Kariajoulas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Γεια σας. Πέρυσι σχεδόν τέτοιο καιρό μου έφερε συγγενής μου από Μαλαισία δώρο ένα λάπτοπ ASUS VivoBook Pro με win 10. Το γύρισα στα Ελληνικά και όλα καλά. Επειδή χρησιμοποιώ το photoshop δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια εργαλεία που απαιτείται το alt. Πριν κάποιες μέρες έψαξα να δω γιατί δεν γίνεται και θυμήθηκα ότι όταν το πήρα μετά από καμιά εβδομάδα χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το γνωστό συνδυασμό ctrl+alt+del αλλά δεν ανταποκρινόταν με τίποτα. Έψαξα σε φόρουμ για λύση αλλά δεν βρήκα κάτι. Μετά από κάποιο διάστημα χρειάστηκε να κάνω χρήση του άλλου συνδυασμού alt+tab και πάλι δεν έβγαλα άκρη. Κατέληξα στο ότι δε λειτουργούσε το alt από την αρχή και μου πήρε 1 χρόνο να το καταλάβω. Δοκίμασα με το virtual πληκτρολόγιο και λειτουργεί μια χαρά εκεί. Προφανώς είναι θέμα hardwere. Οι επιλογές που έχω είναι οι εξής: 1. Το στέλνω όταν μπορέσω, γιατί είμαι εκτός Αθηνών, στην αντιπροσωπία και ο θεός βοηθός. 2. Μήπως μπορώ να κάνω κάποια αλλαγή προγραμματισμού στα πλήκτρα και να δώσω σε κάποιο άλλο πλήκτρο να κάνει τη δουλειά του alt. Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται κάτι τέτοιο. Παρακαλώ ρίξτε τα φώτα σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Rumpelstiltskin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 ουτε το αριστερο ούτε το δεξι alt λειτουργουν;
Kariajoulas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, Rumpelstiltskin είπε ουτε το αριστερο ούτε το δεξι alt λειτουργουν; Κανένα από τα 2.
Mr_Terror Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 με εξωτερικο πληκτρολογιο δοκιμασες αν λειτουργει το alt?
Kariajoulas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, Mr_Terror είπε με εξωτερικο πληκτρολογιο δοκιμασες αν λειτουργει το alt? Όχι. Είμαι διακοπές και δεν έχω κοντά κάποιο μαγαζί για να το τεστάρω. Αφού λειτουργεί το virtual λογικά θα λειτουργεί και το εξωτερικό πληκτρολόγιο. Αν βρεθώ κοντά σε μαγαζί θα κάνω μια δοκιμή.
Kariajoulas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 18/7/2019 στις 1:05 ΜΜ, Mr_Terror είπε με εξωτερικο πληκτρολογιο δοκιμασες αν λειτουργει το alt? Σήμερα το δοκίμασα κ λειτουργεί με εξωτερικό πληκτρολόγιο.
isay Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Επικοινώνησε με την Asus και ρώτα τι παιζει με την εγγύηση γιατί μπορεί (ΔΕΝ ξερω, εικάζω) απο Μαλαισία να μην εχει παγκοσμια εγγύηση ή εγγύηση μονο 1 έτους. Ρώτα το κοστος και αν δεις οτι δε σε συμφερει βρες ιδιο πληκτρολογιο απο ebay και αλλαξε το (ή πηγαινε το σε καποιον να στο αλλάξει)
Kariajoulas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 4/9/2019 στις 1:03 ΠΜ, isay είπε Επικοινώνησε με την Asus και ρώτα τι παιζει με την εγγύηση γιατί μπορεί (ΔΕΝ ξερω, εικάζω) απο Μαλαισία να μην εχει παγκοσμια εγγύηση ή εγγύηση μονο 1 έτους. Ρώτα το κοστος και αν δεις οτι δε σε συμφερει βρες ιδιο πληκτρολογιο απο ebay και αλλαξε το (ή πηγαινε το σε καποιον να στο αλλάξει) οκ. Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα