Asevastos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω αυτά τα ασύρματα ακουστικά. Έχω όμως κάποιες αμφιβολίες ως προς το πόσο «αθώα» είναι η ακτινοβολία που εκπέμπεται από τα ακουστικά. Ιδιαίτερα, κοιτώντας στο χάος του Internet οι γνώμες διίστανται και επίσης υπάρχουν έρευνες(;) που κάνουν λόγο για inconclusive συμπεράσματα ως προς το εάν εν τέλει η ακτινοβολία αυτή είναι βλαβερή ή όχι (μη ξεχνάμε ότι τα ακουστικά τοποθετούνται στο χειρότερο δυνατό σημείο του σώματος, το κεφάλι). Θα ήθελα λοιπόν να ακούσω εκτιμήσεις, γνώμες από άτομα που το έχουν ψάξει παραπάνω ή έχουν κάποια επιστημονική γνώση επί του θέματος. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από Asevastos
zx1234r Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δεν είμαι φυσικός αλλά υποψιάζομαι πως σήματα μικρής απόστασης και εύρους δεν έχουν μεγάλη ισχύ. Π.χ. το bluetooth είναι 100 μέτρα σε ανοιχτό χώρο και 30 σε κλειστό. Άρα η ισχύς του είναι μικρή. Επίσης καθημερινά βομβαρδιζόμαστε απο τόσα σήματα μόνο απο το μαγνητικό πεδίο της γης που δεν νομίζω πως διατρέχουμε κάποιον κίνδυνο απο τα ασύρματα ακουστικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα