Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει δυνατοτητα φορτισης στα 18W αλλα ο φορτιστης που ερχεται μαζι ειναι στα 10W. Διορθώστε το αρθρο. 
Παντως Xiaomi κανει κινησεις σπασμοδικές. Οταν βγαζεις επομενο μοντελο απο καποιο αλλο, και κανεις downgrade πραγματα ειναι fail. Στην χειροτερη αστα στα ιδια. Δεν συζηταω για την έλλειψη NFC για αλλη μια φορα. Δηλαδη αν ειναι να κανεις τοσο κοπο για τα 250 ρε φιλε, βαλτο στα 300 και βαλε NFC και FHD+ να μην εχουν να σου πουνε τιποτα..

Επεξ/σία από yakamuki
  • Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κινητό με stock Android όχι Android one, εκτός από το pixel ? 

Επεξ/σία από georgewww
Δημοσ.

Λες και ολοι οι αετοματηδες βλεπετε διαφορα αναμεσα στα 400 και 600 ppi στην οθονη 6 ιντσων σε αποσταση 30 - 50 εκατοστα απο τα ματια σας. Τοσο καιρο δεν καταλαβαινω γιατι ο κοσμος προτιμαει να χαλαει την μπαταρια του σε εκατομμυρια εξτρα αχρειαστα για την ευκρινεια πιξελς. Πιστευω ειναι μια αρκετα εξυπνη κινηση τουλαχιστον απο θεμα αυτονομιας, δεδομενου οτι αν βγαλει ο κοσμος απο το μυαλο του τον ορο "downgrade" και "χαμηλοτερη αναλυση", στην πραγματικοτητα δε θα δει καμια αισθητη διαφορα.

• Like 7
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MilkyMist είπε

Λες και ολοι οι αετοματηδες βλεπετε διαφορα αναμεσα στα 400 και 600 ppi στην οθονη 6 ιντσων σε αποσταση 30 - 50 εκατοστα απο τα ματια σας. Τοσο καιρο δεν καταλαβαινω γιατι ο κοσμος προτιμαει να χαλαει την μπαταρια του σε εκατομμυρια εξτρα αχρειαστα για την ευκρινεια πιξελς. Πιστευω ειναι μια αρκετα εξυπνη κινηση τουλαχιστον απο θεμα αυτονομιας, δεδομενου οτι αν βγαλει ο κοσμος απο το μυαλο του τον ορο "downgrade" και "χαμηλοτερη αναλυση", στην πραγματικοτητα δε θα δει καμια αισθητη διαφορα.

Προσωπικά επειδή έχω μυωπια , σε κοντινή απόσταση χωρίς γυαλιά, βλέπω σα να έχω μεγεθυντικο φακό, σου μετράω και τα pixel αν θέλεις :) απο fhd είναι οκ πάλι έχει διαφορά με ultra αλλά οκ, η hd όμως είναι χάλια, κουκίδες ενωμένες, :) for my super short vision 😋

Δημοσ.

Για μένα καλύτερα HD+ OLED παρά FHD+ IPS. Στο μάτι θα φαίνεται καλύτερα και το κινητό θα είναι πιο σβέλτο (λιγότερα πίξελ να επεξεργαστεί).

Στην πολύ τελική και η "Liquid Retina" του iPhone XR παρόμοια ανάλυση έχει.

Το παιχνίδι θα παιχτεί στις κάμερες, εκεί είναι που πάσχουν τα mid-range. Είδωμεν

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MilkyMist είπε

282ppi στο Α3, 403ppi στο A2. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgewww είπε

Προσωπικά επειδή έχω μυωπια , σε κοντινή απόσταση χωρίς γυαλιά, βλέπω σα να έχω μεγεθυντικο φακό, σου μετράω και τα pixel αν θέλεις :) απο fhd είναι οκ πάλι έχει διαφορά με ultra αλλά οκ, η hd όμως είναι χάλια, κουκίδες ενωμένες, :) for my super short vision 😋

Δεν ξερω πως ειναι να εχεις μυωπια, οποτε δεν μπορω να κρινω. Απο την εμπειρια μου χωρις μυωπια μπορω να πω πως προτιμω να δωσω απειροελαχιστη ευκρινεια για να εχω πρακτικα λιγοτερα απο τα μισα pixels (και σε amoled, που δεν αναβουν ολα τα πιξελς μαζι σαν τα lcd panels αν δεν χρειαζεται). Γεγονος που θα κανει την αυτονομια του εξαιρετικη που για μενα ειναι το παν. Ειμαι κατοχος του mi a2 lite 4/64 και το κινητο κραταει 2 μερες με μετρια χρηση, γιατι να μην κραταει παραπανω; :P

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως που έχω το mia2 δεν ξαναπερνω ούτε χάρισμα. Μόνο με custom στρώνει το τηλ το έχει παρατήση στο έλεος. Μόνο με muiu.

Εγώ πάντως που έχω το mia2 δεν ξαναπερνω ούτε χάρισμα. Μόνο με custom στρώνει το τηλ το έχει παρατήση στο έλεος. Μόνο με muiu.

Δημοσ.

Εγώ παντως περιμένα ενα κινητό απο xiaomi-huawei μέχρι 300 ευρώ με oled οθόνη... Τωρα για την χαμηλή αναλυση... θα το τσεκάρω απο κοντά αν ειναι εμφανής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...