Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπερα σε ολους. Θα ηθελα τα φωτα σας. Εχω ενα πισι με cpu  i5 2500K 3.3Ηz, 12 RAM, ΔΕΝ ΕΧΩ SSD παρα εναν απλο σκληρο δισκο 1Τ και η καρτα με την οποια παιζω ονλαιν  Φιφα 19  σε χαμηλη αναλυση και ολα low ειναι μια  παλια Gigabyte 7770 1GB.

Το μονιτορ που εχω ειναι gaming της ASUS με 1ms αποκριση και αναλυση 1920Χ1080 που ομως οποτε παιζω την χαμηλωνω σε 800Χ600!

....το PES19  δεν το ετρεχε ''σμουθ'' οπως το φιφα19 και το απεγκατεστησα.

Να υποθεσω με το αρχαιο πισι που εχω  θα αντιμετωπισω μποτλνεκ κι ολας ε;

Ποια καρτα μπορω να αγορασω ωστε να τρεξω τα νεα ποδοσφαιρακια ικανοποιητικα στο μηχανημα μου;

Ευχαριστω

υγ. Εκανα και μια σκεψη ΜΗΠΩΣ αντι για καρτα αγορασω το xbox one s (στα 200 ευρω καπου) αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα αφου δεν ασχολουμαι με αλλα παιχνιδια περα απο  ποδοσφαιρακια και θα εχω επισης  εξτρα εξοδα για να παιζω ονλαιν - ενω τωρα με το πισι ''χρυσοπληρωνω'' μονο το ιντερνετ στον ΟΤΕ καθε διμηνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Platini_Athens είπε

Καλήσπερα σε ολους. Θα ηθελα τα φωτα σας. Εχω ενα πισι με cpu  i5 2500K 3.3Ηz, 12 RAM, ΔΕΝ ΕΧΩ SSD παρα εναν απλο σκληρο δισκο 1Τ και η καρτα με την οποια παιζω ονλαιν  Φιφα 19  σε χαμηλη αναλυση και ολα low ειναι μια  παλια Gigabyte 7770 1GB.

Το μονιτορ που εχω ειναι gaming της ASUS με 1ms αποκριση και αναλυση 1920Χ1080 που ομως οποτε παιζω την χαμηλωνω σε 800Χ600!

....το PES19  δεν το ετρεχε ''σμουθ'' οπως το φιφα19 και το απεγκατεστησα.

Να υποθεσω με το αρχαιο πισι που εχω  θα αντιμετωπισω μποτλνεκ κι ολας ε;

Ποια καρτα μπορω να αγορασω ωστε να τρεξω τα νεα ποδοσφαιρακια ικανοποιητικα στο μηχανημα μου;

Ευχαριστω

υγ. Εκανα και μια σκεψη ΜΗΠΩΣ αντι για καρτα αγορασω το xbox one s (στα 200 ευρω καπου) αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα αφου δεν ασχολουμαι με αλλα παιχνιδια περα απο  ποδοσφαιρακια και θα εχω επισης  εξτρα εξοδα για να παιζω ονλαιν - ενω τωρα με το πισι ''χρυσοπληρωνω'' μονο το ιντερνετ στον ΟΤΕ καθε διμηνο.

https://www.skroutz.gr/s/10214297/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Windforce-OC-GV-N105TWF2OC-4GD.html

και εδω ενα βιντεο να δεις περιπου τι τρεχει το συστημα σου (i5 2500k και εαν βαλεις την 1050ti) 

Επεξ/σία από jerry banana
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jerry banana είπε

https://www.skroutz.gr/s/10214297/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Windforce-OC-GV-N105TWF2OC-4GD.html

και εδω ενα βιντεο να δεις περιπου τι τρεχει το συστημα σου (i5 2500k και εαν βαλεις την 1050ti) 

Στα ίδια λεφτά παίρνει RX 570 4GB που είναι τουλάχιστον 50% ποιο γρήγορη από την GTX1050Ti.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...