Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα ibiza 1.2 και σκέφτομαι μήπως του έβαζα ένα τελικό για καλύτερο ήχο μέχρι πόσα λεφτά πρεπει να κοιτάξω περίπου και αξιζει να βρω κανένα μεταχειρισμένο ?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Novus,Friedrich αν θέλεις κάτι οικονομικό,γύρω στα 200-250 ευρώ,

Fox,Remus για κάτι πιο ποιοτικό,γύρω στα 300-400 ευρώ.

Όλα αυτά έχουν ευρωπαϊκή έγκριση για το ibiza 1.2,δηλαδή είναι νόμιμα και δεν τρελλαινουν τον κόσμο με εκκωφαντικό καγκουρικο θόρυβο.

Απλά με 1.2 μοτέρ μην περιμένεις και πολλά σε ήχο,εκτός αν βάλεις ένα μπουρι άδειο ελευθέρας,το οποίο είναι καραπαρανομο και μόνο ενοχλητικό θόρυβο βγάζει.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Δεν θέλω πολύ θόρυβο 

3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν τα αφήνεις έτσι μπας και κοιμήθει κανένας άνθρωπος

Ώρα για νάνι 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Blackgtc είπε

Δεν θέλω πολύ θόρυβο 

Μήπως καλύτερο είναι να μην τα ξοδέψεις τα χρήματα; 

Κάνε καλη συντήρηση εάν θες να τα ρίξεις ή βάλε λάστιχα.

Εισαγωγή και εξαγωγή έχει εργοστασιακη;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι εργοστασιακό είναι καλά δεν έχω σκοπό να δώσω πολλά χρήματα γι αυτό και πάω σε ένα απλό τελικό και αν βρω μεταχειρισμένο .Δεν θέλω  τίποτα ακραίο ούτε να μου παίρνει το κεφάλι απλά έναν λίγο πιο μπάσο ήχο 

Δημοσ.

Με περίπου 100 - 150 ευρώ μπορείς να βρεις αυτό που θες, πήγαινε σε κάποιον από τους γνωστούς εξατμισαδες και ζήτησε του ακριβώς τι θες, τελικό που να κάνει έναν απλό μπάσο ήχο και όχι σαν αεροπλάνο. 

Δημοσ.

ΚΤΕΟ θα περάσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά εγώ δεν βλέπω τον λόγο για μια τέτοια μετατροπή στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Liapisftw είπε

ΚΤΕΟ θα περάσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά εγώ δεν βλέπω τον λόγο για μια τέτοια μετατροπή στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Εγώ βλέπω να γεννιέται το είδος που ζει στην Αυστραλία αλλά έχει αποικησει εδώ Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία..το έχει βοηθήσει το κλίμα τι να πω άλλο.Να μην μακρυγορω φίλε μου ετσι αρχίζει αυτό το είδος. Στην αρχή βγάζει το σιλανσιε και βάζει κάτι που να κάνει θόρυβο.μετα έχουν σειρά οι αισθητικές  εξωτερικες και εσωτερικες παρεμβασεις ( αεροτομες τυπου αεροπλανου ,αυτοκόλλητα ενεργειακού ποτού και οίκων μετατροπής, μπαρομετρα , θερμόμετρα στο εσωτερικό) κλπ.. Και πάει λέγοντας. Μην σου φαίνετε παράξενο.ολα έχουν μια αρχή. Τωρα φυσικά δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί.κοντροκαγκουρας , ραλλοκαγκαγοράς , πυγολαμπιδας ,κάνεις δεν ξέρει.εχει τόσα πολλά είδη.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Blackgtc είπε

Ναι εργοστασιακό είναι καλά δεν έχω σκοπό να δώσω πολλά χρήματα γι αυτό και πάω σε ένα απλό τελικό και αν βρω μεταχειρισμένο .Δεν θέλω  τίποτα ακραίο ούτε να μου παίρνει το κεφάλι απλά έναν λίγο πιο μπάσο ήχο 

Πάνε σε έναν έμπιστο εξατμισά και φτιάξε μια χειροποίητη, κάτω από 100€ θα είναι το κόστος. Μη δώσεις 200-300€ για ένα τελικό.

Δημοσ.

Με ένα 100αρικο το πολύ είσαι κομπλε. Αν ρίξεις μιά ματιά στο car θα βρείς ακριβώς αυτο που θες και φθηνότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ακόμα και εσάς τους αργόσχολους που δουλειά δεν έχετε στην ζωή σας και μπαίνετε σε ένα φόρουμ να πετάξετε βατράχια .... γιατί μάλλον τόσο μυαλό έχετε.. κλασσικοί ελληναράδες.. Καλή καρδιά 

Επεξ/σία από Blackgtc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...