eyw Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Quote ...που μονο να κλεβει τους creators του ξερει... μα δεν τους δίνει λεφτά από τις διαφημίσεις? Εκτός και αν οι δημιουργοί θέλουν κι'αλλα ή (το πιθανότερο) όλα δικά τους. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από eyw
@pnea1973 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Υπότιτλους στα Ελληνικά έχει πχ το cobra kai?
JohnyFire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 και πολοι θα τα χρεισημοποιουν περιμενε google.... 2
aypnia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Πως το πάθε και μας θυμήθηκε; Ίσως λόγω Κύπρου που είναι διαθέσιμο εδώ και από 1 μήνα. Άιντε κάντε κάτι και με το Youtube Kids, πρέπει μετά τις τελευταίες χώρες που μπήκαν να είμαστε η μόνη χώρα της ΕΕ που δεν το έχει μαζί με τη Κύπρο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Παιδιά να ρωτήσω, ποια η διαφορά μεταξύ Spotify / Apple Music / Tidal και Youtube Music; Πάνω κάτω τα ίδια δεν είναι; Φαντάζομαι πως δεν είναι σαν τις συνδρομητικές υπηρεσίες ταινιών-τηλεοπτικών σειρών που η κάθε μία έχει και δικές της παραγωγές και δεν μπορείς να τις παρακολουθήσεις στις υπόλοιπες. Στις συνδρομητικές για μουσική δεν έχουν πάνω κάτω τους ίδιους καλλιτέχνες και τα ίδια μουσικά κομμάτια;
Ravager Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα, εάν πάρεις το premium είναι και τα δυο μαζί? What is included with YouTube Premium? Formerly known as YouTube Red, YouTube Premium includes features across YouTube and the new YouTube Music app as well as access to all YouTube Originals series and movies. YouTube Ad-free videos: Watch millions of videos without ads Download videos to watch offline: Save videos and playlists on mobile devices and play them offline Play in the background: Keep videos playing when using other apps or when your screen is off YouTube Music Easily explore the world of music with the new and improved YouTube Music app Ad-free music: Listen to millions of songs without ads Download music to listen offline: Save music and playlists in the YouTube Music app and listen offline Play in the background: Keep music playing when using other apps or when your screen is off YouTube Originals Original movies and series from your favorite stars YouTube Kids Ad-free and offline play in the YouTube Kids app YouTube Gaming• Ad-free, offline, and background play in the YouTube Gaming app Google Play Music Included at no additional cost for select countries. Click here to see if Google Play Music is available in your country.
JcD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Να σημειώσουμε ότι όποιος έχει συνδρομή Google music έχει αυτόματα και YouTube music. 1
Regulus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Και έτσι σταματάμε επισήμως να ακούμε μουσική και αρχίζουμε να την βλέπουμε. Ναι ξέρω γκρινιάζω αλλά είχα μάθει αλλιώς, άκουγα και ταξίδευα με την φαντασία μου. Τώρα μου δίνουν έτοιμη την φαντασία κάποιου άλλου. Σημεία των καιρών.
aypnia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, korakios είπε Σε σχέση με Netflix τι λέει από ταινίες ? Το είχα βάλει πριν από κάτι μήνες από περιέργεια και γιατί έχω τη τάση να κάνω συνδρομές 😀 Με vpn είχα κάνει και είχα πρόσβαση στο αμερικανικό. Δεν έχει ταινίες και τέτοια, μιλάμε ουσιαστικά για μουσική υπηρεσία και με 2 ευρώ επιπλέον παίρνεις και YouTube χωρίς διαφημίσεις και με δυνατότητα να κατεβάζεις. Η διαφορά με το Play Music που θα αντικατασταθεί κάποια στιγμή με τo Υοutube Music όταν γίνει διαθέσιμο παντού είναι ότι έχει και δυνατότητα δωρεάν χρήσης όπως το Spotify και το Deezer και έχει και videoclips. Έχουν πει ότι θα δώσουν και στο YouTube Music cloud δυνατότητες όπως έχει και το Play Music. Εννοώ για να ανεβάζεις και δικά σου τραγούδια. 5 λεπτά πριν, Regulus είπε Και έτσι σταματάμε επισήμως να ακούμε μουσική και αρχίζουμε να την βλέπουμε. Ναι ξέρω γκρινιάζω αλλά είχα μάθει αλλιώς, άκουγα και ταξίδευα με την φαντασία μου. Τώρα μου δίνουν έτοιμη την φαντασία κάποιου άλλου. Σημεία των καιρών. Έχει και audio-only στο premium και με δυνατότητα επιλογής ποιότητας. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από aypnia 2
cd2matheos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 YouTube με λεφτά;;;; θα τρελαθούμε τελείως;;;;;
sakis han Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, eyw είπε μα δεν τους δίνει λεφτά από τις διαφημίσεις? το αλλο με τον Τοτο το ξερεις? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, giteart είπε Κατεβάστε το YouTube vanced (blue) για να έχετε YouTube χωρίς διαφημίσεις κ να μπορούν τα κομμάτια να παίζουν κ με κλειστή οθόνη 🤘 Καποιοι απο εμας δεν ενδιαφερομαστε να κλεβουμε τις υπηρεσιες που χρησιμοποιούμε. Σε ευχαριστουμε παντως για την πρόταση 45 λεπτά πριν, Social Nick είπε Παιδιά να ρωτήσω, ποια η διαφορά μεταξύ Spotify / Apple Music / Tidal και Youtube Music; Πάνω κάτω τα ίδια δεν είναι; Φαντάζομαι πως δεν είναι σαν τις συνδρομητικές υπηρεσίες ταινιών-τηλεοπτικών σειρών που η κάθε μία έχει και δικές της παραγωγές και δεν μπορείς να τις παρακολουθήσεις στις υπόλοιπες. Στις συνδρομητικές για μουσική δεν έχουν πάνω κάτω τους ίδιους καλλιτέχνες και τα ίδια μουσικά κομμάτια; Πανω κατω εχουν το ιδιο content. H διαφορα ειναι πως με το Youtube εχεις προσβαση σε Youtube Music, Youtube και Google Play Music (οσο υπαρχει ακομα το τελευταιο). Οποτε θεωρητικα εχει προσβαση σε πολυ περισσοτερη μουσικη, σειρες του Youtube και σε ολα τα video που υπαρχουν στο Youtube διαθεσιμα offline, με background play και σε video η audio
SeXBOX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Έχω από παλιά συνδρομή από Αγγλία. Είναι καλή υπηρεσία, κοντράρει Spotify άνετα. 1 hour ago, @pnea1973 said: Υπότιτλους στα Ελληνικά έχει πχ το cobra kai? Μόλις το τσέκαρα, όχι. 1
eyw Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?Οχι. θυμάμαι ότι πριν 2-3 χρόνια είχε γίνει ντόρος με τα έσοδα, οι συλλογικότητες θέλανε περισσότερα. Δεν κράτησα αρχείο, δεν μ'ενδιέφερε τότε. Ηδη το κράτος τους δίνει αρκετά. Μόνο και μόνο η (τζαμπα) διαφήμιση-προβολή που θα έχει το βίντεο αξίζει, αρκετοί αφήνουν το βίντεό τους εκεί. Πάντως αν έχεις κανάλι στο youtube για να σου δώσουν λεφτά πρέπει να έχεις 1000 subscribers και 4000 ώρες θέασης, κάτι ανάλογο μπορεί να ισχύει και με τα τραγούδια. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα