Paragontas-x Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Έβαλα και λινκ ποιο πάνω από το google play. Αν δεν είναι αυτό καλό είναι όταν προτείνει κάποιος ένα app να αναφερει ότι δεν υπάρχει στο google play και για μεγαλύτερη σιγουριά ότι θα τσεκάρουμε το σωστό app να παραθέτει στο λινκ του app αρχείου από τη στιγμή που δεν υπάρχει στο google play.
jim_p Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Τι κινεζικη απομιμηση ειναι αυτη? Οπως ειπωθηκε παραπανω, το vanced δεν υπαρχει στο store και καποιος επιτηδειος ανεβασε τη σαπια του εφαρμογη με το ιδιο ονομα. Αυτο ειναι το επισημο site του vanced https://vancedapp.com/ Και δεν παρεχω support για το πως θα το βαλεις αν η συσκευη σου κοβει για τον οποιονδηποτε λογο τη ληψη ή την εγκατασταση του μεσα απο τον vanced manager.
Paragontas-x Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ειπώθηκε λίγο αργά όμως. Καλό είναι αυτά να τα λέμε αμέσως με το που αναφέρουμε ένα app που δεν υπάρχει στο Google play. Γιατί που να ξέρω εγώ και ο οποιοσδήποτε ότι δεν υπάρχει στο Google play? Να μυρίσω τα νύχια μου? Και δεν ζήτησα ποτέ να μου πεις πως θα εγκαταστήσω μια εφαρμογή εκτός Google play στο κινητό μου. Δεν είμαι τόσο noob. Edit: Καμία σχέση με αυτό στο Google play όντως αλλά αν είναι να πρέπει να εγκαθιστώ 2-3 εφαρμογές για να βλέπω το youtube χωρίς διαφημίσεις προτιμώ(Προσωπική γνώμη) να βάλω απλά έναν vpn νούμερο στο κινητό μου και χωρίς καμία απολύτως εφαρμογή και εννοείτε δωρεάν εξαφανίστηκαν οι διαφημίσεις από την επίσημη εφαρμογή youtube του κινητού μου. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2021 από Paragontas-x
jim_p Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Οπως ειδες, δεν ειναι μια απλη εφαρμογη που απλα βαζεις ενα apk και τερμα. Θελει το microg να ειναι ηδη εγκατεστημενο για να παιξει. Γιαυτο και οι δημιουργοι του εχουν φτιαξει το vanced manager που απλοποιει πολυ την διαδικασια... αρκει να η συσκευη/κατασκευαστης/rom να μην σπαει μπαλες οταν προκειται για εγκατασταση εφαρμογης απο αλλη εφαρμογη. Προσφατα, δοκιμασα να το βαλω σε ενα redmi note 9 με miui 12 και σταματαγε επειδη δεν αρεσε στο σουπερ ντουπερ miui optimization (optimization my ass αν κρινω απο την περιγραφη του εδω*). Χρειαστηκε ειδικη διαδικασια για να το κλεισω και μετα να εγκαταστησει το vanced manager οτιδηποτε. Γιαυτο ειπα πως δεν παρεχω support. * https://android.stackexchange.com/questions/191228/what-is-miui-optimization Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2021 από jim_p
Paragontas-x Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Και ερχόμαστε στη πρόταση που εγώ χρησιμοποιώ και δεν θέλει καμία απολύτως εφαρμογή. Απλά βάζεις ένα αξιόπιστο δωρεάν vpn και όλα μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα