dimchris Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, aeljim είπε Απλά σε μένα έχει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχει γίνει η σύνδεση των δυο υπηρεσιών. Θα μιλήσω με το support. Thanks πάντως. Και εμένα το ίδιο με χρεώνει για δύο υπηρεσίες ξεχωριστά --μία είναι σαν συνδρομή στο play store σαν google play music και η άλλη εμφανίζεται σαν συνδρομή μέσα στο app yt music. Στην βοήθεια λέει ότι αν προέρχεσαι από google music πρέπει να ακυρώσεις την συνδρομή και στη λήξη της θα γίνει αυτόματα η αλλαγή σε αυτή του youtube music. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από dimchris update
tierney Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Παιδιά εμένα γιατί μου χρεώνει 10,99Ε το μήνα το ΥouTube Premium;
blaze71002 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/7/2019 στις 10:44 ΜΜ, bilisios είπε Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από blaze71002
thdervenis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, tierney είπε Παιδιά εμένα γιατί μου χρεώνει 10,99Ε το μήνα το ΥouTube Premium; Μάλλον γιατί είσαι σε iOS και βάζει πλέον 30% προμήθεια για την Apple. Κάντο από Android ή desktop. Έτσι έκανα εγώ και το έχω ως Premium και στο iPad με 8.49€
blaze71002 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Στις 18/7/2019 στις 10:44 ΜΜ, bilisios είπε 3 ερωτήσεις για όσους ξέρουν. Όταν ακούς τραγούδια απ'το youtube music τα data που ξοδεύεις είναι σαν να άκουγες ένα τραγούδι ή σαν να έπαιζες ένα βίντεο;;; Επίσης που στο καλό είναι τα genres;;; Και τέλος όταν κλείσει το play music θα μπορείς να ανεβάζεις τα δικά σου τραγούδια; Ξέρουμε πότε θα έρθει επιτέλους; δεν εχουν ανακοινωσει κατι. εχουν βαλει οτι γλωσσα να ναι εκτος απο την ελληνική. εχει επιλογη πανω δεξια αν θες να βλεπεις το βιντεο η να ακους μονο το τραγούδι. οποτε καταναλωνει αναλογα...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Στις 18/7/2019 στις 4:41 ΜΜ, jmirko15 είπε Άντε πάλι αυτή η βλακεία. Δεν πουλάς υπηρεσία μια διευκόλυνση νοικιάζεις για πράγματα τα οποία μπορείς να τα κάνεις και μόνος σου. Ούτε "κλοπή" είναι, ούτε "παράνομο", ούτε καν "ανήθικο". Είναι σαν να έχεις το Excel και η MS πουλάει templates. Άμα τα κάνεις μόνος σου και δεν την πληρώσεις είσαι κλέφτης. #fcklogic Αν η MS πουλάει templates αλλά επιτρέπει να κανεις import δικά σου τοτε ναι δεν υπαρχει θεμα οσο κανεις import δικά σου. Αν πουλάει templates και εσυ τα χρησιμοποιείς χωρίς να πληρώνεις επειδη τα βρηκες σε torrents ναι εισαι. Με την λογική σου μπορώ να παω σε ενα φουρνο και επειδή δεν με είδε κανείς να παρω το ψωμί και να φύγω χωρίς να πληρώσω. Στις 19/7/2019 στις 3:49 ΠΜ, jmirko15 είπε Εδώ έχεις ένα point αλλά εγώ δεν εστίασα στα τραγούδια συγκεκριμένα αλλά στο κομμάτι του να παίζει βίντεο με κλειστή εφαρμογή. Αλλά ακόμα και αυτό δεν θα το θεωρούσα ανήθικο. Λάθος, ίσως, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Ανήθικο για εμένα είναι λίγο too much. Γιατί με την ίδια λογική θα έπρεπε να θεωρώ και την χρήση adblock (σε PC usage) ανήθικη, την οποία δεν θεωρώ ούτε στο ελάχιστο.. Κοίτα η χρήση adblock, για μένα, δικαιολογείται σε 1 περιπτώση. Κακοβουλα sites. Ναι εχω adblock. Αλλά σε σελίδες όπως Verge, IGN κτλ είναι απενεργοποιημενο. Γιατί πιστευω πως ενα site με content που θελω να το εχω πρεπει να βγαζει λεφτά για να μου δινει το content. Το adblock το εχω για περιεργες σελίδες που έχουν potentially dangerous ads. Στις 19/7/2019 στις 11:05 ΠΜ, octap79 είπε To Vanced είναι ουσιαστικά adblocker... Είσαι χωρίς adblocker στο browser"ηθικέ τύπε"? Αν και μάλλον αδύνατο...σε γλεντάνε καλα τα site όπου μπαίνεις; Κρατήστε τα μαθήματα ηθικής για παρτι σας. Ισχυει αυτό που ειπα παραπανω. Επόμενο "επιχειρημα"
sp3cial Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σας, σκεφτόμαστε με έναν φίλο μου να βάλουμε το YouTube Music (family plan). Ωστόσο δεν μένουμε καν στην ίδια πόλη. Μπορεί να δουλέψει κομπλέ;
apostolos2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Έκανα συνδρομή Ytmusic premium και μόλις πατάω να κάνω cast στο chromecast audio μου λέει "Update your YouTube account to cast to audio devices" Πατάω Get it now για δω τι θα γίνει και με βγάζει στην οθόνη της διαχείρισης του λογαριασμού που βλέπω ότι όντως έχω youtube premium. Με λίγα λόγια δεν μπορώ να κάνω cast. Ξέρει κανείς τι κάνω λάθος? Οκ solved Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από apostolos2
savvinio82 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Με to family πακέτο τι παίζει; γίνεται μοιρασιά κ με φίλους κτλ;
paulstanley Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω το YouTube Vanced. Δεν είναι καλύτερο από το YouTube Music αλλά είναι εντελώς δωρεάν.
Paragontas-x Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Στις 17/7/2019 στις 9:41 ΜΜ, giteart είπε Κατεβάστε το YouTube vanced (blue) για να έχετε YouTube χωρίς διαφημίσεις κ να μπορούν τα κομμάτια να παίζουν κ με κλειστή οθόνη 🤘 Ίσα ίσα που αυτο που πρότεινες είναι γεμάτο διαφημίσεις μπορεί και περισσότερες από το ίδιο το yiutube. Μπορούμε να πάρουμε αυτή τη συνδρομή φτηνοτερα από κάποια άλλη χώρα και να το βάλουμε στο λογαριασμό μας;
jim_p Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Μηπως το κατεβασες απο καποια σαπια σελιδα? Εχω 2 φιλους που το χρησιμοποιουν μετα μανιας χρονια τωρα και δεν εχουν παραπονεθει ποτε για διαφημησεις.
Paragontas-x Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εννοειτε πως όχι από το google play. Και μιλαω ότι σε πριζει στις διαφημίσεις με το που ανοίξεις το app. Μιλάω για την δωρεάν(Δεν ξέρω αν εχει έκδοση επι πληρωμη). Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2021 από Paragontas-x
UncleKim Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Paragontas-x είπε Εννοειτε πως όχι από το google play To Vanced δεν έχει διαφημίσεις, και παίζει άριστα. Το μόνο που δεν κάνει (δεν ξέρω αν το έφτιαξαν) είναι cast σε άλλη συσκευή. Επίσης, δεν υπάρχει στο google play, το κατεβάζεις από το επίσημο site της Vanced ομάδας. Έτσι έχω και YT χωρίς διαφημίσεις, με background play κτλ, αλλά και YT Music με τις ίδιες προδιαγραφές. Δυστυχώς, στις smart tv (όχι android tv), τρώω άπειρες διαφημίσεις γιατί δεν υπάρχει λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα