεργαστές θα χρησιμοποιούνται περισσότερο (και σε mainstream και σε επιχειρησιακό επίπεδο).
gurgurant Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 φιλε μ,ilos δν ειπα οτι ειπα με επιθετικοτητα....οταν παιρνεις 560 ευρω επεξεργαστη σημαινει οτι εχεις λεφτα δν σ λειπουν οποτε μν πας να παρεις 170 ευρω μητρικη αλλα και αυτο ειναι με πολλεσ παραμετρους,τι θελει ο καθενας,τι κανει με το πισι του,τι σκοπο oc εχει,μπορει να θελει να γλυτωσει απο μητρικη να επενδυσει σε καλυτερα καρτα γραφικων δν αντιλεγω.Απλα θεωρω οτι τσιμπησανε πολυ τις τιμες αυτη την φορα γιατι η amd πλεον πουλαει και ειδαν λεφτα απλα,οταν η x370 hero εκανε οταν βγηκε και την ειχα παρει 285 ευρω και τωρα η αντιστοιχη hero κανει 475 +wifi και 490...αυτο ειναι ξεφτιλα απλα......και ετσι καταλαβαινεις τα παιχνιδια που παιζονται.ουτε φανατισμενος ειμαι ουτε intel ουτε amd υποστηριζω.....οθτε λυπηθηκα ποτε να παρω hardware,δν το εχω για δουλεια το πισι το εχω για διασκεδαση γτ με ηρεμει να παιζω titanfall2 ας πουμε,χομπι λεγεται και θελει φραγκα.καποιος που θελει καλη καρτα θα κοψει απο καπου το καταλαβαινω! 1
SeXBOX Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 offside όλη η επίθεση της Intel. Φαίνεται ξεκάθαρα στο replay πως είναι μπροστά από την γραμμή με 4x8 και ο αντίπαλος άμυνα 12x24. Σωστή η απόφαση του διαιτητή να μη μετρήσει το Goal. 1
PeterMay Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Η τώρα θα κάνει τεράστιο άλμα, βλέπε 2η γενιά i-cores, ή κάπου εκεί μέσα στο απέραντο βαθύ γαλάζιο, αχνοφαίνονται τα 10nm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα