I'm_busy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η κατανάλωση megabyte με το ytmusic είναι ίδια με τα βίντεο (σα να το βλέπω απ' το απλό app) και πάει ανάλογα με τη ποιότητα; Η ποιότητα ήχου είναι υψηλότερη απ' των βίντεο η περιορίζεται; Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από I'm_busy
jmirko15 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, eyw είπε Ασχημα τα πράματα, τα πάντα όλα θα γίνουν συνδρομητικά. Τώρα εξηγείται γιατί πύκνωσαν τα [Video blocked in country] και το μισό youtube είναι deleted. Το internet όπως το ξέρουμε τελειώνει σιγά-σιγά, όποιος προλάβει. Ή δεν πληρώνεις ότι δεν θες, πατώνει και δεν αλλάζει τίποτα προς το χειρότερο.. 42 λεπτά πριν, NamelessDead είπε Καποιοι απο εμας δεν ενδιαφερομαστε να κλεβουμε τις υπηρεσιες που χρησιμοποιούμε. Μάθετε επιτέλους τι σημαίνει κλοπή. Έλεος λίγο.. 1 6
imvrios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Έχω Google Play Music (GPM). Το πρωί με ειδοποίησε ότι πλέον περιλαμβάνεται και το Youtube Music. Πολύ ευχάριστο από τη μία γιατί στο Youtube υπάρχουν mixes, τόνοι περιεχομένου που δεν υπάρχει στο GPM. Στα αποτελέσματα αναζήτησης του GPM εμφανίζει πλέον και videos. Το τεράστιο μείον είναι ότι αν κλείσεις την οθόνη/ κλειδώσεις το τηλέφωνο σταματά το playback. Οπότε είναι λιγότερο ευέλικτο από τη μουσική. Από την άλλη, το GPM με το δωρεάν hosting 50000 κομματιών, τη μουσική και τώρα το Youtube Music στα 7,99€ είναι σαφώς η πιο value for money μουσική υπηρεσία. Τέλος, το Youtube Music δεν ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα αλλά όταν ενεργοποιούσα το VPN και συνδεόμουν στο Youtube με IPs από άλλες χώρες το είχα κανονικά.
aypnia Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, eyw είπε Ασχημα τα πράματα, τα πάντα όλα θα γίνουν συνδρομητικά. Τώρα εξηγείται γιατί πύκνωσαν τα [Video blocked in country] και το μισό youtube είναι deleted. Αυτό οφείλεται στον νέο νόμο που ψήφισαν οι ευρωβουλευτές μας. Ειδικά στα τραγούδια που ανεβάζουν τρίτοι κι όχι οι οι κάτοχοι των δικαιωμάτων τους θα γίνει σκούπα εντός ευρωπαϊκής ένωσης . Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από aypnia
ELMastas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Cobra Kai η καλυτερότερη σειρά για μας τους ΡετροΚαρατεκοπαπούδες
overpower Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, cd2matheos είπε YouTube με λεφτά;;;; θα τρελαθούμε τελείως;;;;; Τζάμπα υπηρεσία??? Θα τρελαθούμε τελείως???? Εχω εδώ και 3 μήνες μέσω VPN Ινδίας για φθηνό (1.5 ευρώ/μηνα). Βολεύει για smart tvs Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από overpower
aeljim Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, imvrios είπε Έχω Google Play Music (GPM). Το πρωί με ειδοποίησε ότι πλέον περιλαμβάνεται και το Youtube Music. Πολύ ευχάριστο από τη μία γιατί στο Youtube υπάρχουν mixes, τόνοι περιεχομένου που δεν υπάρχει στο GPM. Στα αποτελέσματα αναζήτησης του GPM εμφανίζει πλέον και videos. Το τεράστιο μείον είναι ότι αν κλείσεις την οθόνη/ κλειδώσεις το τηλέφωνο σταματά το playback. Οπότε είναι λιγότερο ευέλικτο από τη μουσική. Από την άλλη, το GPM με το δωρεάν hosting 50000 κομματιών, τη μουσική και τώρα το Youtube Music στα 7,99€ είναι σαφώς η πιο value for money μουσική υπηρεσία. Τέλος, το Youtube Music δεν ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα αλλά όταν ενεργοποιούσα το VPN και συνδεόμουν στο Youtube με IPs από άλλες χώρες το είχα κανονικά. Και εγώ έχω Google Play Music αλλά δεν μου έστειλαν κάτι. Και μέσα στο Youtube Music μου ζητάει κανονικά εγγραφή για το premium πακέτο.
nefos78 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Το θεωρώ τουλάχιστον οικτρό μετά από τόσα χρόνια youtube εφαρμογής να μην μπορεί να παίζει στο παρασκήνιο....όσες εφαρμογές / υπηρεσίες και να βγάλει δεν...αυτό από μόνο του ( και να ζητάει χρήματα για αυτό ) με ξεπερνά.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, jmirko15 είπε Ή δεν πληρώνεις ότι δεν θες, πατώνει και δεν αλλάζει τίποτα προς το χειρότερο.. Μάθετε επιτέλους τι σημαίνει κλοπή. Έλεος λίγο.. Aντε παλι αυτη η βλακεία. Πουλάς μια υπηρεσία. Η υπηρεσία αυτή λεγεται Youtube offline (πχ). Οταν χρησιμοποιείςαλλα μέσα για να εχεις την υπηρεσία αυτή χωρίς να την πληρωνεις ειναι λαθος. Δεν σ΄αρεσει η λεξη κλοπη; ΟΚ. Ειναι ανηθικο, ειναι παρανομο πες το οπως θες. Το αν η (καθε) Google ειναι σαν εταιρεια ενα ανηθικο σκουπιδι μου ειναι αδιαφορο. Κανείς δεν σε αναγκαζει να εχεις Youtube Music (ή Spotify κτλ). Απο την στιγμή που ΕΣΥ ΘΕΣ να εχεις, το να παρακαμπτεις τους κανονες για να το εχεις δωρεαν σε κανει ανηθικο/κλεφτη/παρανομο οπως θες πες το
Hal9000 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Νεότερα για τους δωρεάν μήνες στο YouTube Premium. Διορθώνουν ότι είναι και στην περίπτωση αυτή ένας μήνας δωρεάν. Σε μένα πάντως λέει 2 αν δοκιμάσω από το app 1
d4mage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, NamelessDead είπε Καποιοι απο εμας δεν ενδιαφερομαστε να κλεβουμε τις υπηρεσιες που χρησιμοποιούμε. Σε ευχαριστουμε παντως για την πρόταση Τότε προφανώς και η πρόταση δεν πήγαινε προς εσένα και τη χολή σου. Αναφέρεσαι όμως σε υπηρεσίες. Άραγε έχεις την ίδια αντίληψη και με την εφορία, τα φ.π.α σου και το κράτος; Ποτέ δεν θα μάθουμε που εντέλει καταλήγεις στο να κλέβεις εσύ κάπου αλλού! Αυτό το δηθενιλίκι το ελληνικό ποτέ δεν θα χαθεί. 1 1 1
davidcas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενεργοποιησα τη δοκιμαστική περίοδο του Premium και παρόλο που το να εχεις τον ήχο απο τα βιντεο του youtube είναι θεϊκό feature (το οποιο αποτελεί το κύριο όπλο απέναντι στο spotify κατα τη γνώμη μου), λειτουργεί μονο με συσκευες chromecast και δεν μπορει να κανει broadcast σε multiroom ηχεία HEOS όπως το spotify premium το οποιο παίζει παντού. Οπότε...άκυρο για μένα. Edit: Δεν κανει stream ηχο απο οποιοδηποτε video του youtube αλλα απο κάποια Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από davidcas
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 51 λεπτά πριν, d4mage είπε Τότε προφανώς και η πρόταση δεν πήγαινε προς εσένα και τη χολή σου. Αναφέρεσαι όμως σε υπηρεσίες. Άραγε έχεις την ίδια αντίληψη και με την εφορία, τα φ.π.α σου και το κράτος; Ποτέ δεν θα μάθουμε που εντέλει καταλήγεις στο να κλέβεις εσύ κάπου αλλού! Αυτό το δηθενιλίκι το ελληνικό ποτέ δεν θα χαθεί. Τους φορους μου τους πληρωνω κανονικά και ποτέ δεν πήρα κατι χωρίς απόδειξη. Επόμενο ανοητο επιχειρημα για να δικαιολογησουμε την πειρατεια.
d4mage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, NamelessDead είπε Τους φορους μου τους πληρωνω κανονικά και ποτέ δεν πήρα κατι χωρίς απόδειξη. Επόμενο ανοητο επιχειρημα για να δικαιολογησουμε την πειρατεια. ...
polaki Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 17 ώρες πριν, eyw είπε Το internet όπως το ξέρουμε τελειώνει σιγά-σιγά, όποιος προλάβει. Δυστυχώς κανένας δεν θα "προλάβει". Θέμα χρόνου είναι να κλείσουν όλα αυτά που κάποτε θεωρούσαμε ότι πάντα θα υπάρχουν δωρεάν. Το πρόβλημα για μενα δεν είναι αν θα πληρώσω. Να πληρώσω. Αλλά όταν η κάθε εταιρία έχει αποκλειστικότητες στην υπηρεσία της, είναι δεδομένο ότι κάποια θα τα χάσουμε. Εγώ είχα Spotify όταν ήμουν σε Cosmote, εκεί το γνώρισα και έμεινα 1.5 χρόνο. Μετά πήγα σε Voda κατά τύχη όταν η Cosmote διέκοψε τη συνεργασία με το Spotify, και η Voda είχε ακόμα δωρεάν το Napster. Αν και ΣΑΦΩΣ χειρότερο, ενεργοποίησα Napster φεύγοντας οριστικά από το Spotify. Ξαναγύρισα σε Spotify όταν δεν την πάλεψα με το Napster, και κυρίως επειδή το Spotify έχει και πολύ καλό desktop app. Πλέον είμαι μόνο σε Apple Music. Επίσης έχω συνδρομή σε Netflix, έστω και αν είναι μοιρασμένη με φίλους. Λόγω περιεχομένου έχω συνδρομή OTE TV (κλάσεις ανώτερο της Nova για μένα), και πέρισι έβαλα και 1 χρόνο Nova για να δω την ΑΕΚ στο champions league (0 από 0 = μηδέν, αλλά οκ η ομάδα είναι ομάδα..) αλλά και λίγο Ελληνικό πρωτάθλημα. Προφανώς περιμένω πότε θα λήξει η Nova για να διακόψω, και να μείνω με OTE TV και Netflix, και Apple Music. Δεν βλέπω πώς υπάρχει χώρος οικονομικά να χωθεί σφήνα το οποιοδήποτε άλλο streaming service, τύπου Amazon Prime ή Youtube. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα